Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη αφίσα...

...υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου που εμφανίστηκε (στο fb την είδαμε)!!! 

Εκτός ...αυτοδιοίκησης ο Θωμάς Καπλάνης;

Είναι ξεκαθαρισμένο ότι ο πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου Θωμάς Καπλάνης δεν ενδιαφέρεται για τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα για το Δήμο Πολυγύρου. Αυτό όμως... δεν αποκλείει, πιθανά, και το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια, λέμε εμείς!
Η φωτογραφία της ανάρτησής μας είναι από την επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Ο πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου Θωμάς Καπλάνης  κάθεται ακριβώς απέναντι από τον Γιάννη Ιωαννίδη. Και...

To Πόρτο Καρράς δεν…

Δεν υπήρξε ούτε υπάρχει απόφαση της διοίκησης για πώληση του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τεχνική Ολυμπιακή, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Επισημαίνει, πάντως, πως ανεξάρτητα από τα ανωτέρω, η διοίκηση του Ομίλου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την αξιοποίηση της περιουσίας και τη διασφάλιση του συμφέροντος των εταιρειών του Ομίλου.

Δεν άφησαν τίποτα


Άνθρακας ο θησαυρός του ΣΥΡΙΖΑ, τζάμπα τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα...

Σήκωσε κουρνιαχτό πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ με την δήθεν Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για το ρόλο της τρόικας και τώρα δεν έχει πού να κρυφτεί...
Επένδυσε πολιτικά τόσα πολλά, που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Δεκέμβρη ταξίδεψε στο Στρασβούργο για να επισκεφθεί «τους δύο συνεισηγητές της Επιτροπής του Κοινοβουλίου που εξετάζει τα αποτελέσματα του Μνημονίου στην Ελλάδα και τη σχέση της τρόικας με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς», όπως είχε πει στις δηλώσεις και τους ζήτησε «να επεκταθεί η διάρκεια, αλλά και η θεματολογία της έρευνας που διεξάγουν, γιατί τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά στο να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί έγιναν αυτές οι λάθος επιλογές, ποιοι ευθύνονται γι’ αυτές τις επιλογές και τι πραγματικά πρέπει να αλλάξει».

Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ στον Ταξιάρχη

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ προληπτικού ελέγχου για το καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε απομακρυσμένα χωριά του δήμου Πολυγύρου. Μετά την εξέταση γυναικών στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων, στο Παλαιόκαστρο, τον Άγιο Πρόδρομο και τα Πλανά, σε τεστ Παπανικολάου θα υποβληθούν από μαίες του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου γυναίκες στις 11 Μαρτίου 2014, στον Ταξιάρχη.

''ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ''...


Θρύλε, τους fu©k-ίσαμε!

Κοίτα συμπτώσεις. Χούντα είχαμε το 1971 όταν πήγαμε στον τελικό των πρωταθλητριών, ανάλογη εποχή έχουμε τώρα που ο Ολυμπιακός φτάνει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο με τη Μάντσεστερ. 2-0, την πρόκριση και τον τελικό που έρχεται.
Ολοι είδαν ότι στη σέντρα του «Καραϊσκάκη» είπε το πάτερ ημών ο Σαμαράς.
Το κενό που είδατε στην εξέδρα, δεν ήταν δημοσιονομικό κενό, ήταν το κενό που δημιούργησαν οι «58» που είχαν κλείσει θέση στο γήπεδο και διαλύθηκαν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μέρος από την επιχείρηση "καθαρά χέρια" !!!


Ο πλούτος του Σαμαρά!

...Θεια- Σταμάτω!