Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

'"Έργο" των ΜΑΤ σήμερα στη Νομική

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι θες να μας πεις ρεσπέντζα?
1) ότι η καταληψη δημοσίων κτιρίων είναι θεμιτή?

2) ότι η παρακώληση της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα μας βγάλει από την κ΄ριση?

3) ότι όποτε καπνίσει του καθενός θα μπλοκάρει εκφράσης της δημόσιας ζωής ενός τόπου όπως η παροχή ανώτατης παιδέιας?

4) Καλά ακόμα δεν καταλάβατε ότι τα καραγκιζιλίκια αυτά μας έφτασαν εδώ που φτάσαμε? Δηλαδή τι θέλατε να κάνουν τα ΜΑΤ στους "αγωνιστές"? Να κεράσουν καφέ?

5) Ξέρεις καμία χώρα στον κόσμο {από Αμερική και Αγγλία (που για να μπείς σε κάποιο ανωτατο ίδρυμα απλά πρέπει να φέρεις καρτελάκι ταυτότητας και να έχεις πάρει ειδική άδεια αν δεν είσαι μέλος του) έως την παλιά καλή ΕΣΣΔ, ή την δημοκρατική Κίνα ( βλέπε το ξύλο που ρίχνει ο σοσιαλισμός στο Χονγκ Κονγκ) ή το π΄ρωτυπο της Αλέκας την Β Κορέα }που ο κάθε ρεμπεσκές μπορέι να καταλύει τη λειτουργία της δημόσιας παιδείας και δεν θα τον πάρει ο διαολος?

Μήπως ρεσπέντζα μου με την ανάρτηση επικροτείς παρανομες και φασιστικές ενέργειες και έμμεσα προάγεις την αντικοινωνική συμπεριφορά και την κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων όπως η παροχή παιδείας???

Ανώνυμος είπε...

7.20 Συμφωνώ με όλα μαζί σου. Αυτό που θέλω να επισημάνω έιναι οτι στα Πανεπιστήμια μας υπάρχει μια μικρή οργανωμένη φασιστική ναι φασιστική μειοψηφία που καταπατά τα δικαιώματα της πλειοψηφίας και προκαλεί μιλώντας συνέχεια για δημοκρατικά δικαιμώματα και χούντες, ενώ οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Ας μας πουν πόσες φορές οι ίδιοι βιαιοπράγησαν, χειρότερα και από τα ΜΑΤ εις βάρος φοιτητών που επιθυμούσαντα Πανεπιστήμια να είναι ανοιχτά και να γίνονται μαθήματα ή που είχαν αντίθετη απλώς άποψη.
Επιτέλους η πολιτεία αποφάσισε τους φοιτητοπατέρες που γίνονται μετά υπουργοί και βουλευτές να τους βάλει στη θέση τους δηλαδή στο περιθώριο και να τους στείλει στα σπίτια τους.