Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ - ΝΙΚΗΣΕ 2-1

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Χολομώντα Ρ.Π. σήμερα. Το μεσημέρι σε φιλικό που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης (Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς), η ομάδα Νέων του Χολομώντα (ηλικίες 1998, 1999, 2000), επιβλήθηκε 2-1 επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού. 
Η ομάδα του κ. Χρήστου Φυλαχτού επικράτησε  2-1 με τέρματα του Γιώργου Ξεφτέρη (Μήτρογλου). Ο Χολομών παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έξυπνα - τακτικά - στημένη κατάφερε να επιβλήθει της αντιπάλου της. Η ομάδα του κ. Σκαρτάδου προσπάθησε αρκετές φορές να αντιδράσει, όμως ο τερματοφύλακας Καρανάσιος Γιώργος (ΠΑΟΚ Πολυγύρου) τους σταμάτησε με τις σωτήριες επεμβάσεις του.

Ο μούργος που έφτιαξε κόμμα για να σώσει την Ελλάδα !!!

Μια μέρα Πρόεδρος της Βουλής και διόρισε την κόρη του !!!
-Πού πας βρε Καραμήτρο;

Ξεκάθαρος στόχος

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...


ΣΥΡΙΖΑ: Σταθερά στο πλευρό των αγροτών

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις που κορυφώνονται σε όλες τις περιοχές της χώρας, αποκαλύπτουν ότι το succes story του κ.Σαμαρά και της μνημονιακής συγκυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η οριστική εξόντωση των μικρομεσαίων αγροτών και η παράδοση του πρωτογενή τομέα στα μεγάλα επιχειρηματικά και τραπεζικά συμφέροντα.

"Εξάρτηση & Τεχνολογία"

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής "ΠΝΟΗ", διοργανώνει ομιλία, μετά από αίτημα του Συλλόγου "Νεολαία Γαλάτιστας", με θέμα "Εξάρτηση και Τεχνολογία", τη Παρασκευή 21/2 και ώρα 6:00μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Γαλάτιστας.
Η ομιλία έχει στόχο να ενημερώσει και να προβληματίσει τους νέους για τις αιτίες, την αντιμετώπιση και την πρόληψη των "νόμιμων" καθημερινών εξαρτήσεων (κινητό, τηλεόραση, ιντερνέτ , ηλεκτρονικά παιχνίδια ,κλπ) οι οποίες μπορεί να φαίνονται λιγότερο επικίνδυνες, αλλά στην πραγματικότητα είναι εξίσου σοβαρές . 
Η χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση αλλά και την καθημερινή κοινωνική μας ζωή έχει κάνει την τεχνολογία μέρος της ζωής μας. Συχνά όμως γίνεται και κομμάτι του εαυτού μας, δηλαδή του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποιοι είμαστε. Αυτό έχει συνέπειες στην κοινωνική μας ζωή και την ατομική μας κατάσταση.