Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Κοιτάξτε γύρω! Θα μας χρειαστούν για αυτούς που πρέπει οι χειροπέδες

Όχι ο Παύλος δεν τις κρύβει τις χειροπέδες. Διότι δεν ντροπιάζουν αυτόν, αλλά τους μικρόνοες που τις παράγγειλαν ως επιτομή της χουντικής απαγόρευσης της διαδήλωσης ενάντια στην παράτα της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ.
Θυμηθείτε τον Παπαγεωργόπουλο, τον Τζοχατζόπουλο, τον Λιάπη, τον Μιχολολιάκο, πως χρησιμοποιούσαν τον χαρτοφύλακα ή το ακριβό σακκάκι για να κρύψουν τη ντροπή τους, όταν οι δικοί τους τους παρέδιδαν στο πύρ το εξώτερο, για να κορεστεί η λαϊκή οργή.


Έχει και άλλο ''ελάττωμα'' ο Παύλος Αντωνόπουλος: Ένα πλατύ, ήρεμο, ζεστό χαμόγελο, που ξέρει να απλώνει συντροφικότητα τριγύρω στους ανθρώπους του κόσμου του, των ίδιων αγωνιών και αγώνων, αλλά και να περιγελά με φυσικό και απλό τρόπο όσους επιμένουν να θέλουν να συλλάβουν τον άνεμο και να φυλακίσουν την ελεύθερη σκέψη.
Σήμερα 9/1/14 στις 11.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αυτό το χαμόγελο, θα υπερασπίσει τον ίδιο, θα θάψει τη ντυμένη με στολή γελοιότητα και θα μοιράσει χαρά στους συντρόφους του.
Οι χειροπέδες θα βγούν από τα χέρια του Παύλου.
Ας τις κρατήσουμε.
Θα χρειαστούν.
Κοιτάξτε γύρω!
Διαβάστε την είδηση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα εντάλματα σύλληψης.
Πως βρωμάνε όλοι τους, αστοί πολιτικοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφοι-υπηρέτες!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τους αριστερούς η παρανομία είναι υπερηφάνεια. Βαρεθήκαμε τη φιλολογία, ποιο είναι το κατηγορητήριο;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην κάνουμε ήρωες όλους τους κομπλεξικούς παρακμιακούς. τον άκουσα ναμ ιλάει παλιά σαν εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ και έφριξα για το επίπεδό του.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά-σιγά θα το γράψουν και στο βιογραφικό τούς ότι έκαναν αντίσταση! Προτάσεις θέλουμε σύντροφοι, όχι κουκούλες!

Ανώνυμος είπε...

@5:10 : Τον συνέλαβαν σε συνέντευξη τύπου στα Προπύλαια, 2 ώρες πριν τη συγκέντρωση κατά της φιέστας της ΕΕ που η χούντα του λατρεμένου σου του Σαμαρά απαγόρευσε...

@6:38 Έφριξες για το επίπεδο του Παυλου ε; Ε τι να κάνουμε, δεν έχουμε όλοι το επίπεδο ενός Σαμαρά, ενός Βενιζέλου, έστω ενός Κασιδιάρη και φυσικά το δικό σου, δοσίλογε, ταγματασφαλήτη!

@7:09 Κουκούλες φοράνε αυτοί που απαγορεύουν πορείες και κάνουν συλλήψεις, όχι οι αγωνιστές

ΥΓ Πολλά σχόλια ρε παιδάκι μου, αγχωθήκατε βλέπω φίλοι μνημονιακοι....Η ανταρσυα δεν κατεστάλλει μάλλον....

Ανώνυμος είπε...

Και να μη ξεχάσουμε την αντιστασιακή σύνταξη.Κεκτημένο συνδικαλιστικό δικαίωμα.

Ανώνυμος είπε...

Κουκούλες φοράει το παρακράτος του Σαμαρά.το παραμύθι- προτάσεις θελουμε-είναι λίγο παλιοκαιρισμενο 6.38 δεν νομίζεις? προτάσεις υπάρχουν και υπάρχει και ένας λαός έτοιμος να δράσει και να δημιουργήσει.οποιαδήποτε προταση πλην της απόλυτης διαστροφης της Μέρκελ και των νταβατζηδων μας είναι καλοδεχούμενη.εσυ δηλαδή τι αντιπροτεινεις?να κάτσουμε χρονικά στο σπίτι μας και να ακούμε τον πρετεντερη?γελιεσαι φίλε μου

Ανώνυμος είπε...

Αν τον άφηναν, αυτός και οι όμοιοι του θα έσπαγαν καμιά βιτρίνα, θα έκαιγαν κανένα αμαξάκι, κακόμοιρων συμπολιτών μας που ούτως ή άλλως είναι στα χρέη μέχρι το λαιμό και θα το βάφτιζαν αντίσταση κατά του καπιταλισμού. Στην κατοχή κουκούλες φορούσαν οι δοσίλογοι, σήμερα οι "επαναστάτες"(βολεμένοι του δημοσίου με καταθέσεις φυγαδευμένες στο εξωτερικό)!

Ανώνυμος είπε...

10.07 αφού είσαι το βελονι πες το!μην ντρεπεσαι για τον ευατο σου.μπορώ να ξεχωρίζω το σχόλιο σου μέσα σε χιλιάδες αλλα

Ανώνυμος είπε...

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!