Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Η Σιθωνία στην έκθεση τουρισμού του Βελιγραδίου

Εξαιρετικά δυναμική ήταν η παρουσία της Σιθωνίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι. Οι σύλλογοι ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Νικήτης, Ν.Μαρμαρα, Πόρτο Κουφό και Τορώνης διαφήμισαν την περιοχή διανέμοντας το καλαίσθητο διαφημιστικό υλικό τους, ενώ παράλληλα παρούσα ήταν και αντιπροσωπεία του Δήμου Σιθωνίας.
Το περίπτερο των συνεκθετών Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Χαλκιδικής, Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και marketing Χαλκιδικής και Επιμελητηρίου ήταν σε κεντρικότατο σημείο της έκθεσης και διέθετε τις προσόψεις και έξι σταντ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε μεγάλα και παχιά λόγια για την πολύπαθη (μόνο στη χώρα μας) ΥΓΕΙΑ, ακούμε τον κάθε ΑΣΧΕΤΟ, να ανακοινώνει ατέλειωτα «σχέδια» που ΑΝ πετυχουν τότε ΟΛΑ θα αλλάξουν, όλα θα είναι ιδανικά για τους ασφαλισμένους, όλα ΘΑ…….
Με το ΝΑ και με το ΘΑ έλεγαν οι παλιοί, έσπειραν και ΔΕΝ θέρισαν.
Διάβασα χθες ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, μια διαφορετική «ματιά» όσον αφορά τον τέως ΕΟΠΥΥ.
«Δανειστές του ΕΟΠΥΥ οι ασφαλισμένοι με αναπηρίες

Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής: Απόλλων Αρναίας - Θύελλα Στανού 5-0

Ο ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στο Δήμο Κασσάνδρας

Ανοικτό Κάλεσμα 7 Μαρτίου, ώρα 18:00, στο Δημαρχείο
Σήμερα, που η ελληνική κοινωνία, μαζί και οι κάτοικοι της Κασσάνδρας στενάζουν από την χειρότερη κρίση μετά το Β` Παγκόσμιο Πόλεμο, με την ανεργία στα ύψη, τη μείωση των μισθών, τη φορολογική αφαίμαξη, το κλείσιμο μαγαζιών και επιχειρήσεων, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΤΑ). Τα τελευταία χρόνια, όμως, παρατηρούμε την εντελώς αντίθετη πορεία. Μετά την απορρύθμιση του Καποδίστρια αλλά κυρίως του Καλλικράτη που δημιούργησε τεράστιους γεωγραφικά Δήμους με πολλές αρμοδιότητες αλλά χωρίς τους αντίστοιχους πόρους από το κεντρικό Κράτος, η ΤΑ κατάντησε απλά ένα γραφείο πρωτοκόλλου και έκδοσης πιστοποιητικών.

Σήμερα στα Σήμαντρα