Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Μπάσκετ ρετρό - 20 χρόνια πριν. Α.Ο.Χ. (Πολύγυρος) - Απόλλων Αρναίας

Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΑΥΓΗ 18/1/2014

Χειροβομβίδες...Αφροδίτη, ν' αρχίσεις εντατικά μαθήματα γαλλικών...

Η ...ιστορία ΕΔΩ

Την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο θα δουν 11.400 εργαζόμενοι το 2014

Ολοκληρώθηκε ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την έξοδο 11.400 εργαζομένων από το Δημόσιο εντός του 2014. Το πλάνο θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την τρόικα στο τέλος του μηνός, οπότε και αναμένεται η έλευσή της. Η αποσυμφόρηση θα υλοποιηθεί με καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών αλλά και απομάκρυνση προσωπικού.
Από καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών του Δημοσίου αλλά και απομακρύνσεις υπαλλήλων που θα έχουν τεθεί ή πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα ολοκληρώνουν την 8μηνη παραμονή τους στο ιδιότυπο καθεστώς χωρίς να καταφέρουν να μετακινηθούν θα πραγματοποιηθούν οι 11.400 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων το 2014 που προβλέπονται από το Μνημόνιο.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ...;

Του Πολυγυρινού "Κάλιο" στην εφημερίδα "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ"

Θα πιάσουν "πάτο"...

Του Πέτρου Τσιολάκη ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ...;


Γέροντας μνημονίσιος

Από Wonder Jlaw 2 μέσω ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ


Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα προγραμματικά «φόρουμ»: Ποιες συμμαχίες χρειάζεται μια κυβέρνηση της Αριστεράς;

Μέσα στις συνθήκες της μεγάλης διεθνούς κρίσης του καπιταλισμού και ειδικότερα στον «αδύναμο κρίκο» της ΕΕ, στην Ελλάδα, το πολιτικό ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης της Αριστεράς δεν θα έχει τίποτα κοινό με τις συναινετικές, καθορισμένες από τις κοινοβουλευτικές ισορροπίες, απόπειρες των κυβερνήσεων της κεντροαριστεράς, όπως τις γνωρίσαμε στην Ευρώπη στα τελευταία 30 χρόνια.

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: ΕΚΤΟΣ (ΠΟΙΟΥ) ΝΟΜΟΥ;

Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ο υμνητής του ναζισμού, ο φυρερίσκος της «Χρυσής Αυγής», ο Μιχαλολιάκος, στο βιβλίο του με τίτλο «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη», ανάμεσα στα άλλα «πατριωτικά» που αναφέρει μιλά και για τα «WAFFEN SS».
Τις ορδές των στυγνών δολοφόνων, τα «Ες – Ες», ο ηγέτης του Κασιδιάρη, του «Καιάδα», του Παναγιώταρου, του Λαγού και του «Εγέρθητου», τις περιγράφει σαν... «Μήνυμα Φωτεινό» στην Ελλάδα και την Ευρώπη!
Από τη σελίδα 46 του ναζιστικού οχετού, διαβάζουμε: