Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Στο πρόγραμμα Leader με προϋπολογισμό 300.000 € η επισκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πολυγύρου

Με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εγκρίθηκε η τροποποίηση του προγράμματος Leader για το Νομό Χαλκιδικής. Στην εν λόγω τροποποίηση περιλαμβάνεται και η από μακρού χρόνου υποβληθείσα πρόταση του Δήμου Πολυγύρου για την ολοκληρωτική επισκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πολυγύρου προϋπολογισμού 300.000 €.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος τόνισε:

Πρόγραμμα επισκέψεων υπ. Δημάρχου Αστ. Ζωγράφου

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου με το συνδυασμό "Ισχυρός Δήμος", Αστέριος Ζωγράφος, θα επισκεφτεί σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου το Βατοπέδι στις 19.00, τα Ψακούδια στις 20.00 και το Εκλογικό Κέντρο Ορμύλιας στις 21.00.

Σήμερα ο Τάσος Κανταράς στο Παλαιόκαστρο και στον Ταξιάρχη


Προεκλογική Δραστηριότητα Δημήτρη Τσούφη

Στις τοπικές κοινότητες Ζωγράφου και Νέων Πλαγίων μίλησε χθες, Παρασκευή 9 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» Δημήτρης Τσούφης.
Ο κ. Τσούφης παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία στις περιοχές αυτές και επεσήμανε τις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν, εστιάζοντας στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε κοινότητας. Τόνισε, επίσης, ότι, με σωστό προγραμματισμό, καμία περιοχή του Δήμου δεν θα μείνει παραμελημένη. 

Πρόγραμμα επισκέψεων υπ. αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Στ. Βαλιάνου

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Θ. Βαλιάνος έχει προγραμματίσει σειρά επισκέψεων το Σάββατο 10 Μαϊου 2014 στις εξής περιοχές:
10.30 Αμμουλιανή, 13.30 Ν. Ρόδα, 16.30 Ουρανούπολη, 18.30 Νεοχώρι, 19.30 Παλαιοχώρι, 20.30 Στανός
Ο κύριος Βαλιάνος συναντά εκπροσώπους Φορέων και κατοίκους της Χαλκιδικής και συζητά μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Αυγουστινάκης Παύλος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου