Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Όχι ρε γαμώτο! Είναι δυνατόν να έχει σχέση κολλητός του Κωστάκη;


Ένας αποκριάτικος χορός με ενδιαφέρον ιδιαίτερο !

Έτσι κι αλλιώς οι χοροί που διοργανώνει ο Α.Ο.Πολυγύρου πάντα είχαν τεράστια επιτυχία και ενδιαφέρον από πλευράς επισκεπτών!
Απόψε στο Τουριστικό Περίπτερο "Έξι Βρύσες" αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους:
-Μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο κι όλοι θα σπεύσουν στο χορό (τονίζοντας ότι πάντα και όλοι τιμούσαν τον Α.Ο.Π.)
-Αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερες "αφίξεις" Πολυγυρινού ενδιαφέροντος: Ζωγράφος - Κανταράς.
-"Αφίξεις" Περιφερειακού ενδιαφέροντος: Τζιτζικώστας - Ιωαννίδης - Γιάννης Γιώργος.
-Αντιπροσωπεία Δήμου Αριστοτέλη αφού θα γίνει αδελφοποίηση του Α.Ο.Π. με την ομάδα μπάσκετ του Στρατωνίου (με λίγες πιθανότητες να έρθει και ο Δήμαρχος Πάχτας).

Ο Γέρων Αντώνιος ο Καυσοελλαδίτης (μάθετε όσα σας έκρυψαν)

Ο εικονιζόμενος είναι ο Γέρων Αντώνιος ο Καυσοελλαδίτης, ο οποίος πριν αφήσει τα εγκόσμια ονομαζόταν Αντώνης Σαμαράς. Ωστόσο, μην μπερδεύεστε, είναι αιρετικός αφού αντί να πιστεύει και να υπηρετεί την Αγία Τριάδα τής Ορθοδοξίας, πιστεύει και υπηρετεί τη Σατανική Τριάδα τής παραλογίας – δηλ. την Τρόικα. Και το μούσι του, είναι μούσι success story με τρίχες πρωτογενούς πλεονάσματος και ανάπτυξης. Ενώ το κεφάλι του το έχει καλυμμένο για να μην φαίνεται ότι είναι κουρεμένο!
Ο Γέρων Αντώνιος, από τη μεγάλη του αγάπη σε αυτό που πιστεύει και υπηρετεί με ζήλο και αυταπάρνηση, έγραψε μια προσευχή.

ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ...


Ο Θύμιος ..."Υπουργός Αγίου Όρους" !!!


Μήπως ν' αλλάξει;

-Πρέπει!!! Ας το δουν οι παράγοντες της Νικήτης!

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΑΣΟΣ ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Κλιμάκιο της Ενωτικής κίνησης για την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο Δήμο Πολυγύρου, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Κανταρά και τα στελέχη της κίνησης Χρήστο Γκαρανάσιο και Δημήτρη Σουάνη, επισκέφτηκε το δημοτικό διαμέρισμα του Παλαιοκάστρου. 
Είχε συνάντηση με κατοίκους, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής. Ιδιαίτερη είναι η αίσθηση της εγκατάλειψης του χωριού από την παρούσα δημοτική αρχή με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα την προβληματική σύνδεση του ΚΤΕΛ με το χωριό, το πρόβλημα της περίθαλψης κ.ά.

Το Πρόσωπο της Εβδομάδας: Ο Χρήστος Πάχτας που θα μας γλυτώσει από την καταστροφή

Οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει από "μεγάλες" και "τρομοκρατικές" δηλώσεις, αλλά αυτή του Πάχτα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο
Ο Χρήστος Πάχτας δεν είναι ακριβώς το πλέον προβεβλημένο πρόσωπο στον Τύπο. Δεν έχει ακριβώς "καεί" στο φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, το όνομα του έχει εμπλακεί σε κάθε άλλο παρά λίγες "ιδιαίτερες" υποθέσεις, από κάτι κτήματα στη Χαλκιδική μέχρι την ιστορία με τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική.
Δεν γίνεται όμως να θυμήθηκε το News 247 στα ξαφνικά τον Πάχτα, σωστά; Φυσικά και όχι, την ιδέα για πρόσωπο της εβδομάδας ουσιαστικά την προκάλεσε μόνος του με την απίστευτη τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο.

Ιγγλέζη: Οι επιθεωρητές περιβάλλοντος στη Χαλκιδική για να ελέγξουν τους περιβαλλοντικούς όρους

Στη συχνότητα του 93.4 Στο Κόκκινο μίλησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη σχετικά με την επίσκεψη των επιθεωρητών περιβάλλοντος στην ΒΑ Χαλκιδική. 


O Παναγιωτόπουλος και... το γέλιο της αρκούδας!..

To απολαυστικό βίντεο από το Μέγαρο Μουσικής...

Kαι ο καλύτερος επιθεωρησιογράφος θα ζήλευε το παραλήρημα του υπουργού Πολιτισμού Νίκου Παναγιωτόπουλου στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής. One man’s show, με τα όλα του!
Τέτοιο event, τέτοια εμπνευσμένη ομιλία και να την εξευτελίσουν γέλωτες και χειροκροτήματα!
Έλα εδώ, αν είσαι άντρας, λέει σε μια στιγμή ο Παναγιωτόπουλος (περίπου έτσι λέει), έρχομαι, ακούγεται μια φωνή από το ακροατήριο, όχι μην έρθεις, τον σταματά ο ρήτορας.

Όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ενώπιον της Δικαιοσύνης

Διαβάστε αναλυτικά το έγγραφο της Εισαγγελίας ΕΔΩ

Λούμπεν ξεσάλωμα

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Αλήτες, πουλημένοι, προδότες που διαπράττουν εσχάτη προδοσία και θα τιμωρηθούν σκληρά. Αυτό είναι το μήνυμα για τους δικαστικούς. Αρχ...α, θα σας γαμ.....ε, λαμόγια, κλέφτες, ξεφτιλισμένοι. Αυτό είναι το μήνυμα για τους πολιτικούς. Και φυσικά αποστολέας των μηνυμάτων είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - του υπαρχηγού της Ηλία Κασιδιάρη προεξάρχοντος.
Το γιατί δείχνουν δόντια και σκίζουν ρούχα οι χρυσαυγίτες, είναι γνωστό. Γιατί από τις εισαγγελείς ζητήθηκε να αρθεί η ασυλία όλων των βουλευτών τους, αφού όλοι είναι επιφανή στελέχη οργάνωσης που χαρακτηρίζεται εγκληματική και δρα ως εγκληματική. Μιας λοιπόν και η Δικαιοσύνη ζήτησε ό,τι ζήτησε και χαρακτήρισε όπως χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή, έσπευσαν και οι βουλευτές της να επιβεβαιώσουν την εισαγγελική άποψη.