Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Θρίλερ η πρωτιά στις ευρωεκλογές


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής και προβάδισμα της ΝΔ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις Ευρωκλογές δείχνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής». Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη είναι πέμπτη δύναμη στην Αττική και τρίτη δύναμη στην Κεντρική Μακεδονία. Όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η έρευνα δείχνει προβάδισμα Σγουρού, Καμίνη, Τζιτζικώστα και Μπουτάρη. 

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ευρωεκλογών στην Αττική (Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς, υπόλοιπο Αττικής) ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ κατά 2,5 μονάδες (20,1% έναντι 17,6%). Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 7,2%, ΚΚΕ 6,3%, Το Ποτάμι 5,9%, ΠΑΣΟΚ 4%, ΑΝΕΛ 3,5% και ΔΗΜΑΡ 2,2%.

Ιδού το έμβλημα της «Ελιάς»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το έμβλημα του νέου κόμματος, τοποθετημένο με αυτοκόλλητο πάνω σε γλαστράκια.
Το εν λόγω σήμα δείχνει την ελιά σε μοντέρνα έκδοση και από κάτω τη λέξη Δημοκρατική παράταξη με τα σήματα των κομμάτων που συμμετέχουν στην κίνηση.

Ο ...θεσμικός ρόλος της τρόικας!!!

"Ο ιρλανδικός λαός ξελάσπωσε τον ιρλανδικό λαό. Μας πήδηξαν, αλλά τα καταφέραμε." 
(Bono (Paul David Hewson), Ιρλανδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός, αναφερόμενος στην τρόικα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.)

Kαρανάσιος για τον ΕΟΠΥΥ στον Πολύγυρο

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ, η υπηρεσία Υγείας Πολυγύρου αναβαθμίζεται σε αυτόνομη υπηρεσία επιπέδου Διεύθυνσης με την ονομασία Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας Πολυγύρου.
Την θετική απόφαση έλαβαν τα μέλη του Δ.Σ στη συνεδρίαση του μηνός Φεβρουαρίου μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ και αφού διαπιστώθηκε ότι εκπληρώνονται οι προϋποθέσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη στελέχωση και τη στέγαση της υπηρεσίας.
Το αίτημα για την αναβάθμιση της μονάδας Υγείας του ΕΟΠΥΥ στον Πολύγυρο είχαν υποβάλλει ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος και ο δήμαρχος Πολυγύρου Α. Ζωγράφος, στον κ. Κοντό κατά την επίσκεψη του στον Πολύγυρο που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο 2013.