Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

440 ΧΙΛ. ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ... ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ!

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!
Με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο τηςαπελευθέρωσης των ομαδικών απολύσεωνκαι με το βλέμμα στραμμένο στις επικείμενεςεκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε πομπωδώς, το απόγευμα της Τετάρτης (29/1), το κυβερνητικό πρόγραμμα "καταπολέμησηςτης ανεργίας, το οποίο αφορά στη δημιουργία440.000 θέσεων εργασίας με κύριο προσανατολισμό τους άνεργους νέους.

Κυβέρνηση της Αριστεράς: Μια τόσο ωραία και άσκημη μέρα;

Ανεξάρτητα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις των συγγραφέων που συνεισέφεραν στο βιβλίο Κυβέρνηση της αριστεράς, δρόμος για το μέλλον ή παρένθεση (εκδ. Τόπος) άπαντες συμφωνούμε ότι το ζητούμενο από μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν είναι η νομή της εξουσίας, ή το κυρίαρχο θέμα όπως την περιγράφει ο Σέξπηρ στο Μάκβεθ. Το ζητούμενο είναι η ουσιαστική βελτίωση των όρων ζωής του λαού. Μιλώντας συγκεκριμένα, θα αναφέρω ενδεικτικά την χορήγηση αυξήσεων σε μισθούς και συντάξεις, την πραγματοποίηση μαζικών προσλήψεων στον δημόσιο τομέα, με σταθερές μάλιστα σχέσεις εργασίας, για να μειωθεί η ανεργία και την η γενναία επιχορήγηση της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης.

Βράβευση εκπαιδευτικού από τον Δήμο Πολυγύρου

Την εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχωρίων, Μελαχροινή Παπαρδέλη, που διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο πλαίσιο του προγράμματος e-Twinning και απέσπασε το βραβείο Mevlana Prize για τη διαπολιτισμική κατανόηση θα τιμήσει ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος, αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, στις 2.00 μ.μ., κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου.

Με την ομάδα μπάσκετ του Στρατωνίου στη Λευκάδα

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Ενώ καθημερινά παρακολουθούμε εικόνες φτώχειας και εξαθλίωσης, ενώ τα «κανάλια» ξεχνιούνται και κάπου κάπου δείχνουν την Ελληνική πραγματικότητα, η υποτιθέμενη κυβέρνηση, αυτή που κατά τα άλλα «βλέπει τις αδικίες» που γίνονται και ΘΑ τις διορθώσει έρχεται την ίδια στιγμή και αναιρεί τα λεγόμενα της με τη γνωστή και προσφιλή της τακτική της αρπαγής, και του εκβιασμού!.
ΝΑ η είδηση, πολύ «κομψά» διατυπωμένη.
Τα «άγρια» θα έρθουν σε λίγες μέρες.
Τίτλος άρθρου;
«Τρεις εργάσιμες για πέντε φόρους και μετά πρόστιμα-«φωτιά»»

O Bαρνάβας "βάφτισε" τον Άδωνι «Ηρόστρατο»

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με τους νοσοκομειακούς γιατρούς.
Ο πρόεδρός τους Δημήτρης Βαρνάβας χαρακτήρισε ανάγωγο και ημιμαθή τον υπουργό Υγείας κι εκείνος ανταποδίδοντας τον αποκάλεσε «κωλοτούμπα».
Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών άνοιξε πυρ κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον ότι δεν γνωρίζει την διαφορά νοσοκομείου και κέντρου υγείας.