Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Σάλος με τον οδηγό του Γιάννη Τραγάκη της ΝΔ που χαιρετάει ναζιστικά

Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με τον ντυμένο Άγιο Βασίλη χρυσαυγίτη και τους φίλους του που χαιρετούν ναζιστικά, ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίστηκε σήμερα στους δημοσιογράφους ότι οι νεαροί που απεικονίζονται στη φωτογραφία δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως, όπως κατήγγειλε ένας από αυτούς έχει σχέση με τη ΝΔ και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Τραγάκη.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του νεοναζιστικού μορφώματος ο νεαρός με τη γκρι μπλούζα που στέκεται ακριβώς πίσω από τον χρυσαυγίτη Αγιο Βασίλη ονομάζεται Στυλιανός Γιαλελής και είναι οδηγός του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη.


Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος είπε πως όντως ο νεαρός στη φωτογραφία με του Χρυσαυγίτες είναι ο οδηγός του. Παράλληλα τόνισε πως ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως είχε γνωρίσει τον Στυλιανό Γιαλελή το 2012 και είπε πως ήταν ένα φτωχό παιδί από το Πέραμα που αναζητούσε δουλειά και εκείνος τον προσέλαβε οδηγό του. Ο κ.Τραγάκης πρόσθεσε πως ο νεαρός του είπε σήμερα πως δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, απλώς ότι έχει κοινωνικές συναναστροφές με μέλη του ακροδεξιού κόμματος.

Αρχικά ο κ. Τραγάκης επιβεβαίωσε ότι όντως το όνομά ενός εκ των υπαλλήλων του είναι Στυλιανός Γιαλελής, ωστόσο δεν γνώριζε ότι είναι και το πρόσωπο που απεικονίζεται στη φωτογραφία να χαιρετά ναζιστικά καθώς δεν έχει δει την εν λόγω εικόνα.

Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης μοίρασε στους δημοσιογράφους, εκτός από τη φωτογραφία και ένα απόκομμα που ισχυρίζεται ότι είναι από ΦΕΚ και στο οποίο φαίνεται ότι με την απόφαση 9890/7048/31-7-20132 διορίστηκαν στο γραφείο του Α' αντιπροέδρου της Βουλής τρεις υπάλληλοι, ένα εκ των οποίων είναι ο Στυλιανός Γιαλελής. 
Σημειώνεται ότι η φωτογραφία με τον Αγιο Βασίλη και τους φίλους του που χαιρετούν ναζιστικά περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την Χρυσή Αυγή που έχουν διαβιβάσει στη Βουλή οι εισαγγελείς ζητώντας την άρση της ασυλίας τους και προέρχεται από κάποιον από τους υπολογιστές των κατηγορούμενων Χρυσαυγιτών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σεμνά και ταπεινά...

Ανώνυμος είπε...

σεμνά και ταπεινά μας πηδάνε....
μην έχεις παράπονο...!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

AΣΤΕΡΙΞ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ