Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την αθωωτική δικαστική απόφαση της Αγωγής Χρ. Πάχτα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά (3765/2014), που φέρνουμε στη δημοσιότητα ως Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής, εκθέτει πολλαπλά τον κο Πάχτα.

Ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή σε ανακοίνωσή του (στα οποία καταδίκαζε την εμπρηστική καταστροφή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων της "Ελλ. Χρυσός" - 17/2/2013), τον χαρακτήριζε ως "γνωστό διαπλεκόμενο και υπόλογο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της πολιτικής ιστορίας" ενώ σε δηλώσεις του - ο πρώην δήμαρχος - κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του, ως "υποκινητές" των επεισοδίων και "τρομοκράτες".
Με την δικαστική απόφαση, καταρρίπτονται όχι μόνο οι αναληθείς κατηγορίες του προς μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μένει και έκθετος για το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της πώλησης των "Μεταλλείων Κασσάνδρας" από το Ελληνικό Δημόσιο στην Εταιρία "Ελληνικός Χρυσός". Ένα σκάνδαλο που κάποια στιγμή, θα διερευνηθεί σε βάθος.
Υπενθυμίζουμε στον πρώην δήμαρχο, ό,τι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και το μεγάλο κίνημα των πολιτών μπορούν να πτοηθούν και να σταματήσουν να εναντιώνονται στην καταστροφική επέκταση των εξορύξεων στη Β.Α. Χαλκιδική. 
Περαστικά σας κε Πάχτα.
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κυβερνση του Συριζα πρεπει να σταματησει κατευθειαν τη καταστροφη του τοπου μας και να κυνηγησει τον παχτα για το μεγα σκαναδαλο!ολα εδω πληρωνονται.

Ανώνυμος είπε...

βελόνι..
μην τολμήσεις να πεις κουβέντα.
Αυτό είναι το αφεντικό σου ο Πάχτας.
θα αμφισβητήσεις τώρα και δικαστικές αποφάσεις???
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Πάχτα.
είναι το δεύτερο χαστούκι που τρώει μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.
Ελπίζω οι υποτακτικοί του ΟΛΟΙ να καταλάβουν τώρα με τι άνθρωπο είχαν να κάνουν και να φροντίσουν να τον απομονώσουν, έστω και αργά, για το καλό της περιοχής.

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Παχτα γερα παρτους τα μυαλά

το βελόνι... είπε...

Αστερίξ,

δεν είχα σκοπό να γράψω γιατί τον Πάχτα δεν τον γνωρίζω, αλλά με προκάλεσες. Λοιπόν, το φταίξιμο δικό σου.

Από την δικαστική απόφαση ξεχωρίζω δύο ωραία. Το ένα λανθασμένο και το άλλο περίεργο, για να μην πω κάτι άλλο.

1) "Ευνοϊκή μεταχείριση από φορέα δημόσιας εξουσίας προς ιδιώτη, η οποία όταν -
όπως στην προκειμένη περίπτωση- δεν δικαιολογείται από αντικειμενικούς
λόγους και λόγους δημοσίου συμφέροντος". Προφανώς, για τους βολεμένους στο δημόσιο δικαστές η δημιουργία 5000 θέσεων εργασίας και ο καθαρισμός των παλιών τοξικών τελμάτων δεν είναι "δημόσιο συμφέρον".

2) Η απόφαση καταλήγει: "Τέλος δε, από τις εκφράσεις: α) γνωστός διαπλεκόμενος και υπόλογος για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της πολιτικής ιστορίας, … δεν συνάγεται σκοπός εξύβρισης του ενάγοντος, … αφού οι παραπάνω χαρακτηρισμοί αποτελούν αξιολογικές κρίσεις με οξεία μεν διατύπωση, που αποσκοπούν όμως στην
άσκηση κριτικής σε πολιτικό πρόσωπο."

Δηλαδή αν ένας πολιτικός βρίζει τον άλλο αποκαλώντας τον απατεώνα, δεν είναι υβριστικό, απλώς κάνει το καθήκον του σαν πολιτικός. Κατ’ επέκταση αν παροτρύνει τους πολίτες να λιντσάρουν τον πολιτικό του αντίπαλο δεν είναι παράνομο, απλώς ασκεί πολιτική.

Σαν πιστή αντιγραφή των θέσεων του Σύριζα ακούγεται η απόφαση. Λέξη προς λέξη. Πιστή αντιγραφή και όχι παράφραση. Εσύ Αστερίξ βρίζεις, εγώ κάνω "αξιολογική κρίση με οξεία διατύπωση".

Να σου υπενθυμίσω ένα κοσμοϊστορικό γεγονός που έγινε στις 9 Νοεμβρίου πριν από 25 χρόνια, το γκρέμισμα του τείχους του Βερολίνου που έφερε και την κατάρρευση του κομμουνισμού στην Ευρώπη. Θα το γιορτάσουμε;
http://www.youtube.com/watch?v=ogsY1JGYCmM

το βελόνι...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και κάποιες περίεργες συμπτώσεις που συνοδεύουν αυτή την δικαστική απόφαση που οταν δεθούν και βγουν στη δημοσιότητα θα γκρεμιστεί το σύμπαν!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αστερίξ δεν γιορτάζει την 9 Νοέμβρη, γιορτάζει την 17 Νοέμβρη.

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε λάσπη.Αυτά μέχρι τις επερχομενες εκλογές.Μετά να δούμε τι θα κάνετε.Και ας μας πεί επιτέλους η νέα Δημιτική αρχή τι θα κάνει με τα μεταλλεία.Γιατί πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φίλοι της δημοτικής αρχής -βαφτίσαν ήδη- λένε την βρώμικη συναλλαγή Πάχτα-ως ποσά που θα ονομάζονται αλλιώς 'νόμιμα"!Χα!λες και δεν προέρχονται από την επένδυση!λες και υπάρχουν περισότερο και λιγότερο νόμιμα χρήματα από μια δραστηριότητα που την πολεμούν λυσσαλέα και με κάθε θεμιτό αλλά και αθέμιτο=βρώμικο μέσον! Ξέρουν αυτοί!
Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα-θα πάθετε και τίποτα άλλο από τις συνεχόμενες αλλαγές:προσωπείων και θέσεων βρε παιδιά,καημένα!

Ανώνυμος είπε...

βελόνι..
το περίμενα πως θα αμφισβητούσες και δικαστικές αποφάσεις αν και σε προειδοποίησα.
εσύ γίνεσαι για πολλοστή φορά ξεφτίλα..

ΑΣΤΕΡΙΞ
Υ.Γ το να στρέφεις την προσοχή του κόσμου με τα σχόλια σου αλλού, όταν κάτι δεν είναι βολικό για σένα, είναι και αυτό γνωστό πια.
να σου πω και κάτι ακόμη μπορεί πριν από 25 χρόνια να κατέρρευσε ο κομουνισμός όπως θες να λες, αλλά σε λίγο, με τις εκλογές στην Ελλαδα θα τον ζήσεις κι εδω.
Ελπίζω μόνο να μην κάνεις κωλοτούμπα και σε δω και με σημαία ΣΥΡΙΖΑ.
η φάρα σας είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Ανώνυμος είπε...

8 Νοεμβρίου 2014 - 4:15 μ.μ.

κι εσύ γιορτάζεις την 21 Απριλίου....

ΑΣΤΕΡΙΞ