Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Πολύγυρος: Κλειστή την Κυριακή 27 Απριλίου λόγω εργασιών ύδρευσης η Χαρ. Τρικούπη από το Δημαρχείο έως την Αθ. Καραγκάνη

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, από το Δημαρχείο έως το ύψος της Τράπεζας Πειραιώς, θα τεθεί σε ισχύ την Κυριακή 27 Απριλίου 2014, από τις 7:30 έως τις 14:30 λόγω εκτέλεσης εργασιών αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης. Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από τους υπάρχοντες ανοιχτούς δρόμους και σύμφωνα με τη σχετική σήμανση. 
Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, εφόσον οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν την εκτέλεση των εργασιών ύδρευσης.

Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα- Περιοδεία στον Πολύγυρο - Ψήφος ενεργητικής συμμετοχής από τη Χαλκιδική

«Από τη Χαλκιδική διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά την συνολική εγκατάλειψη, των αγροτών, της υγείας, της εκπαίδευσης, των ελεύθερων επαγγελματιών, του τουρισμού. Ήρθαμε να φέρουμε το μήνυμα της δυνατότητας απαλλαγής από τα τζάκια και μεγάλα συμφέροντα. Είμαστε με τους ανθρώπους του μόχθου. Δε θέλουμε ψήφο ανάθεσης, σας ζητάμε να είμαστε μαζί και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Θέλουμε ψήφο ενεργητικής συμμετοχής», τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου κατά τη συνάντησή της με εκπροσώπους φορέων στο Εργατικό Κέντρο Πολυγύρου.

Χαραλαμπίδου - Τόσκας: Οι διωκτικές και δικαστικές αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια ποινικοποίησης της αντίδρασης των πολιτών στις καταστροφικές εξορυκτικές δραστηριότητες στη Χαλκιδική

Χθες (24/04), παραδόθηκε σε κάτοικο της Χαλκιδικής άλλη μία κλήση για κατάθεση γενετικού υλικού. Οι διωκτικές και δικαστικές αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια ποινικοποίησης της αντίδρασης των πολιτών στις καταστροφικές εξορυκτικές δραστηριότητες στη Χαλκιδική. Άραγε είναι τυχαίο ότι αυτή η προκλητική τακτική γίνεται λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές;
Η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, βρίσκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων και εκφράζει την απόλυτη συμπαράστασή της σε όλους τους διωκόμενους.

Πρόγραμμα επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργου

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος. 
Το πρωί παρευρέθηκε στην εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχειακών μονάδων που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο OCEANIA CLUB στα Ν. Μουδανιά, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του προγράμματος «ShMILE2 – Από τον πειραματισμό στη διάδοση του Οικολογικού Σήματος στη Μεσόγειο».

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ

Ως μία πολύ σημαντική εξέλιξη που καθιστά τις 13 Περιφέρειες της Χώρας, βασικούς μοχλούς ανάπτυξης χαρακτήρισε ο Περιφερειακός Σύμβουλός Κεντρικής Μακεδονίας-Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος την οριστικοποίηση του νέου ΕΣΠΑ για τις 13 Περιφέρειες τονίζοντας όμως ότι στη Κεντρική Μακεδονία χρειαζόμαστε συγκεκριμένο σχέδιο, μελέτες και ωριμότητα.
Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε .
«Η επίσημη υποβολή του νέου ΕΣΠΑ από το υπουργείο Ανάπτυξης δίνει στη Περιφέρεια και τη Διαχειριστική Αρχή περισσότερα κονδύλια για να διεκδικηθούν καθώς πλέον και τα υπουργεία εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένα

Βράβευση του Porto Carras Grand Resort με το E.U Ecolabel στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του περιβαλλοντικού προγράμματος ShMILE 2

Την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του προγράμματος «ShMILE2 – Από τον πειραματισμό στη διάδοση του Οικολογικού Σήματος στη Μεσόγειο» πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του Ινστιτούτου Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας, η βράβευση των ξενοδοχείων τα οποία ολοκλήρωσαν με επιτυχία την διαδικασία για την πιστοποίηση των μονάδων τους με το E.U. ECOLABEL. 
Το Porto Carras Grand Resort που αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό βραβεύτηκε για την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την πιστοποίηση E.U Ecolabel, το οποίο αφορά στην περιβαλλοντική διαχείριση των ξενοδοχειακών μονάδων Porto Carras Meliton 5* και Porto Carras Sithonia 5*.

Η Κυριακή Μάλαμα με το ψηφοδέλτιο της "Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας" για την Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στη Θεσσαλονίκη. 
Ανακοινώνονται τα ονόματα των 63 υποψηφίων της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.
Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Γιώργος Θεοδωρόπουλος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Χαλκιδικιώτης διαιτητής στο πρωτάθλημα Basket League

Την Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 19.15 στο Ο.Α.Κ.Α. ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ρεθύμνου στα πλαίσια του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας του ΕΣΑΚΕ
Ένας από τους τρεις διαιτητές θα είναι ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Χαλκιδικής, κύριος Βενιαμίν Θωμόπουλος. 
Είναι η πρώτη φορά που η Χαλκιδική εκπροσωπείται διαιτητικά σε τόσο ψηλό επίπεδο. 
Ο κύριος Θωμόπουλος ένας ακάματος εργάτης του χαλκιδικιώτικου μπάσκετ κλήθηκε να εκπροσωπήσει τον νομό μας στην υψηλότερη βαθμίδα του αθλήματος στην πανελλήνια κλίμακα. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας που ένας Συνεργάτης μας επιβραβεύεται και ελπίζουμε το παράδειγμα του να αποτελέσει σηματοδότη για του διαιτητές μας. Όλοι μας έχουμε να πούμε κάτι για τον πρόεδρο είτε αρνητικό είτε θετικό, αφού η παρουσία του είναι καταλυτική στα μπασκετικά δρώμενα του νομού μας την τελευταία εικοσιπενταετία, κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η προσφορά του δεν ήταν αυθόρμητη και ανιδιοτελής.

Περιμένοντας...

... τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών των Δήμων της Χαλκιδικής, εκ των οποίων κανένα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αναρωτιόμαστε:
-Όλοι τους περιμένουν την απάντηση του δικού τους Λαζόπουλου;

Προεκλογικό πρόγραμμα Στ. Βαλιάνου

Σειρά επισκέψεων πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Θ. Βαλιάνος. Το πρωί παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στα Σήμαντρα και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Γαλάτιστα.
Το απόγευμα θα επισκεφθεί τις περιοχές : Κρήνη, Πετράλωνα, Ν.Σύλλατα και Καλλικράτεια όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών Φορέων και κατοίκους της περιοχής.

Τι έχουμε ν' ακούσουμε και να δούμε ακόμα!


Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...