Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Με την απαράδεκτη διαδικασία του κατεπείγοντος και ως αυτοτελές νομοσχέδιο με ένα άρθρο θα κατατεθεί, πιθανότατα την Πέμπτη (19/12) η ρύθμιση για την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών της α' κατοικίας, η οποία θα οδηγήσει σε μαζικό ξεσπίτωμα χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Η επεξεργασία του νομοσχεδίου θα αρχίσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής την αμέσως επόμενη μέρα, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ενώ το Σάββατο, αναμένεται να συζητηθεί και να τεθεί σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Σώματος.

Τσίπρας: Θα υπερασπιστεί ο κ. Σαμαράς τον κ. Βενιζέλο;

"Έχει ενδιαφέρον αύριο να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει ο Πρωθυπουργός αυτή την πολύ σοβαρή συζήτηση στη Βουλή. Κι έχω κι εγώ περιέργεια να δω αν θα έρθει να υπερασπιστεί και να καλύψει τον Αντιπρόεδρό του ή δια της απουσίας και της σιωπής του ουσιαστικά θα τον αφήσει επί ξύλου κρεμάμενο. Έχει ενδιαφέρον."

Μαυραγορίτη...

...μην ξαναβρωμίσεις την είσοδο της πολυκατοικίας μου!

Λευτεριά στον συναγωνιστή Μιχάλη Λιάπη!

Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σφίγγουν οι... ρόλοι

Του Θανάση Καρτερού - ΑΥΓΗ
Το θέαμα είναι σχεδόν πανηγυριώτικο: Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά την πόρτα του Μαξίμου, έχει στηθεί γύρω του ένας κανονικός χορός των κλαμένων και των δαρμένων. Άλλοιμαλλιοτραβιούνται προκαταβολικά για το κακό που περιμένει την Ελλάδα. Άλλοι ψάχνουν νευρικά στα μπαούλα του εμφύλιου το φάρμακο που ανεβάζει το ηθικό - και κυρίως το ανήθικο. Άλλοι ακκίζονται ερωτικά και διαβλέπουν αταίριαστες σχέσεις και μεγάλους συνασπισμούς. Κι άλλοι προεξοφλούν επαναστατικά την προδοσία που μαγειρεύεται.

Χριστούγεννα στο Δήμο Πολυγύρου

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας συνεχίζονται στο Δήμο Πολυγύρου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Φορείς, σύλλογοι και εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εορταστική για μικρούς και μεγάλους.
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 5.30 μ.μ. τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου μαζί με μουσικούς θα δημιουργήσουν στον πεζόδρομο της πόλης ατμόσφαιρα εορταστική με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Παράλληλα θα κερνάν γλυκά και κρασί στους περαστικούς.

Επίσκεψη Καρανάσιου στο ΙΕΚ Ν. Μουδανιών

Ο Ευθύμης Καρανάσιος, βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφτηκε το δημόσιο ΙΕΚ Ν. Μουδανιών.
Ενημερώθηκε από τη διευθύντρια του ΙΕΚ κ. Πολυξένη Δημητρίου, για τη δομή, τη λειτουργία, τις ειδικότητες σπουδών, τα προβλήματα και το σχεδιασμό ένταξης νέων ειδικοτήτων στην επόμενη εκπαιδευτική περίοδο του 2014.
Ο κ. Καρανάσιος ενημερώθηκε λεπτομερώς για την εκπαιδευτική διαδικασία στα τμήμα που σχετίζονται με τα ξενοδοχειακά επαγγέλματα και διαβεβαίωσε τη διεύθυνση του ΙΕΚ, ότι θα προωθήσει στα αρμόδια όργανα το αίτημα για

Συνελήφθη μούργος...

Συνελήφθη με πλαστές πινακίδες ο Μιχάλης Λιάπης
Στη σύλληψη του πρώην υπουργού της ΝΔ Μιχάλη Λιάπη προχώρησαν οι άνδρες της τροχαίας Αγίας Παρασκευής.
Οι άνδρες της τροχαίας σταμάτησαν το όχημα, τύπου τζιπ, του  Λιάπη στη Λούτσα, και διαπίστωσαν ότι είναι ανασφάλιστο. Είχε παραδώσει τις πινακίδες για το όχημά του και χρησιμοποιούσε πλαστές!!!

Πολύγυρος: Συνδιάσκεψη Συριζαίων

Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε προχθές, Κυριακή 15/12/13, στον Πολύγυρο, για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.
Το "νέο" μάθαμε όταν φίλος της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ μας έστειλε την ανάρτηση του Γιώργου Γεράκη (υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές) στο fb.
-Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν όλα "κύλησαν ομαλά" στην Συριζαίϊκη Συνδιάσκεψη!

Πρόσκληση σε χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό cocktail της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής


"Γέλα, γέλα πουλί μου γέλα, γέλα, κι είν' η ζωή μια τρέλα"


«Λίγο γάλα για Πολλά παιδιά»

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 - Το Δένδρο από γάλα των Γιατρών του Κόσμου μεγάλωσε & απλώνει τα κλαδιά του σ’ όλη την Ελλάδα.
«Λίγο γάλα για Πολλά παιδιά»
Ελάτε να στήσουμε όλοι μαζί και φέτος ένα δέντρο από γάλα για να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί .
Στην περσινή γιορτή μας η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 55.000 κουτιά γάλα και 4 τόνοι τρόφιμα. Φέτος, σας περιμένουμε πάλι στη Θεσσαλονίκη, στον Πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας & Τσιμισκή γωνία από τις 10:00-22:00 με κορύφωση της γιορτής μετά τις 17:00 μ.μ.