Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Βράβευση μαθητών του Ταξιάρχη από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου

Μετά την πρόταση προ ημερησίας διάταξης που έκανε η δημοτική σύμβουλος της Ενωτικής Κίνησης για την Ανατροπή, Άννα Ζιούπου, χθες στις 22/12/2014, η αίθουσα του δημαρχείου γέμισε με γονείς και μαθητές, με την εισήγηση της συμβούλου:
"Το βίντεο των μαθητών της Ε' και ΣΤ' Δημοτικού του 4θεσιου Δημοτικού Σχολείου Ταξιάρχη βραβεύτηκε από την Ολυμπιακή Εκεχειρία και τη UNICEF, αφού έλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό δημιουργίας μικρού μήκους ταινίας, κατά του ρατσισμού και της βίας με τίτλο “Εγώ και εσύ μαζί, για ένα κόσμο ειρηνικό χωρίς ρατσισμό” έτους 2013-2014.
Συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα παιδιά για την συμμετόχη, την ερμηνεία τους στην ταινία, την δέσμευση τους να περάσει το μήνυμα κατά του ρατσισμού και το μήνυμα της ειρήνης. Ταυτόχρονα όμως συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς


Κλειώ Καμαλακίδου και στην πρωην διευθύντρια Μαριάνθη Μουτζουρούνη που με την επιμονή τους και την προσπαθειά τους δεν άφησαν ένα μικρό 4θέσιο σχολείο να χαθεί μέσα στην ομίχλη.Τέλος συγχαρητήρια απο μας και στον τεχνικό που επιμελήθηκε την λήψη και το μοντάζ Βασίλη Μπαραχάνο. "
Βραβεύτηκαν απο το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο  μαθητές του Σχολείου η εκπαιδευτικός κα. Κλειώ Καμαλακίδου υπεύθυνη της συμμετοχής των παιδιών στο διαγωνισμό, η πρώην διευθύντρια του 4θέσιου δημοτικού σχολείου Ταξιάρχη κα. Μαριάνθη Μουτζουρούνη και ο νεαρός Βασίλης Μπαραχάνος που βοήθησε αφιλοκερδώς στην λήψη και το μοντάζ του βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: