Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Γ. ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ «Αναγκαστήκαμε να πάρουμε μέτρα πέρα και έξω από τα πιστεύω μας»

Ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ αδικείται από τις πολιτικές εξελίξεις και επισημαίνει πως οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν τη συγκυρία και όχι την ουσία.
Θεωρεί ότι ακόμα δεν είναι ο καιρός να βγουν ασφαλή και δίκαια συμπεράσματα και πως όταν γίνει “το ταμείο πεπραγμένων” της παρούσης συγκυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει πολιτικό πλεόνασμα.

Δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH για το "Βήμα της Κυριακής"

Ονειρούπολη Δράμας!!!

ΚΑΟΔράμας-Ολυμπιακός 75-69

Η "ΝΙΚΗ" ...χόρεψε

Ν. Καραμανλής
Το δικό της χορό είχε χθες το βράδυ η ιστορική ομάδα του Πολύγυρου "ΝΙΚΗ", στο γνωστό και πάντα φιλικό περιβάλλον του "ΜΟΝΤΑΖ".

Οι φίλοι της ΝΙΚΗΣ τίμησαν με την παρουσία τους την αγαπημένη ομάδα τους δημιουργώντας μια όμορφη βραδιά με πολύ κέφι. Η διοίκηση της ομάδας με τις αξιέπαινες προσπάθειές της "πιστώνεται" μία ακόμα επιτυχία. 
Στο χορό παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, ο βουλευτής Ευθύμιος Καρανάσιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου Δημήτριος Ζαγγίλας και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου Δημήτριος Ευαγγελινός.
Τιμήθηκαν οι: 

ΕΝΑ "ΕΝΩΤΙΚΟ" ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Διαβάζοντας τη σημερινή «Ελευθεροτυπία» για τους... μνηστήρες της αντιμεταλλευτικής υποψηφιότητας του δημαρχιακού θώκου του δήμου Αριστοτέλη και κάτω από από ποια διαδικασία θα προκύψει η μοναδική υποψηφιότητα του συνδυασμού "Ενωτική Πρωτοβουλία", μας έκαναν εντύπωση τα εξής: 
  •   η εφημερίδα προσπαθεί να εμφανίσει το εγχείρημα ζύμωσης, ωρίμανσης και κατάληξης σε μια υποψηφιότητα, ως μια διαδικασία στην οποία συμμετέχει ενεργά όλη η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής