Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Τζιτζικώστας για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Το Μετρό Θεσσαλονίκης εκτροχιάστηκε. Η κατασκευή της Κύριας Γραμμής του Μετρό είναι στον αέρα. Η Αττικό Μετρό, από την Αθήνα, λέει πως το έργο πρέπει να συνεχιστεί, την ώρα που ο ανάδοχος λέει πως δεν μπορεί να το συνεχίσει. Και σε αυτό το θέατρο του παραλόγου και των αλληλοκατηγοριών την πληρώνει, όπως πάντα, η Θεσσαλονίκη, οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις και οι επισκέπτες.

Υπεύθυνα...


Όταν η Αριστερά φτύνει τον εργαζόμενο κόσμο


Ως τι και με ποια ιδιότητα θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της Αριστεράς αυτό το χορτάτο τίποτα;
Τι έχει προσφέρει αυτός ο ανεπάγγελτος πουθενάς σ' αυτό τον λαό;
Από πού αντλεί το θράσος να προσβάλλει τον αγωνιζόμενο κόσμο λέγοντας πως είναι πιο σημαντικό να κάνεις καλά τη δουλειά σου απ' όποια θέση κι αν βρίσκεσαι, από το να αγωνίζεσαι κατά των μνημονίων;
Και οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι από ποια θέση θα κάνουν τη δουλειά τους, βρε χλιμίτζουρα;

Αυτός είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ των στελεχών!

«Ολοι οι έντιμοι και δημοκρατικοί πολίτες αγανακτούν με το ξεπούλημα της χώρας στα οργανωμένα συμφέροντα, ντόπια και ξένα. Υπάρχουν όμως και χειρότερα.Το ξεπούλημα rns ιδεολογίας για την εξουσία κι αυτό το βιώνουμε τελευταία με θλίψη και οργή, παλαιά και ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που παλέψαμε να τον κάνουμε αξιόπιστο στην κοινωνία. Είχαμε όμως εφόδια τις πολιτικές μας αρχές και τα οράματά μας.
Να όμως που οι καιροσκόποι και οι επαγγελματίες πολιτικοί έκαναν πάλι το "θαύμα" τους. Ο λόγος για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Βαγγέλη Αποστόλου που επιλέχθηκε κεντρικά με αντιδημοκρατικό τρόπο, γιατί δεν ρωτήθηκαν τα τοπικά όργανα και η βάση του κόμματος.

Η ΣΑΚΑ ΣΟΥ...


Οι Δημοσκοπήσεις 15/3 (Βίντεο)

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της ΧΑ, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

«μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής την οποία εγώ αγνοούσα δεν μπορώ να είμαι μέλος της ΚΟ»
Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής έστειλε ο κ. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος προς τον Πρόεδρο της Βουλής κάνοντας σε αυτή ξεκάθαρη αναφορά στην εγκληματική δράση του πρώην πλέον κόμματός του. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται το πρώτο ρήγμα στην έως τώρα συμπαγή ομάδα του ακροδεξιού μορφώματος ενώ δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να σημειωθούν και νέες αποχωρήσεις.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΡΟΙ...


Ο Δ. Κουτσούμπας στη Θεσσαλονίκη


Tο "Χρυσό Δάσος" στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης


Ο Γιώργος Καλύβας είναι ένας γεωργός που δεν έκανε οικογένεια αλλά «έκανε» δέντρα, που λάτρεψε τη πατρογονική του γη και ζει μόνος του μέσα στο αρχέγονο δάσος των Σκουριών, καλλιεργώντας με αφοσίωση τις καρυδιές, τις καστανιές και φροντίζοντας τα μελίσσια του.

Τσίπρας από την Κομοτηνή: Τέρμα στα μνημόνια. Τέρμα στη λιτότητα

Αποκατάσταση! Ok!