Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

EPSILON NET: Παραλαβή Μεταλλίου Ruban d’ Honneur στην τελετή απονομή των Βραβείων των European Business Awards

Σε μια άψογη διοργάνωση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα , απονεμήθηκαν την Τρίτη (27.05) στο ξενοδοχείο Westin του Αστέρα Βουλιαγμένης τα μετάλλια Ruban d’ Honneur του διαγωνισμού European Business Awards, ενός από τους πιο έγκριτους θεσμούς επιχειρηματικών βραβείων της Ευρώπης καθώς και τα βραβεία για την καλύτερη εταιρία ή επιχειρηματία σε μια από τις 11 κατηγορίες του διαγωνισμού, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 2 τιμητικές απονομές.
Ανάμεσα στους ληφθέντες του μεταλλίου Ruban d’ Honneur ήταν και η Epsilon Net καθώς συγκαταλέχτηκε στις 100 καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης καθώς ο κ. Μίχος, Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της εταιρίας, συμπεριλήφθηκε στους 10 επιχειρηματίες για το βραβείο «Entrepreneur of the Year - Επιχειρηματίας της Χρονιάς». 


Ο κ. Μίχος δήλωσε τα εξής: Η βράβευση αυτή μας δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τις προσπάθειες που κάναμε μέχρι τώρα. Την ίδια όμως στιγμή μας βάζει μπροστά στις ευθύνες μας για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς συνεχίζοντας την επιτυχημένη μας πορεία στο μέλλον.

Επίσης η κα. Βασιλική Αναγνώστου Γεν. Διευθύντρια της Epsilon Net, που παραβρέθηκε στην απονομή μαζί με στελέχη της εταιρίας, επεσήμανε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρία μας καθώς επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα η επιμονή μας στην καινοτομία και στην αναπτυξιακή στρατηγική. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, όραμα αλλά και πάντα με χαμόγελο, να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα ικανοποιώντας στον απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας. 

Στις ιδιαίτερες στιγμές την εκδήλωσης συγκαταλέγονται, η απονομή του βραβείου Public Choice στην ελληνική εταιρία Skroutz.gr καθώς και του εξαιρετικά τιμητικού Chairman Award στην εταιρία Μασούτης Α.Ε., η οποία αποτελεί και έναν από τους σημαντικότερους πελάτες της Epsilon Net, δηλώνοντας ότι ελληνικές εταιρίες βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο στο ευρωπαϊκό επιχειρηματικό γίγνεσθαι. 9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά, μεγάλη τιμή για το Δήμο μας να έχουμε Δήμαρχο ένα τόσο σημαντικό άνθρωπο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Πολλά Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Να μου ζήσεις Δημαρχάρα!

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε πολυ τυχεροι που εχουμε το μιχο δημαρχο...μιχο γερα κ .......

Ανώνυμος είπε...

θα ειμασταν πολυ τρελοι αν δε βγαζαμε το μιχο δημαρχο γιαννη εσυ μπορεις να σωσεις αυτον τον αγιο τοπο.ειμαστε μαζι σου.παλαιοχωρι

Ανώνυμος είπε...

..κατα Σεπτεμβρη που θα τα βρει με
την εταιρία απο δημαρχαρα θα γίνει
Πάχταs B'

Ανώνυμος είπε...

Ρεσπέντζα, μόνο καλά σχόλια για τον Μίχο επιτρέπονται;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ. Μίχο! Στην ιδιωτική σφαίρα φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά και νιώθει και την ευθύνη αυτής της επιτυχίας, στοχεύοντας την παγκόσμια αγορά! Ευχόμαστε τώρα να πετύχει και στην κοινωνική ευθύνη που αναλαμβάνει και να μπορέσει να καταστρώσει (με νέους άξιους συνεργάτες) μια άλλη στρατηγική ανάπτυξης για το λαό του Δήμου Αριστοτέλη. Να βγουν οι άνθρωποι από την απελπισία, την διχόνοια, το ξεπούλημα και τη σκλαβιά.

Ανώνυμος είπε...

8.10 από Σεπτέμβριο αρχίζουν τα δύσκολα για την εταιρεία πολύ δύσκολα.το δημοτικό συμβούλιο ειναι εκλεγμένο κυρίως σχεδόν όλοι απο το συντονιστικό για να τελειώσουμε με αυτήν την ιστορία των μεταλλείων που στοίχισε ακριβά σε όλη τη περιοχή.Ξεχαστε τα μεταλλεία η πλειοψηφία απόφασησε ΟΧΙ στα μεταλλεία.θα δείτε πολλά να γίνονται είς βάρος της εταιρίας και δύσκολα να αντέξει σε τέτοιες συνθήκες πολέμου τα επόμενα 5 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

προς 30/5/2014 1:42
Πολύ άγχος, να κλείσει, οι δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι από τα συντονιστικά οκ, πως θα κλείσει όμως δε μας λες? Ο καινούργιος δήμαρχος είπε καμία θέση εργασίας δε θα χαθεί και το άλλο επίσης το πολύ σημαντικό, οι Σκουριές αγαπητέ δεν είναι επέκταση είναι έργο σε εξέλιξη, αδειδοτημένο από την ελληνική πολιτεία και με απόφαση ΣΤΕ, οι προσφυγές έχουν γίνει ήδη, από την άλλη εκδικάστηκε και η προσφτγή προς το ελληνικό δημόσιο σε ευρωπαϊκό διακστήριο και διευθετήθηκε, ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν? Έχεις την εντύπωση πως ο κ. Μίχος θα τρέχει σε πορείες στις σκουριές και θα αντιμάχεται με τα ΜΑΤ? χλομό, πόλύ χλομό ας μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας και μάλιστα αγαπά τον τόπο του, οπότε αυτό σημαίνει πως θα φροντίσει μαζί με την Περιφέρεια να μην επιτρέψει καμία ανομία και στην αυστηρή τήρηση των Περιβαλλοντικών Όρων. Το ύφος σου είναι αρκετά εριστικό, μήπως προσπαθείς να εντείνεις τα πνεύματα? Αποσκοπείς κάπου? Στην εμπόλεμε ζώνη της περιοχής?
Υ.Γ.
Να μην ξεχνάμε πως κύριο αίτημα των κατοίκων είναι η αστυνομία να φύγει από τις Σκουριές και να προστατεύει τον πολίτη, με αντάρτικο πάνω στα βουνά με μία μερίδα κατοίκων αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ας ρίξουμε λίγο τους τόνους η ελληνική πολιτεία και οι διάφοροι θεσμοί και τα όργανα του κράτους να κάνουν τη δουλειά τους, με μεγαλύτερη ανάγκη επιτέλους να ενημερωθούμε από το Υπ. Περιβάλλοντος για κάποια θέματα που είναι και το πλέον αρμόδιο, και αυτή την φορά και οι ενάντια να επιτρέψουν να γίνει μια σωστή ενημέρωση, όχι σαν την άλλη φορά.