Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

«Η έξοδος στις αγορές…»!

Του Δημήτρη Τσιμούρα
Ήταν αρχικά η «ανάπτυξη», η οποία ακόμη δεν ήρθε, γιατί δεν φτάσαμε ακόμα  στους όρους και τις προϋποθέσεις… γαλέρας! Μετά, ήρθε το πρωτογενές πλεόνασμα-απάτη  και τώρα η «έξοδος στις αγορές»! Δεν διστάζουν να μεταχειριστούν κάθε μέσο,  προκειμένου να μείνουν στην κυβερνητική εξουσία, όσο περισσότερο γίνεται.
Δίνουν τώρα την εντύπωση οι κυβερνώντες ότι η… «έξοδος»  στις αγορές θα αλλάξει αυτή την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει τουλάχιστον το 80% του ελληνικού λαού. Πραγματικότητα που ότι και να κάνουν δεν μπορούν να αγνοήσουν!

F/b-ουκάς και ο Χρήστος Πάχτας...

...Θα τον βρίσκετε ΕΔΩ

Ο ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Τους πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας των ξενοδόχων, των ιδιοκτητών καταλυμάτων και των επαγγελματιών της Χαλκιδικής, ενόψει της τουριστικής περιόδου, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά, σήμερα το πρωί, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, Γιώργο Πασαλή και Βασίλη Φώτη, στελέχη και υποστηρικτές της «Αλληλεγγύης», επισκέφτηκε την Κρυοπηγή, το Πευκοχώρι, το Παλιούρι και τη Νέα Σκιώνη της Κασσάνδρας.

Oι 40 πρώτοι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ. Μεταξύ αυτών ο Πολυγυρινός Αργύρης Λαφαζάνης

Τα ονόματα των πρώτων 40 υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε στην Κεντρική Επιτροπή ο γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ζητώντας από το όργανο την τυπική έγκρισή τους.
Εκκρεμεί η ανακοίνωση των τελευταίων δύο ατόμων που θα συμπληρώσουν τη λίστα των 42 υποψηφίων για τις εκλογές της 25ης Μαΐου.
ΟΙ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:

Ο λόξυγγας

Δε νομίζω...

Ο Τάσος Κανταράς συζητάει με τους πολίτες, Γαλάτιστα 7/4/2014


Ενημέρωση επαγγελματιών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Σιθωνίας συνεχίζει δυναμικά την επιμόρφωση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο με τα διαδραστικά σεμινάρια «Εξυπηρέτηση Πελατών». Το μήνα Απρίλιο θα διεξαχθούν 5 σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη, Συκιά, Νέο Μαρμαρά, και Νικήτη. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι όσοι είναι ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι καταστημάτων και επαγγελματίες εξυπηρέτησης (service) από καταστήματα όπως ταβέρνες, κρεπερί, ψητοπωλεία, εστιατόρια, bar, καφέ, αναψυκτήριο.

Κυριακή πάμε γήπεδο με τη ΝΙΚΗ


Μέτρηση της MARC