Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Προχωράμε οριστικά στην Ελλάδα της ανάπτυξης με πρωταγωνιστή τον τουρισμό
O υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε περιοδεία στο νομό Πιερίας όπου και είχε την ευκαιρία συναντήσεων εργασίας με ξενοδόχους του νομού και εκπροσώπου φορέων παραγωγικών τάξεων και της αυτοδιοίκησης. Επίσης, ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με τους βουλευτές Πιερίας κ.κ Γιώργο Κωνσταντόπουλο και Κώστα Κουκοδήμο καθώς και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Ηλία Τάπρα. 

Το χωριό της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Πολυγύρου

Στον Βάβδο, παραδοσιακά, το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση παίρνουν υψηλά ποσοστά!
Αυτή τη φορά όμως τα ποσοστά ήταν εντυπωσιακά υψηλά: 31,42%
Η Λαϊκή Συσπείρωση Πολυγύρου έχει στον Βάβδο το 22,08% της συνολικής δύναμής της!
Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, το ποσοστό αυτό έχει απόλυτη σχέση με προηγούμενες Δημοτικές εκλογές και ιδιαίτερα πολιτικές συμπεριφορές! (...για όσους γνωρίζουν!)

Δημήτρης Τσούφης, υπ. Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"

Συνέντευξη του υπ. Ευρωβουλευτή Νίκου Ξυδάκη στο κανάλι TVXαλκιδική

Η ομιλία του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Φίλοι και φίλες,
Βρισκόμαστε μόλις δύο μέρες μετά τις εκλογές των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και 5 μέρες πριν ξαναπάμε στην κάλπη για το δεύτερο γύρο και τις ευρωεκλογές. 
Ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Με μάτια ανοιχτά στις μικρές και μεγάλες παγίδες που μας στήνουν παλιοί και νεοφώτιστοι «σωτήρες».
Με τα αυτιά ανοιχτά για να αφουγκραστούμε τον παλμό της ζωής, της κοινωνίας που στενάζει χρόνια τώρα κάτω από τον ίδιο ζυγό, των μονοπωλίων και της ΕΕ.

Ο υπ. Ευρωβουλευτής Νίκος Ξυδάκης στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Στον Πολύγυρο βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης στα πλαίσια των περιοδειών του προεκλογικού του αγώνα.
Το μεσημέρι γευμάτισε στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ με πολιτικούς του φίλους. Συζήτησε με τους θαμώνες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ, ανέλυσε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. 
Το κλίμα ήταν καταπληκτικό, άφησε σε όλους άριστες εντυπώσεις! Αργά το απόγευμα αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη όπου και αύριο θα γίνει η ομιλία του Τσίπρα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Θεσσαλονίκη, Ομιλία Α. Τσίπρα 21/5


Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρναία, 22/5


Οι δικοί μας και οι ...άλλοι !

Έτσι φαίνεται αντιλαμβάνονται ( εν μέσω κρίσης ) οι υπεύθυνοι Δημοτικοί μας Άρχοντες, την στήριξη των επαγγελματικών καταστημάτων του Δήμου μας, για την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας.

Προεκλογική περίοδος (sic)και το Μορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πολυγύρου ο “Αριστοτέλης “ αναζητά προμηθευτή για την προμήθεια αναλωσίμων ειδών μουσικής, για τις ανάγκες της Μπάντας και του Δημοτικού Ωδείου, με την μέθοδο έγγραφων προσφορών.

"Ευχαριστώ" από τον Γιάννη Γιώργο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό "Αλληλεγγύη" του Απόστολου Τζιτζικώστα συνεχάρη με προσωπική επιστολή που απέστειλε σε όλους τους εκλεγμένους δημάρχους της Χαλκιδικής από τον πρώτο γύρο. Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στους κυρίους Ζωγράφο, Κυρίτση, Μίχο και Τζίτζιο τόνισε ότι τα προβλήματα του τόπου μας είναι κοινά και απαιτούν την συνετή και συντονισμένη δράση μας για την αντιμετώπισή τους. Δεσμεύτηκε ακόμη ότι με την επανεκλογή του θα εργαστούν από κοινού για την προώθηση των συμφερόντων της Χαλκιδικής.

Ανακοίνωση Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας

Η επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και όλα τα μέλη και στελέχη της χαιρετίζουμε τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Δεσμευόμαστε ότι θα χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσαν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο για να υπηρετήσουμε με προτάσεις και παρεμβάσεις, με ουσιαστική ριζοσπαστική αντιπολίτευση, τα συμφέροντα του τόπου, των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Στο σφυρί βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ 4 παραλίες στην Χαλκιδική

Στο σφυρί βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ τέσσερις φημισμένες παραλίες, στη Χαλκιδική. Στο «πωλητήριο», που ανήρτησε το ΤΑΙΠΕΔ ξεχωρίζουν στη Χαλκιδική οι εκτάσεις σε Καλαμίτσι και Πόρτο Κουφό.
Πιο συγκεκριμένα, στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ περιλαμβάνονται γνωστές περιοχές μεγάλου φυσικού κάλλους για τις οποίες το ΤΑΙΠΕΔ προτείνει ως αναπτυξιακό σχέδιο την ανάπτυξη παραθεριστικών κατοικιών:

Δημήτρης Τσούφης: " Οφείλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές, γιατί ο τόπος μας το αξίζει!"

Ο συνδυασμός «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους την προσπάθειά μας. 
Συνεχίζουμε με αμείωτη επιμονή και πίστη, γιατί έχουμε υποχρέωση απέναντι στους νέους ανθρώπους. Οφείλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές, γιατί ο τόπος μας το αξίζει!

Ευχαριστίες

« Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους
από καρδιάς για την στήριξη και την ψήφο εμπιστοσύνης σας.

Ελπίζω να φανώ αντάξιος.»
Παύλος Δέας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πολυγύρου

Η ΦΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...


ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στους νομούς Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και Μαγνησίας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και Αυτοδιοικητικών φορέων των περιοχών αυτών. Συζήτησε μαζί τους θέματα της περιφέρειας Θεσσαλίας και πως αυτά μπορούν να προωθηθούν στο ευρωκοινοβούλιο. Ειδική έμφαση δόθηκε στα θέματα τουρισμού και κυρίως για το πως οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού μπορούν να φέρουν στην ενδοχώρα ένα πετυχημένο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης, αντίστοιχο με αυτό πολλών περιοχών της Ευρώπης.

Η ολίγιστη "ηγεσία" του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής (συμπληρωμένη ανάρτηση λόγω πρόκλησης)

Τούτη η ανάρτηση συμπληρώνεται για να δούμε το θέμα ολοκληρωμένο και να μην ανατρέχουμε σε προηγούμενες αναρτήσεις.
"Με την ονομασία Χαρακίρι, ή Σεπούκου, ονομάζεται ο ιαπωνικός τελετουργικός τρόπος αυτοκτονίας ο οποίος καθιερώθηκε από τους Σαμουράι ως μοναδική επιτρεπτή διέξοδο σε περίπτωση ήττας ή ατίμωσής τους."

-Ας το μάθουν κι ας το "κάνουν" οι χλιμίτζουρες του Πολυγύρου και η "ηγεσία" (της πλάκας, ε!) του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική για το στραπάτσο Κανταρά στον Πολύγυρο και της Σαρίδου στην Ν. Προποντίδα, δύο αξιόλογων ανθρώπων και πολιτικών προσώπων που "κατάφεραν" να τους "εξοντώσουν" σε μια νύχτα! 
Δείτε τη συμπλήρωση της ανάρτησης:

ΥΓΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΙΜΕΣ ΦΑΡΜΑΚΙ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Ενώ βαδίζουμε ολοταχώς στις ευρωεκλογές και στις επαναληπτικές περιφερειακές και αυτοδιοικητικές, και ενώ βγαίνουν τα μεγάλα κεφάλια και εκλιπαρούν με απειλές αλλά και με μελοδραματικές δηλώσεις την «ψήφο σταθερότητας» τη Κυριακή, πολλά είναι εκείνα που συμβαίνουν, αλλά τα έχει καλύψει ο θόρυβος των εκλογών και δεν τα παίρνουμε χαμπάρι.
Δηλαδή, τα παίρνουμε, αλλά δυστυχώς πολύ αργά, όταν φτάνουμε στο «ταμείο».

Ιερισσός αμέσως μετά τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών

Τους 128.000 ψήφους (97.499 το 2010) και το ποσοστό 2,3 % (1,79% το 2010), προσεγγίζουν οι συνδυασμοί που στήριξε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε 12 από τις 13 Περιφέρειες* πανελλαδικά και την εκλογή 7 Συμβούλων, στέλνοντας και από τις κάλπες ηχηρό μήνυμα.
Μήνυμα ανατροπής και "αποσταθεροποίησης" της πολιτικής της κοινωνικής κόλασης και του μαύρου μετώπου κεφαλαίου - ΕΕ και των πολιτικών εκπροσώπων της.

Οι 14 δήμαρχοι που σάρωσαν στον Α΄ γύρο - Οι 2 στη Χαλκιδική

Όταν οι δημότες τους εμπιστεύονται με κλειστά μάτια [λίστα]
Ποσοστά- ρεκόρ πέτυχαν ορισμένοι υποψήφιοι δήμαρχοι από την πρώτη κιόλας Κυριακή των εκλογών. 
Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ήδη εκλεγμένους δημάρχους από τις εκλογές του 2010, οι οποίοι προφανώς και με τη δουλειά τους στο Δήμους τους κέρδισαν την εμπιστοσύνη των δημοτών-ψηφοφόρων και εξασφάλισαν ακόμα μία θητεία. Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως η επικράτησή τους ήταν σαρωτική.