Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Ιωαννίδης & Τζιτζικώστας

Ανακοίνωσαν και οι δύο, Ιωαννίδης - Τζιτζικώστας,  την υποψηφιότητά τους για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Τη στήριξη του κόμματος, Ν.Δ., έχει ο Ιωαννίδης!
Το ζήτημα είναι αν ο Τζιτζικώστας επιμείνει στην υποψηφιότητά του και κάνει "αντάρτικο" .
-Τι γίνεται με το θέμα στη Χαλκιδική;
Ο Ιωαννίδης έχει πολύ περισσότερους φίλους στη Χαλκιδική και πολύ "δυνατότερους", πολιτικά, απ' ότι έχει ο Τζιτζικώστας και οι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής φαίνεται να κινούνται:

Απέσυρε τη στήριξη σε Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή της συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τα στοιχεία και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς και την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων, αποφάσισε την άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη για την θέση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.
Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε αναζήτησή άλλης υποψηφιότητας, την οποία θα αποφασίσει η ΚΠΕ μετά από διαβούλευση με τις τοπικές οργανώσεις».

Εκδήλωση


Ένας φίλος-αδερφός αποχαιρετάει τον Πολύγυρο!

Ένας καλός φίλος που κέρδισε τις καρδιές μας στον Πολύγυρο μας αποχαιρετάει φεύγοντας για επαγγελματικούς λόγους.
Πρόκειται για το γιατρό Νίκο Πλεύρη ο οποίος θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες στο Νοσοκομείο της Νίκαιας στον Πειραιά.
Η απλότητα του Νίκου, η καλοσύνη του, το χαμόγελό του, η ειλικρίνειά του ήταν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που τον έκαναν αγαπητό σε ΟΛΟΥΣ
Στο λίγο χρόνο που
έμεινε στον Πολύγυρο ανέπτυξε πλούσια πολιτική και κοινωνική δράση και κέρδισε φίλους αληθινούς από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ τον αποχαιρετούν οι φίλοι του σήμερα.
-Νίκο, σου ευχόμαστε να περνάς καλά εκεί που πας και να έχεις μία λαμπρή επιστημονική καριέρα !

Αύριο πάμε ... "ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ"


Με όση δύναμη και να βρίσεις ...δεν το χορταίνεις !


Κουίζ: Ο Πάχτας, ο Μιχελάκης, το σπάσιμο των δήμων και το χρυσάφι της Χαλκιδικής!


Αργός θάνατος... τα παίρνουν λίγα-λίγα


"Το έλα να δεις" ή αλλιώς "της που#$%ας το κάγκελο"!


Αγρότες: Δόλωμα για να σπάσουν τα μπλόκα οι κυβερνητικές προτάσεις

Σήμερα και αύριο αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τα αγροτικά μπλόκα καθώς μετά τις ανακοινώσεις - διορθώσεις της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, συγκαλούνται συνελεύσεις, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση των αγροτών.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, πρόκειται στην ουσία για διορθώσεις, προκειμένου να διαρρήξουν τα μέτωπα των μπλόκων και να διχαστούν οι αγρότες, ώστε να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από τους δρόμους.

Οι απόψεις του μικροκηπουρού... Βουδούρη

Σωτήρα μας!!!

ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ...;


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ στην Νικήτη Χαλκιδικής, 15-2-2014

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία», σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την στήριξη του Δήμου Σιθωνίας (Δημοτική επιχείρηση-Αθλητισμός), προκηρύσσουν και διοργανώνουν ημερίδα στίβου, με τους εξής όρους (οι αγώνες αυτοί είχαν προγραμματιστεί για την 26-1-2014, αλλά αναβλήθηκε λόγω δυμενών καιρικών συνθηκών):
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 15/2/2014 (Πρωί)
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης
3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: