Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Μεγάλη συμμετοχή στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Αστέριου Ζωγράφου

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν απόψε τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αστέριο Ζωγράφο. Ο κ. Ζωγράφος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο έργο, που έχει επιτελεστεί στο Δήμο Πολυγύρου, το πρόγραμμα της επόμενης θητείας και τόνισε: «Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες, που απόψε τιμήσατε εμένα και τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό "Ισχυρός Δήμος" με την παρουσία σας στα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου.

Παρουσίαση θέσεων και υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Παρουσίαση των θέσεων και των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Δημοτική Ενότητα Πολυγύρου έγινε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.
Την παρουσίαση έκανε η Χριστιανού Αγγελική, υπ. Δήμαρχος Πολυγύρου. 
Παραβρέθηκε ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Σμυρλής.

Νιόβη Παυλίδου: Αδιάφορη διοίκηση, ανύπαρκτη αντιπολίτευση στην Περιφέρεια

«Η αδιαφορία της διοίκησης της Περιφέρειας αλλά και η ανυπαρξία στιβαρής αντιπολίτευσης είχαν ως αποτέλεσμα μία περιοχή με τεράστιες δυνατότητες, όπως είναι η Χαλκιδική, να υστερεί σοβαρά σε έργα υποδομής αλλά και σε έναν ενοποιημένο στρατηγικό σχεδιασμό περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης».
Τη θέση αυτή διατύπωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, νωρίς το απόγευμα, στα μέσα ενημέρωσης της Χαλκιδικής.

Πολιτική εκδήλωση στον Πολύγυρο


Μ.Μπόλαρης: Ο κ. Τζικώστας σφύριζε αδιάφορα μπροστά στο πρόβλημα των μεταλλείων χρυσού

«Καζάνι που βράζει θυμίζει και πάλι η Βόρεια Χαλκιδική. Αυτά είναι δυστυχώς τα’ αποτελέσματα όταν κάποιοι δεν επεμβαίνουν και όταν δεν τοποθετούνται έγκαιρα. Η υπόθεση της κατασκευής του εργοστασίου χρυσού, εκτός από καταστροφή του περιβάλλοντος, κατέστρεψε και την κοινωνική συνοχή των κατοίκων . Όταν εμείς ζητούσαμε επανειλημμένα να φέρουμε το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο, ο κ. Τζιτζικώστας σφύριζε αδιάφορα.

Νικήτας Κατσιακιώρης, υπ. Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πολυγύρου


Εγκαίνια Κεντρικού Εκλογικού Κέντρου Ιερισσού

Μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα ο κ. Μίχος και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ υποδέχθηκαν χθες Παρασκευή 02 Μαΐου, τους δημότες της Ιερισσού και των γύρω περιοχών στα εγκαίνια του Κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού στην Ιερισσό.

Συμμαζέψτε τον!

"Προσπάθησε να πάρεις μεγάλο ποσοστό για να πάμε στον β΄γύρο, εκεί θα τα βρούμε"!
Με την παραπάνω φράση προσέγγισε, ο και σε άλλη ανάρτηση αναφερθείς "εκλογομάγειρας της πλάκας",  υποψήφιο δήμαρχο επικεφαλής "μικρού" συνδυασμού σε δήμο του νομού μας!
Φυσικά πήρε την απάντηση που του έπρεπε!
Εμείς θα πούμε τούτο: Συμμαζέψτε τον "εκλογομάγειρα" μέχρι τις εκλογές είναι επικίνδυνος, μετά αφήστε τον ελεύθερο!

Αρναία, πολιτική ομιλία του Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και υπ. Ευρωβουλευτή Αστέριου Κατσαμούρη

Αύριο, Κυριακή, 4 Μαίου 2014 και ώρα 11π.μ., ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, Καθηγητής Αστέριος Κατσαμούρης θα δώσει την πρώτη στην καριέρα του δημόσια πολιτική ομιλία στο Δημαρχείο Αρναίας.
Θέμα της ομιλίας είναι: H EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Το Παράδειγμα της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης. 
Είστε όλοι καλεσμένοι.

Ζωγράφου Αικατερίνη, υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής

Στέργιος Κουτρένης, υπ. Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πολυγύρου


Μαρία Κουνάδου, υπ. Δημοτική Σύμβουλος


Πορεία διαμαρτυρίας στον Πολύγυρο

Πορεία στην πόλη του Πολύγυρου πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή κάτοικοι της Β. Χαλκιδικής διαμαρτυρόμενοι για το κλίμα τρομοκράτησης σε βάρος κατοίκων της Ιερισσού και της Μ. Παναγίας.
Η σημερινή διαμαρτυρία γίνεται με αφορμή την κλήση κάτοικου της Ιερισσού σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής για λήψη DNA καθώς και άλλων τριών την ερχόμενη Τετάρτη.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Υποψήφια Δήμαρχος Νέας Προποντίδας
ΣΑΡΙΔΟΥ Μαρία του Ιάσονα

Πρόσκληση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Πολυγύρου

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Πολυγύρου σας καλεί το Σάββατο 3 Μάη 2014 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.
Θα γίνει παρουσίαση των θέσεων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και των υποψηφίων του ψηφοδελτίου.

Απορρίφθηκε ψηφοδέλτιο των Δημοτικών εκλογών!

Σήμερα στο πρωτοδικείο Πολυγύρου, δεν έγινε ανακήρυξη του ψηφοδελτίου του υπ. Δημάρχου Κασσάνδρας Κώστα Παπαγιάννη,  γιατί έγινε εκπρόθεσμα η κατάθεσή του.

Προεκλογική δραστηριότητα Γρηγόρη Τάσιου

Η προεκλογική περιοδεία του υπ. ευρωβουλευτή Γρηγόρη Τάσιου τις επόμενες μέρες:
Δευτέρα 05.05.2014 ΧΑΝΙΑ
Τρίτη 06.05.2014 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τετάρτη 07.05.2014 ΡΟΔΟΣ
Σάββατο 10.05.2014 ΣΕΡΡΕΣ
Κυριακή 11.05.2014 ΔΡΑΜΑ-ΚΑΒΑΛΑ
Κατά την περιοδεία θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου (ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, τουριστικών και επισιτιστικών επιχειρήσεων κ.α.) καθώς και με εκπροσώπους των τοπικών αρχών (υποψηφίους βουλευτές, δημάρχους κ.τ.λ.)

Προεκλογική δραστηριότητα Δημήτρη Τσούφη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» Δημήτρης Τσούφης πραγματοποίησε χθες ομιλία στην Πορταριά.
Μπροστά σε ένα πολυπληθές και δυναμικό ακροατήριο, ο κ. Τσούφης αναφέρθηκε στα χρόνια άλυτα προβλήματα της περιοχής. Δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να λυθούν, με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γ. Τζίτζιου στη Νικήτη

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» στη Νικήτη, του υποψηφίου Δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα παρουσία υποψηφίων δημοτικών και τοπικών Συμβούλων και κόσμου.  
    Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών. «Ο Δήμος Σιθωνίας πρέπει να συνεχίσει τη θετική πορεία των προηγούμενων ετών.

Επίθεση σε εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση με βόμβα μολότοφ σήμερα το πρωί, στις 06:20, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην οδό Σωκράτους.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών δεν θα περάσει. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για το δυνάμωμα της Λαϊκής Συμμαχίας για την εργατική εξουσία.
Καλούμε το λαό να δώσει δύναμη στη δύναμη του ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, τις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Ο ορισμός του χλιμίτζουρα... με αναγκαία διευκρίνιση

...απαραίτητη διευκρίνιση μετά από δεκάδες σχόλια που σκόπιμα δεν αναρτήθηκαν:
Οι χλιμίτζουρες αυτής της ανάρτησης έχουν σχέση μόνο με τον Πολύγυρο (κι έναν "εκλογομάγειρα" της πλάκας προερχόμενο από Βόρεια Χαλκιδική) και δεν ανήκουν ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη Ν.Δ., ούτε στο ΚΚΕ, μένουν ακόμα καμιά 30αριά κόμματα ... αλλά δεν χρειάζεται κανείς να ψάχνεται,  αυτοί που πρέπει γνωρίζουν πολύ καλά την χλιμιτζουριά τους! 

Αστέριος Ν. Κατσαμούρης: Η ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα βγει ενισχυμένη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η μεγάλη ανεπάρκεια-ευτέλεια θεσμών, η μεγάλη μείωση της παραγωγικής βάσης και η μεγάλη αντίσταση του πολιτικού συστήματος και των κοινωνικών συλλογικοτήτων στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού, σε συνδυασμό με  μεγάλη οικονομική ανεπάρκεια το 2009, όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ευρώπη, εξηγούν με αντικειμενικό τρόπο το γιατί η μετωπική αντιπαράθεση για τη «διάσωση της χώρας» με κριτήριο  μόνο τη μνημονιακή, από τη μια μεριά, και την αντιμνημονιακή πολιτική, από την άλλη, είναι εντελώς ανιστόρητη και, εμφανώς, επιζήμια για τη χώρα.

ΓΙΑΛΙΑΣ Β. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, υπ. τοπικός σύμβουλος Γαλάτιστας


Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων, Πολυγύρου, Κ. και Β. Χαλκιδικής

Ανακοίνωση για την Κυριακή 4 Μαΐου 2014
Πάγια θέση του Συλλόγου και απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που είχε γίνει για το θέμα των Κυριακών είναι πως η Κυριακή είσαι μια ημέρα ανάπαυσης και αργίας η οποία πρέπει να διαφυλαχθεί. Η πρωτόγνωρη αφοσίωση της συγκυβέρνησης για την κατάργηση της αργίας που σεβάστηκαν αιώνες ολόκληρους ακόμα και οι Οθωμανοί, δείχνει την παντελή αδιαφορία προς τις αποφάσεις και τις εντολές που απέστειλαν μέσω των εμπορικών συλλόγων (με ποσοστά 98% πανελλαδικά) ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας οι καθ' ύλην αρμόδιοι, δηλαδή εμείς οι έμποροι.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου "Δυνατή Σιθωνία" στη Νικήτη (υπ. Δήμαρχος Γ. Τζίτζιος)