Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Ήπειρος η Αγαπημένη


Αστέριος Ζωγράφος: "Το έργο μας στο Δήμο Πολυγύρου 2011-14, το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις μας για την επόμενη πενταετία"

Αναρτήθηκε στο internet στις ηλεκτρονικές σελίδες του συνδυασμού ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ το έργο, που επιτελέσαμε στο Δήμο Πολυγύρου την περίοδο 2011 έως σήμερα καθώς επίσης και το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις μας για την επόμενη πενταετία. 

Το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας εκπονήθηκε μετά από τις συναντήσεις μας με τους συναδέλφους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους όλων των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Πολυγύρου και τους δημότες.

Πώς και πόσο θα πληρωθούν όσοι εργαστούν για τις εκλογές

Ρ: Οι μόνοι που δεν θα πληρωθούν θα είναι τα "κορόϊδα" των εφορευτικών επιτροπών! Οι οποίοι όχι μόνο δεν θα πληρωθούν αλλά πολλοί θα χάσουν και το μεροκάματό τους!
Το μοντέλο των εκλογών του 2012 θα ακολουθήσει η κυβέρνηση όσον αφορά την καταβολή των εκλογικών αποζημιώσεων για τους 116.201 δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς που θα απασχοληθούν στις εκλογικές διαδικασίες της 18ης και 25ης Μαΐου.
Όπως αναφέρει το «Εθνος», οι 30.000 δημοτικοί υπάλληλοι που θα εργαστούν στις εκλογές θα λάβουν 100 ευρώ μεικτά, ενώ οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα λάβουν ως ημερήσια αποζημίωση 90 ευρώ, τα οποία όμως δεν θα φορολογηθούν.

Μπίζνες στη Χαλκιδική


Σε τουριστικό θέρετρο πολυτελείας για… εκλεκτούς επισκέπτες αναμένεται να μετατραπεί στο άμεσο μέλλον η Χαλκιδική, με τους επενδυτές να ποντάρουν στον παράδεισο της Β. Ελλάδας για την προσέλκυση τουριστών υψηλού κοινωνικοοικονομικού προφίλ.
Στους επενδυτικούς σχεδιασμούς περιλαμβάνεται η ανέγερση νέων πολυτελών ξενοδοχείων, η ανακαίνιση των ήδη υπαρχόντων και η δημιουργία γηπέδων γκολφ.

ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ…

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Ήρθαν οι μέρες των εκλογών, που κάποιοι θα πάνε σπίτια τους, κάποιοι άλλοι, θα αναλάβουν τα «ηνία» της τοπικής αυτοδιοίκησης και των περιφερειών αρχικά, ενώ την άλλη εβδομάδα, θα είναι τα «μεγάλα» κόλπα, οι ευρωεκλογές, αλλά και ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικων και περιφερειακών.
Το είπαμε και πιο παλιά, είμαστε η χώρα των εκλογών….
Να επισημάνω εδώ ότι στις αυτοδιοικητικες η «μπουγάδα» σε πολλούς δήμους, ΙΣΩΣ να καθαρίσει από την πρώτη Κυριακή.
Λέω, ΙΣΩΣ.

ΣΠΟΤ της "Αλληλεγγύης" (Τζιτζικώστας)

Αποσπάσματα από την ομιλία του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο Ηράκλειο της Κρήτης

Φίλες και φίλοι
Συντρόφισσες και σύντροφοι 
Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες αυτής της διπλής εκλογικής μάχης, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει παντού, και δω στο Ηράκλειο, στην Κρήτη το κάλεσμα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, «ψηφίζουμε - δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού, λέμε όχι στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων». 
«Ψηφίζουμε - δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, και στις τρεις κάλπες και τις δύο Κυριακές, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ να ισχυροποιηθούν. Το ψηφοδέλτιο με το σφυροδρέπανο στις ευρωεκλογές, το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο του αγώνα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές. 

Προεκλογική δραστηριότητα Ιωάννη Τζίτζιου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Ο κ.Τζίτζιος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε το πρόγραμμά του για την επόμενη 5ετία που αφορά παρεμβάσεις στον Άγιο Νικόλαο, στη Βουρβουρού και στον Όρμο Παναγίας.

Πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Τόσκα Λάζαρου

ΤΡΙΤΗ 13/5
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Περιοδεία σε Ν. Μαρμαρά - Νικήτη - Ορμύλια.
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο "TV Χαλκιδική" - 21.00 μ.μ.

Δήμος Αριστοτέλη: "ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" - Γιάννης Μίχος (spot)

Γ. Ζιώγας: Προβοκατόρικη η δήλωση Ιωαννίδη...

Καθαρά προβοκατόρικη μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση του Γ. Ιωαννίδη, στην οποία αφήνει υπόνοιες για δήθεν στήριξη του συνδυασμού του από τη Λαϊκή Συσπείρωση στο β’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών.
Έχουμε εκφραστεί για το δεύτερο γύρο και μάλιστα πολύ έγκαιρα. Η μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών κρίνεται στον πρώτο γύρο. Εκεί λοιπόν πρέπει ο λαός να ισχυροποιήσει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Υπ. αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής της "Ανταρσίας στην Κ. Μακεδονία" Φρ. Ρηγόπουλος: Ο Φασισμός δε χωράει ποτέ και πουθενά!

Όλα τα όπλα του συστήματος ενώθηκαν για μία ακόμη φορά για να χτυπήσουν τις κινηματικές νίκες. Πάχτας, αστυνομία και νεοναζί, προς όφελος του Μπόμπολα αποφάσισαν να αμαυρώσουν την ιστορία και το όνομα της Ιερισσού και γενικότερα της ΒΑ Χαλκιδικής.
Ο νυν δήμαρχος Αριστοτέλη, αποφάσισε να «δώσει» χώρο στους απογόνους των χιτών και ταγματασφαλιτών, για να παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιό τους. Και που αποφάσισε να το κάνει αυτό; Στην Ιερισσό, στο επίκεντρο του πιο ζωντανού, αντισυστημικού αγώνα της γενιάς μας. 

Τριαντάφυλλα στις μητέρες του Δήμου Αριστοτέλη για τη Γιορτή της Μητέρας από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Με μια υπέροχη μέρα γιορτάστηκε στο Δήμο όπως και στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο η Γιορτή της Μητέρας, που κάθε χρόνο γίνεται η αφορμή να τιμήσουμε όλες τις μητέρες του κόσμου για την προσφορά, την αγάπη και το μεγαλείο ψυχής που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα για τα παιδιά της.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, τίμησε αυτήν την ημέρα προσφέροντας τριαντάφυλλα στις μητέρες του Δήμου Αριστοτέλη και δεσμεύεται ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει άμεσα σε δράσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τους, με συντήρηση και δημιουργία παιδικών σταθμών, αναπλάσεις παιδικών χαρών και χώρων αναψυχής αλλά και σεμιναρίων επιμόρφωσης, αντιλαμβανόμενοι και σεβόμενοι πλήρως το δύσκολο έργο που επιτελούν. 

ΚΟΡΑΚΙΑ...


Μάρκος Μπόλαρης: Ο κ. Τζιτζικώστας , σε καμία διαδικασία δεν μπήκε μπροστά υπέρ των πολιτών και των συμφερόντων του τόπου

Την αισιοδοξία του, ότι οι πολίτες την προσεχή Κυριακή θα στηρίξουν με την ψήφο τους την πρόταση της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω», και ότι ο συνδυασμός θα περάσει στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών , εξέφρασε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης .
Ο κ. Μπόλαρης, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» είπε χαρακτηριστικά « Είμαι απόλυτος βέβαιος ότι υπάρχει δεύτερος γύρος.

Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας


"Κεντρική Μακεδονία-Μπροστά": Ανακοίνωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Κεντρικής Μακεδονίας-Μπροστά, 
Μπορεί να μη συμμετέχουμε ως φορέας σε κάποιο εκλογικό σχήμα, όμως είναι αρκετά τα μέλη και οι φίλοι μας που θέτουν υποψηφιότητα στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές στις 18 Μαΐου.
Όλοι οι υποψήφιοι που συνδέονται με την “Κεντρική Μακεδονία-Μπροστά” μοιράζονται κοινές αξίες και ιδέες για τη συμμετοχή είναι κυρίως νέοι άνθρωποι άλλα και έμπειροι στα κοινά, με διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους.
Πιστεύουμε ότι η ελάχιστη συνεισφορά μας στη δύσκολη εκλογική μάχη που δίνει η καθεμία και ο καθένας τους, είναι να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Πιο συγκεκριμένα, υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές με αλφαβητική σειρά θα είναι:

Κριτήριο ψήφου

Πηγή:  Νίκος Μπογιόπουλος - Realnews
Κριτήριο ψήφου στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι το πρόσωπο. Η προσωπικότητα του υποψηφίου. Ορθόν! Αλλά τι εννοούμε «πρόσωπο»; Αν ο υποψήφιος είναι μαυρισμένος από το «σολάριουμ» ή από την έκθεσή του στον ήλιο κατά την προεκλογική του δραστηριότητα, όπως ο κ. Σπηλιωτόπουλος;
Αν όταν καμαρώνει, επειδή στη θητεία του οι υπάλληλοι του δήμου μειώθηκαν κατά 4.500, το κάνει με τραχύ ή με ήπιο τόνο, όπως ο κ. Καμίνης;

Πρόσκληση στην ομιλία του υπ. Ευρωβουλευτή Καθηγητή κ. Αστερίου Κατσαμούρη στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου

Στο πλαίσο των επικείμενων Ευρωεκλογών, ο Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής του ΑΠΘ κ. Αστέριος Κατσαμούρης θα δώσει διάλεξη στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου με θέμα:
"Ευρωπαϊκή Προσαρμογή της Ελλάδας: Το παράδειγμα της Υγείας και Παιδείας"
Η ομιλία θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, αύριο, Τρίτη 13-5-2014 και ώρα 12 μεσημέρι και θα ακολουθήσει συζήτηση"

Η Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής στις Περιφερειακές εκλογές στηρίζει...


"Σιθωνία - Πολιτών Κοινωνία": Το πρόγραμμα για το Δήμο Σιθωνίας

Από τη χθεσινή συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Πολύγυρο

Ωραία γελάσαμε, πάμε παρακάτω

Ας μην το παρατραβήξει ο ΣΥΡΙΖΑ με την επιτυχία του να κατοχυρώσει πρώτος το neaellada.gr. Υπάρχουν άλλες, υπέρτερες, προτεραιότητες. Η τρέχουσα πολιτική αναμέτρηση δεν αποτελεί μάχη δύο προπαγανδιστικών μηχανισμών που ο ένας προσπαθεί να τη φέρει στον άλλο, εικόνα που θα αδικούσε τον αγώνα της Αριστεράς.
Κι εγώ γέλασα με το κόλπο που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος της ομάδας προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας, όταν την πρόλαβε στην κατοχύρωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης neaellada.gr, το νέο σύνθημα και τον νέο τίτλο που επιχειρούσε να λανσάρει η Νέα Δημοκρατία για λόγος πολιτικούς, αλλά ενδεχομένως και… φοροτεχνικούς.

Πολιτική εκδήλωση Ευθύμη Καρανάσιου


Προεκλογικό πρόγραμμα Τάσου Κανταρά, υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου


Πολύγυρος, ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ


Μουστάκα Ειρήνη, υπ. Τοπική Σύμβουλος Παλαιοχώρας


Πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Τόσκα Λάζαρου

Δευτέρα 12/5

ΠΡΩΙ: Ραδιοφωνική συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΡ (Κ. Ζολά - 11.00 π.μ.) - Περιοδεία στην αγορά των Ν. Μουδανιών - Ν. Ποτίδαια.
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Περιοδεία σε Πορταριά - Σήμαντρα - Αγ. Παντελεήμων.

Καραστέργιος Χρήστος του Μιχαήλ, Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αριστοτέλη με το ¨Κίνημα Ανάπτυξης

Γεννήθηκα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής το 1969. Αποφοίτησα από την Γυμναστική Ακαδημία του Βελιγραδίου το 1996 και κατέχω πτυχίο διαιτησίας και προπονητή καλαθοσφαίρισης. Από το 1997 έως το 2009 εργάστηκα ως γυμναστής στο ιδιόκτητο γυμναστήριό μου, ενώ παράλληλα και μέχρι σήμερα εργάζομαι σε οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας. Μετείχα ενεργά στον σύλλογο Ελλήνων φοιτητών Βελιγραδίου και από το 1985 είμαι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού «Κλειγένης», ιδρυτικό μέλος της πολιτισμικής ομάδας «Κύτταρο» και συνεκδότης στο περιοδικό «Κύτταρο Ιερισσού» στο οποίο αρθρογραφώ όπως και σε άλλα έντυπα περιοδικά και blogs.

Προεκλογική δραστηριότητα Δημήτρη Τσούφη

Χθες Κυριακή 11 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στο Διονυσίου.
Ο κ. Τσούφης ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία, εστιάζοντας στα συγκεκριμένα ζητήματα της τοπικής κοινότητας. Δεσμεύτηκε, επίσης, για την κατάργηση του παράνομου τέλους ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης που είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν οι πολίτες.

Παλαιοχωρινού Ευανθία, υπ. Τοπική Σύμβουλος Πολυγύρου


Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στη Ν. Καλλικράτεια

Τη Νέα Καλλικράτεια θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης», Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας θα συνοδεύεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο, Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και μέλη της «Αλληλεγγύης».

Πρόγραμμα επισκέψεων Στ. Βαλιάνου

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Θ. Βαλιάνος τη Δευτέρα 12 Μαϊου 2014 και ώρα 11.00 θα επισκεφθεί την Ολυμπιάδα.
Ο κύριος Βαλιάνος συναντά εκπροσώπους Φορέων και κατοίκους της Χαλκιδικής και συζητά μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΣΤΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμου Πολυγύρου, « ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»

Συνδημότισσες, Συνδημότες,
Στις επερχόμενες εκλογές συμμετέχω στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Αστερίου Ζωγράφου, «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» και με την βοήθεια σας ελπίζω να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος .
Μοναδικός σκοπός και στόχος μου είναι να βρίσκομαι καθημερινά στο πλευρό των συνδημοτών μου, γεμάτος πάθος για αγώνες και διεκδικήσεις των δίκαιων αιτημάτων τους.
Για όσους δεν με γνωρίζεται…..
Ονομάζομαι Στύλος Αστέριος. Γεννήθηκα και διαμένω στα Ριζά.. Είμαι παντρεμένος με την Χρυσούλα Στύλου και πατέρας τριών παιδιών.
Είμαι κάτοχος πτυχίου Εργοδηγών Μηχανολόγων και εργάστηκα σαν διοικητικός υπάλληλος στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Λύσεις στους πολλούς και όχι προνόμια στους λίγους
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Ρόδο, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του. Κατά τη διάρκεια της επίκσεψής του ο κ. Τάσιος είχε την ευκαιρία να έχει συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους τοπικών αρχών και παραγωγικών φορέων. Ξεχωριστή ήταν η υποδοχή που του επεφύλαξαν η τοπική Ένωση Ξενοδόχων και φορείς του τουρισμού στο νησί αθώς ο κ. Τάσιος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του κλάδου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. 

Γιώργος Νικολακόπουλος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου


TIVERIΟUS cafe στον Πολύγυρο για παγωτό