Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

A.Ο.Πολυγύρου - Γ.Α.Σ.Ευκαρπίας


Η κυβερνητική βία δεν θα σταματήσει την αντιΕΕ-αντικυβερνητική διαδήλωση

Να απελευθερωθεί άμεσα ο Π. Αντωνόπουλος
 Με προκλητική κατασταλτική βία των ΜΑΤ η κυβέρνηση διέκοψε και διέλυσε ακόμα και τη συνέντευξη Τύπου, που έδινε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αριστερές οργανώσεις στα Προπύλαια, στις 5:30 μ.μ.
Ογκώδεις αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν με τη βία τους αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το χώρο των Προπυλαίων προς την Ομόνοια, όπου ήδη πραγματοποιούν προσυγκέντρωση εκατοντάδες διαδηλωτές.

Απτόητοι οι διαδηλωτές στην Ομόνοια - σύλληψη του Π. Αντωνόπουλου, με προπηλακισμό συνδικαλιστών

Μαζικοποιείται η συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων στην Ομόνοια, με πλήθος διαδηλωτών να αψηφούν την απαγόρευση και παρά τα τεράστια εμπόδια να έχουν φτάσει δίπλα στην απαγορευμένη ζώνη, απαιτώντας να εκφράσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα στη διαδήλωση. 

Πανό και σημαίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ ήρθαν και αγωνιστές της Λαϊκής Αντίστασης - Αντιιμπεριαλιστική Αριστερή Συνεργασία με το πανό τους. 

"Απεφάσισαν και διέταξαν"

Τα γεγονότα είναι γνωστά. Μέσω ανακοίνωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, ανακοινώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για απαγόρευση της διαδήλωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προγραμματισμένης για τις 8 Γενάρη. Η διαδήλωση έθετε ως στόχο την έκφραση της λαϊκής διαμαρτυρίας ενάντια τόσο στον ερχομό των ευρωπαίων δυναστών, όσο και των ντόπιων "αυτοκρατορικών απεσταλμένων".
Η αφορμή για την παρέλαση και τις παράτες τους είναι γνωστή: Η ανάληψη της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους των πολιτών της ΕΕ

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές και Ευρωεκλογές του 2014 θα πρέπει να εγγραφούν στους ειδικούς καταλόγους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2014.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο γραφείο 5 με το διαβατήριό τους για να υποβάλουν τη σχετική αίτηση. Όσοι ήταν εγγεγραμμένοι σε παλιότερους καταλόγους θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους στο γραφείο 5.

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο επεισόδιο στη δικομματική αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την έναρξη της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ, φανερώνει ξανά ότι πίσω από τις οξυμμένες φραστικές λογομαχίες προεκλογικού χαρακτήρα, βρίσκεται η ουσιαστική συμφωνία τους με τους στόχους και τις στρατηγικές επιλογές της ΕΕ, τις οποίες τα δύο κόμματα έχουν στηρίξει και προωθούν.

Συνελήφθη για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 2 κυνηγετικά όπλα που κατείχε παράνομα
Συνελήφθη χθες (07.01.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς, του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός ηλικίας 44 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πολύγυρος: "ένα κερί αρκεί"


ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

Με την ελληνική Προεδρία θα συνεχιστεί η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ, η οποία δεν αφορά μόνο τον ελληνικό λαό, αλλά τους λαούς όλων των χωρών, με ή χωρίς μνημόνιο, γιατί αυτό επιβάλλουν οι στόχοι της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου που υπηρετεί η ΕΕ από την ίδρυσή της.
Όπως και οι προηγούμενες προεδρίες έτσι και αυτή θα συμβάλλει στην κλιμάκωση της επίθεσης στο εισόδημα, τις εργασιακές σχέσεις, την κοινωνική ασφάλιση των εργαζομένων, τις περικοπές στην υγεία, την πρόνοια και σε άλλες κοινωνικές παροχές.

Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης οργανικών αποβλήτων του Δήμου Ν. Προποντίδας

Ο προϋπολογισμός του έργου που αφορά το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης οργανικών αποβλήτων του Δήμου Ν. Προποντίδας ανέρχεται στο ποσό του 1.500.000 €.
Η εγκατάσταση της μονάδος κομποστοποίησης προβλέπεται να εξυπηρετεί το σύνολο των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Το εφαρμοζόμενο πρόγραμμα ΔσΠ των Βιοαποδομήσιμων Αστικών Αποβλήτων θα επιμεριστεί σε τέσσερις (4) άξονες που περιλαμβάνουν:

Σύλλογος γυναικών Πολυγύρου