Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ στην Νικήτη Χαλκιδικής, 15-2-2014.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία», με την στήριξη του Δήμου Σιθωνίας (Δημοτική επιχείρηση-Αθλητισμός), διοργάνωσε και εκτέλεσε ημερίδα στίβου, Σάββατο 15/2/2014 (Πρωϊ) στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης. Εκτελέστηκαν τα αγωνίσματα: Σφαιροβολία ΠΠ/Α-Κ-ΠΚ/Α Δισκοβολία Γ-Κ-ΠΚ/Α, Μπαλάκι ΠΠ/Β-ΠΚ/Β, Ακοντισμός Κ-ΠΚ/Α, 100μ. Π-Κ, 100μ.Εμπ.Π-Κ, 60μ ΠΠ/Β-ΠΚ/Β. 50μ μινι(Α)(Κ), 50μ.Σ.Μ (Α) (Κ) 3000μ. Βάδην ΠΠ/Α-ΠΚ/Α, Μήκος Π-Κ, ΠΠ/Α-ΠΚ/Α, ΠΠ/Β-ΠΚ/Β, και kid’s Athletic’s.

''ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ''...


Σε λανθασμένους χειρισμούς της πλειοψηφίας αποδίδει ο Μανώλης Γλέζος τις σφοδρότατες αντιδράσεις που έχουν προκύψει στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».
Όπως υπογραμμίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, η πρόταση να ψηφιστούν πακέτο και οι 13 υποψήφιοι περιφερειάρχες από την Κεντρική Επιτροπή πυροδότησε τη σύγκρουση στη βάση του κόμματος, με τις νομαρχιακές και τις τοπικές οργανώσεις στην Πελοπόννησο να απορρίπτουν τον κ. Βουδούρη.

Οι άνεργοι Σταγείρων-Στρατονίκης ζητούν άμεσες προσλήψεις από την Ε.Χ.


Ενημερωτική εκδήλωση από τους αγρότες της Χαλκιδικής

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί στο πολιτιστικό κέντρο των Καλυβών, η ενημέρωση από τη συντονιστική επιτροπή αγροτών Χαλκιδικής με θέματα μεταξύ άλλων :
- Κατάργηση των αποφάσεων για την φορολόγηση των αγροτών , μείωση του φπα από 13% σε 8 % και περαιτέρω μείωση για τα γεωργικά εφόδια. Απλούστευση των διαδικασιών για τους εργάτες γης και κατάργηση των νέων προστίμων

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ...


ΑΝΤΙΟ Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΑΝΤΙΟ ΥΓΕΙΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Και σε ΟΛΟΥΣ εμάς, καλά …. σαράντα.
Αυτό ήταν, μας τελείωσε ακόμα ένας «Εθνικός Οργανισμός», και μάλιστα ο αρμόδιος για την υγεία της χώρας.
Διαβάστε και αυτό!
«Αθήνα 13.2.2014
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Αριθ.Πρωτ. : οικ. 5937
ΠΡΟΣ
1. Τους Διευθυντές των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ
2. Τους Διευθυντές των Νομαρχιακών και Τοπικών Μονάδων Υγείας
Κοινοποίηση :
1. Γρ. Προέδρου
2. Γρ. Αντιπροέδρου Α΄
3. Γρ. Αντιπροέδρου Β΄
ΘΕΜΑ :
Οδηγίες για την παράδοση και παραλαβή του πάσης φύσης υλικού των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ

1.382.062 θύματα του πρωτογενούς πλεονάσματος

Τα καλά νέα του πρωτογενούς πλεονάσματος περιμέναμε, τα κακά νέα της ανεργίας κατέφθασαν. Κάκιστα τα νέα της ανεργίας: στο 28% έφτασε τον Νοέμβριο, στα 1.382.062 άτομα οι καταγεγραμμένοι άνεργοι, 78.000 περισσότεροι από πέρυσι. Μια ολόκληρη πόλη έχασε τη δουλειά της μέσα σε ένα χρόνο, το χρόνο του success story. Στο 61,4% η ανεργία στις ηλικίες 15-24, στο 38,4% στις ηλικίες 25-34, στο 32,2% στις γυναίκες, στο 28,9% στην Αττική, το οικονομικό κέντρο της χώρας. Πλεόνασμα περιμέναμε, ανεργία μας προέκυψε. Ανεργία εξαιτίας του πλεονάσματος, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο επιτεύχθηκε το πλεόνασμα.

Όπως και με τις Βάσεις

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στον Πολύγυρο


Πολύγυρος: Παιδικός Αποκριάτικος χορός


Πολύγυρος: Απόκριες στο "ΑΧΑΙΝΙΟ"


Τι πιο ηλίθιο από το να ...

...κάνεις "μετρήσεις" του τύπου της εικόνας ή να προτείνεις τη συμμετοχή στη μέτρηση υποδεικνύοντας να ψηφίσεις συγκεκριμένο πρόσωπο!

Γιατί η Αριστερά Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο στόχαστρο.

Αν διαβάσει κανείς μια σειρά αναλύσεων σχετικά με το ΣΥΡΙΖΑ, τις εσωτερικές του συγκρούσεις και κυρίως σε σχέση με τις μέτριες δημοσκοπικές του επιδόσεις θα διαπιστώσει ότι όλες έχουν στο στόχαστρό τους την αριστερή πλατφόρμα, την αριστερή πτέρυγα του κόμματος.
Άλλοτε την εγκαλούν ως τη σκληρή γραφειοκρατία του 4% που δεν αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις στην κοινωνία και στο εκλογικό σώμα που υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ, άλλοτε ως εκτός τόπου και χρόνου αριστεριστές που δυναμιτίζουν τη δήθεν αναγκαία «κεντρώα» στροφή της ηγεσίας του κόμματος.

Κολοκύθια!

Το ελληνικό υποκατάστημα της Coca Cola ανακοινώνει 54% αύξηση κερδών το τελευταίο τρίμηνο του 2013 αλλά έχει ταράξει το προσωπικό της στις απολύσεις. Στο Praktiker αυτοκτονεί απολυμένος που εξωθήθηκε σε παραίτηση αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Οι εργαζόμενοι της ΑΓΝΟ, 14 μήνες απλήρωτοι, συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της αλλά ο άφαντος κ. Κολιός δεν βιάζεται, προφανώς περιμένει τον καιρό του, τον Αύγουστο που ΄ναι παχιές οι μύγες. Τα κανάλια χρωστάνε