Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Μ.Μπόλαρης: Η λειτουργία του συνεταιρισμού "Σίθων" είναι πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης

Τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού «Σίθων» στην Νικήτη Χαλκιδικής, επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης και ενημερώθηκε για τις δράσεις και την λειτουργία του συνεταιρισμού, από τον πρόεδρο Αχιλλέα Παπαστεργίου.
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» , χαρακτήρισε τον μελισσοκομικό συνεταιρισμό Σίθων «πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης» καθώς όχι μόνον έχει καταφέρει να παράγει εξαιρετικής ποιότητας μέλι, αλλά το τυποποιεί, το πιστοποιεί και το εξάγει σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. 

10λεπτο βίντεο του ΚΚΕ για τις εκλογές

Πρόγραμμα Ομιλιών υπ.Δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Ζέππου - "Ανάπτυξη για τη Σιθωνία"


Για πρώτη φορά βιντεοκλίπ στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα!

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, βρίσκεται ο Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί με τους Αλέξη Παρχαρίδη, Στάθη Νικολαΐδη, Δημήτρη Καρασσαβίδη και Κώστα Αγέρη για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ του νέου Ποντιακού τραγουδιού «Ξενητεμέντσα Παναϊα», που κυκλοφορεί το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 με την εφημερίδα «Παρασκήνιο».

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Ο τουρισμός δικαιούται ρόλο και λόγο στις αποφάσεις

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη από τις 5 – 7 Μαΐου, επισκεπτόμενος διαδοχικά τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. 
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Τάσιος είχε την ευκαιρία να έχει συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους τοπικών αρχών και παραγωγικών φορέων. Ξεχωριστή ήταν η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι εκπρόσωποι ενώσεων και φορέων του τουρισμού καθώς ο κ. Τάσιος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του κλάδου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. 

Ιωάννης Γιώργος σχετικά με το έργο διαπλάτυνσης της ΕΟ Θέρμη - Γαλάτιστα και την Περιαστική Οδό Πολυγύρου

Το έργο διαπλάτυνσης της ΕΟ Θέρμη-Γαλάτιστα, είχε ενταχθεί στο ΕΠ Προσπελασιμότητα του ΕΣΠΑ 2007-2013. Το Δεκέμβριο του 2013 κατόπιν αίτησης των Υπουργείων Ανάπτυξης και Υποδομών, η αρμοδιότητα του έργου μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία και σε συνεργασία με την Εγνατία ΑΕ, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν και να δοθεί σε χρήση για την ασφάλεια των οδηγών.

Απορρίφθηκε η προσφυγή Παπαγιάννη

Απορρίφθηκε η προσφυγή που έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κασσάνδρας Κώστας Παπαγιάννης για την συμμετοχή του στις Δημοτικές εκλογές 2014.

Spot του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Στ. Βαλιάνου

Γιάννης Μίχος - "Κίνημα Ανάπτυξης", Ανοιχτή συγκέντρωση στον Πύργο της Ουρανούπολης


Περιοδεία Τάσου Κανταρά στη Γερακινή, Καλύβες και Όλυνθο


Καλυβιώτης Νικόλαος, Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αριστοτέλη με το "Κίνημα Ανάπτυξης"

Γεννήθηκε το 1985 και έζησε  μέχρι τα δώδεκα του στην Αρναία. Γιος του Αστερίου Καλυβιώτη και της Ευαγγελίας Μαλλογιάννη. Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με σπουδές μέσω προγραμμάτων ανταλλαγής στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Πράγας και στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μαθηματικών και Επιστήμης Υπολογιστών του Πολυτεχνείου του Ντελφτ και με μεταπτυχιακές σπουδές MSc στις Κατασκευές Πολιτικού Μηχανικού στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.

Σεμινάριο Κρητικών παραδοσιακών χορών


Ξάκης Ιωάννης, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου


"Ενωτική κίνηση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Πολύγυρο"

Εχουμε απεναντι μας ένα σύστημα συναλλαγών που οργιάζει! Ζούμε εποχές απίθανων Μαυρογιαλούρων! Όλα τα μέσα τίθενται στη διάθεση ενός κλονιζόμενου συστήματος που μάταια προσπαθεί να κρατηθεί! Εφορίες μετακινούνται, στρατόπεδα νεοσυλλέκτων εξαγγέλονται! ΜΜΕ και ιστοσελίδες τίθενται στη διάθεση των ηγεμόνων! Προκλητικά χυδαιολογούν με ανώνυμα σχόλια σε βάρος της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και του υποψηφίου δημάρχου ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ! Ματαιοπονούν! Όταν μιλάει ο λαός μας -και θα μιλήσει πολύ δυνατά στις 18/5- τότε αυτή η διαπλεκόμενη πυραμίδα θα καταρρεύσει! Αξίζει να ζήσουμε αυτή την κατάρρευση ψηφίζοντας μαζικά ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ! (ΠΗΓΗ: Ανατροπή στον Πολύγυρο)

Τάσος Κανταράς - Εγκαίνια εκλογικού κέντρου ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Μ.Μπόλαρης: Οι δημοσκόποι θέλουν να ξεχάσουμε τα μαθηματικά που ξέρουμε

Για στημένες δημοσκοπήσεις και δημοσκόπους που « θέλουν να ξεχάσουμε τα μαθηματικά που ξέρουμε» έκανε λόγο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, κατά την διάρκεια της συνέντευξή του σήμερα, στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84,
«Υπάρχει μια θεατρική παράσταση που έχει τα χαρακτηριστικά κοκορομαχίας ,μεταξύ δύο συνδυασμών που προέρχονται από την παράταξη και εμφανίζονται ως δίπολο μόνο σε στημένες δημοσκοπήσεις. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είχε ένα ποσοστό 25%, στην Κεντρική Μακεδονία. Οι δημοσκόποι θέλουν να ξεχάσουμε τα μαθηματικά που ξέρουμε και προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι δύο συνδυασμοί της ίδιας μήτρα, έχουν ποσοστό 45%.

Εκδήλωση στο Λεύκο Πολυγύρου


Ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στον Πολύγυρο

«Πάνω από όλα η Κεντρική Μακεδονία. Μακριά από εντολές, μακριά από συνεννοήσεις με κλειστές πόρτες»
Οι προτεραιότητες της «Αλληλεγγύης» για ένα Νέο Πρότυπο Οικονομικής Ανάπτυξης - Βιώσιμες Θέσεις Απασχόλησης
«Είμαστε αποφασισμένοι μακριά από εντολές και συνεννοήσεις πίσω από κλειστές πόρτες να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Πάνω από όλα η Κεντρική Μακεδονία. Εσείς, εδώ στον Πολύγυρο, εδώ στη Χαλκιδική μας, αντιλαμβάνεστε πως το ενδιαφέρον μου για τον τόπο δεν προέκυψε ξαφνικά.

Είσαι στην ΕΕ, μάθε γι’ αυτήν, αγωνίσου ενάντια της.

Δέκα ερωτήσεις κι απαντήσεις.
Είναι η ΕΕ σπίτι των λαών, ολοκλήρωση κι’ ευκαιρία; 
ΟΧΙ! Είναι ένωση ιμπεριαλιστών λύκων. Οι χώρες σαν την Ελλάδα στο σύνολο των 27 είναι « εθνικός μαϊντανός» για να μπορεί το κλαμπ των δυνατών αστικών τάξεων (Γερμανία – Γαλλία) και των πολυεθνικών να κυριαρχεί.

Παραλία Διονυσίου: Αφιέρωμα στη γιορτή της Μητέρας


Συναντήσεις Δημάρχου Πολυγύρου Α. Ζωγράφου με τον Υπ. Περιφερειάρχη Κ.Μ. Μάρκο Μπόλαρη και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτη Κοκκόρη

Για τα ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Πολυγύρου, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί και όσες απαιτούνται για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων ενημέρωσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκο Μπόλαρη. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μπόλαρη και του επιτελείου του στη Χαλκιδική ήταν το Δημαρχείο Πολυγύρου, όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου, ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Βορδός, δημοτικοί σύμβουλοι και εργαζόμενοι.

Κυριάκος Μαυρουδής, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου αριστοτέλη


Οι ανακρίβειες του κ.Τζιτζικώστα

Παρακολουθήσαμε χθες την προεκλογική ομιλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψηφίου Απόστολου Τζιτζικώστα στο Πολύγυρο. Προς αποκατάσταση της αλήθειας , με δεδομένο ότι ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος, επισημαίνουμε οτι: η κατασκευή του οδικού άξονα Θέρμης – Γαλάτιστας είναι έργο του ΥΠΕΧΩΔΕ με ανάδοχο την Εγνατία Οδό Α.Ε και όχι της Π.Κ.Μ όπως άστοχα ανέφερε ο κ.Τζιτζικώστας. Επίσης του υπενθυμίζουμε, σε περίπτωση που διαθέτει επιλεκτική μνήμη, ότι η Περιαστική Οδός Πολυγύρου αποτελεί έργο της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής, για την ολοκλήρωση του οποίου συνέβαλε η Π.Κ.Μ.

Όποιος φοβάται κτυπάει πισώπλατα!!!

Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα δυσάρεστο γεγονός που μου συνέβη.
Την Τετάρτη βράδυ προς ξημέρωμα της Πέμπτης άγνωστοι μπήκαν στο εργοστάσιό μου και μου έκαναν μεγάλη ζημιά. 
Έσπασαν πόρτες παράθυρα ντουλάπες συρτάρια και τον ηλεκτρικό πίνακα του εργοστάσιου. Το εργοστάσιο παράγει πόρτες παράθυρα κουζίνες και τις γνωστές κυψέλες ΛΑΜΠΡΟΥ το οποίο εδρεύει στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής .

Ομιλίες Δημήτρη Τσούφη σε Νέα Γωνιά και Άγιο Μάμα

Με τις ομιλίες στη Νέα Γωνιά και τον Άγιο Μάμα συνεχίστηκε χθες το πρόγραμμα των ομιλιών του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» και υποψηφίου Δημάρχου Νέας Προποντίδας Δημήτρη Τσούφη.
Ο κ. Τσούφης ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας για τη συγκινητική παρουσία τους και δεσμεύτηκε να τιμήσει στο έπακρο την εμπιστοσύνη τους, οδηγώντας τη Νέα Προποντίδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Πολύγυρος: Εικαστική έκθεση Ευμορφίας Τσικούρη-Ζαγορίτη

Η Ευμορφία Τσικούρη-Ζαγορίτη σας προσκαλεί στην 3η εικαστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου (περιοχή Κέντρου Νεότητας) από 17 έως 24 Μαΐου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου , 7 μμ, με συνοδεία μουσικής.
Παράλληλα με την έκθεση αυτή, στις 24 Μαΐου, 7μμ θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του βιβλίου "Το χρονικό της Ορμύλιας" από την συγγραφέα Ευμορφία Α. Τσικούρη και την φιλόλογο Άννα Δρούγκα.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:6μμ - 9μμ.

Χαραλαμπίδου: 9 μέρες πριν την κάλπη : Συνεχίζουν να αρνούνται τον διάλογο

«Έχουν ήδη περάσει 25 μέρες από τις 14 Απριλίου που καλέσαμε τους υποψηφίους Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας σε ζωντανό διάλογο. Σήμερα μόλις 9 μέρες πριν από τις εκλογές της 18ης Μαΐου, οι κύριοι Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης συνεχίζουν να αποφεύγουν την ζωντανή αντιπαράθεση θέσεων, κρυπτόμενοι πίσω από εκπομπές με συνεντεύξεις πορτραίτα.
Τους καλούμε έστω και τώρα, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση για διάλογο με όλους τους υποψηφίους εκτός από τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.»

Επίσκεψη της υποψ. δημάρχου Ν. Προποντίδας, Μ. Σαρίδου σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και στο "Σώμα Υποστήριξης Πολιτών" στα Ν. Μουδανιά

Τους δύο δημοτικούς παιδικούς σταθμούς των Ν. Μουδανιών επισκέφθηκε χθες 8/5, η υποψήφια δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μαρία Σαρίδου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της. Στην ενημέρωση που είχε από τις υπεύθυνες διαπιστώθηκε η ομαλή μεν λειτουργία τους - τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές - αλλά εκφράσθηκε η επισφάλεια για το μέλλον τους λόγω των μειούμενων χρηματοδοτήσεων που έχουν οι δήμοι όλης της χώρας και η ένταξή τους σε προγράμματα που εξαρτώνται από την κεντρική εξουσία, στερώντας στην ουσία την αυτοδιαχείρηση που υπήρχε.

Δήλωση υποψήφιας Περιφερειάρχη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινας Χαραλαμπίδου για την 9η Μαΐου, μέρα Αντιφασιστικής Νίκης

«Η συμπλήρωση 69 χρόνων από την λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου (8-9 Μαΐου 1945) αποτελεί για εμάς χαρμόσυνη επέτειο με πολλαπλά μηνύματα στο σήμερα. Από τη μία θέλω να εκφράσω το βαθύ σεβασμό που νιώθω για όσους πολέμησαν από διαφορετικά μετερίζια την τότε φασιστική απειλή, για αυτούς που αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και για αυτούς που μαρτύρησαν από την θηριωδία των ναζί. Η χώρα μας, η Ελλάδα, με χιλιάδες νεκρούς, με έντονο σε πολλές περιοχές το εβραϊκό στοιχείο όπως στη Θεσσαλονίκη, υπέφερε

Πρόγραμμα περιοδειών υπ. αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Λάζαρου Τόσκα

Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Τόσκα Λάζαρου και υποψήφιους περιφ. συμβούλους του συνδυασμού "Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα":
Σάββατο 10/5: Ν. Φώκαια - Άθυτος - Καλλιθέα - Κασσάνδρεια - Καλλάνδρα - Κασσανδρινό - Φούρκα
Κυριακή 11/5: Ν. Καλλικράτεια - Γωνιά - Λάκκωμα - Σύλλατα - Ελαιοχώρια - Ν. Τρίγλια - Τένεδος - Ζωγράφου - Διονυσίου

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιερισσό


"Τι περιμένεις;"

ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΑ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΑ

Στη Δ.Ο.Υ. Πολυγύρου υπάγονται πλέον τα Ζερβοχώρια. Για το θέμα ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος τόνισε:
«Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζουμε την επίλυση του χρόνιου προβλήματος, που απασχολούσε τους κατοίκους της περιοχής των Ζερβοχωρίων σε σχέση με τη φορολογική τους υπαγωγή σε περιοχές εκτός δήμου με την υπαγωγή πλέον όλων των κατοίκων των Ζερβοχωρίων στη Δ.Ο.Υ. Πολυγύρου.

Πρόγραμμα επισκέψεων υπ. αντιπεριφερειάρχη Στ. Βαλιάνου

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Θ. Βαλιάνος έχει προγραμματίσει σειρά επισκέψεων την Παρασκευή 9 Μαϊου 2014 στις εξής περιοχές:
10.30 Αγια Παρασκευή, 11.30 Παλιούρι, 12.30 Πευκοχώρι, 18.30 Πυργαδίκια, 19.30 Γοματι, 20.30 Μ. Παναγία

Ο κύριος Βαλιάνος συναντά εκπροσώπους Φορέων και κατοίκους της Χαλκιδικής και συζητά μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Λογικό φαίνεται!


Γιατί το κάνουν; Μήπως... του συμφέρει;


Η αναγκαία συμμετοχή της νεολαίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σε λίγες μέρες πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές . Στα τοπικά κανάλια , στο διαδίκτυο και εφημερίδες βλέπουμε αναρτήσεις και φωτογραφίες από διάφορους υποψήφιους . Από τις υποψηφιότητες παρατηρούμε ότι πολύ μικρής κλίμακας είναι ο αριθμός νέων. Εδώ συνειδητά γεννιέται ένα ερώτημα: Η νεολαία πρέπει να συμμετάσχει μαζικά στην τοπική αυτοδιοίκηση;

Άννα Παπαστερίου-Ρόκου, υπ. Δημοτική Σύμβουλος Πολυγύρου


Κοινή Δήλωση των υπ. Ευρωβουλευτών της ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ κυρίων Λαφαζάνη και Κατσαμούρη

Οι κύριοι Λαφαζάνης και Κατσαμούρης, υπ. Ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ", σε κοινή ανακοίνωσή τους δηλώνουν τα εξής:
Θεωρούμε ότι μια κοινή εκδήλωση, όπως συζήτηση με το κοινό σε μια μεγάλη πόλη της Χαλκιδικής ή στην τηλεόραση ΟΛΩΝ των υπ. Ευρωβουλευτών της Χαλκιδικής θα ήταν επωφελής. Η πρότασή μας προς τον υπ. Ευρωβουλευτή τυ ΣΥΡΙΖΑ κυρίο Βαρνάβα βρήκε άμεσα θετική ανταπόκριση.

Ο Πάνος Καμμένος καλεί τους πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ.Γιάννη Μίχου

ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Ενημέρωση από ΑΝ.ΕΛ. Χαλκιδικής)
"Από σήμερα ο κύριος Κώστας Καραγιάννης πολιτευτής του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Νομό Χαλκιδικής παύει να ανήκει στην μεγάλη οικογένεια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Ο κύριος Καραγιάννης διαγράφεται οριστικά από τα μητρώα του κινήματος και από οποιαδήποτε θέση κατείχε ενδοκινηματικά λόγω της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Πάχτα.
Ο Πάνος Καμμένος καλεί τους πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ.Γιάννη Μίχου,η οποία αποτελεί μονόδρομο για τον τόπο και να βοηθήσουν στην ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης."

ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Περίμενα την «ομολογία» του «αρμοδίου» υπουργού (όχι ότι αλλάζει κάτι δηλαδή), για να γράψω αυτές τις γραμμές, και να επανέλθω σε ένα θέμα που είχα θίξει στο παρελθόν αμέτρητες φορές.
Το θέμα μας έχει να κάνει με την αντιπυρική περίοδο στην οποία έχουμε μπει, και με τι άλλο;
Με τα μέσα πυρόσβεσης, εναέρια και επίγεια.
Το ότι η χώρα μας είναι του «θεραπεύειν και όχι του προλαμβάνειν», είναι γνωστό από την ….. αρχαιότητα θα μπορούσαμε να πούμε επιχειρώντας να κάνουμε λίγο χιούμορ, μόνο που δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα, και ο κόσμος σε μια καταστροφή ρίχνει τις όποιες ευθύνες ΟΧΙ σε εκείνους που είναι οι πραγματικοί ΕΝΟΧΟΙ, αλλά σε εκείνους που φαίνονται, που τρέχουν για να σώσουν ΖΩΕΣ και Περιουσίες.