Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Ναζί και "ιεράρχες" ...

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τον ενιαίο φόρο ακινήτων

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Αναλυτικά αναφέρει:
«Ο νέος φόρος ακινήτων αποκαλύπτει ότι οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις όλου του προηγούμενου διαστήματος περί μη επιβολής νέων μέτρων ήταν «πολιτική απάτη». Αναδεικνύει πως οι σημερινές διαβεβαιώσεις για «τελευταίο πικρό ποτήρι» είναι επίσης ψευδεπίγραφες.

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου


Δίωξη 15χρονου μαθητή από την Κομοτηνή για συμμετοχή σε διαδήλωση στις Σκουριές

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της UTOPIA AD, άντρες της ασφάλειας πηγαίνουνε στο σπίτι μαθητή λυκείου στη Κομοτηνή για να παραδώσουν χαρτί το οποίο τον καλεί να παρουσιαστεί, σήμερα, στις 13 Δεκεμβρίου, στον ανακριτή για να δώσει κατάθεση όσο αναφορά τη συμμετοχή του σε διαδήλωση στις Σκουριές Χαλκιδικής στις 21 Οκτωβρίου 2012.

Ένας στους πέντε Έλληνες στερείται βασικά αγαθά και υπηρεσίες

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Σοκαριστικά και ταυτόχρονα αποκαλυπτικά για τις κοινωνικές πληγές που έχει προκαλέσει η κρίση και οι πολιτικές σκληρής λιτότητας είναι τα ευρήματα έρευνας της ΕΛΣΤΑΤ, που καταγράφει δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού στην πενταετία 2008-2012. 
Το 20% των Ελλήνων στερούνται βασικά αγαθά (πχ γεύμα με κρέας ή κοτόπουλο) και υπηρεσίες. Το 26,7% δεν μπορεί να έχει ικανοποιητική θέρμανση. Τρομακτικά είναι δε τα αντίστοιχα ποσοστά όταν εξειδικεύονται στον φτωχό πληθυσμό.

Καταδικάζουν την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Σημίτη

ΚΚΕ: "Το ΚΚΕ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη η οποία δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους στόχους που υπηρετεί."
ΣΥΡΙΖΑ: "Εκφράζουμε την πλήρη αποδοκιμασία μας για τον εμπρησμό της εξοχικής κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού κ.Σημίτη."
ΠΑΣΟΚ: "Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την εμπρηστική επίθεση στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη.

Καρδιαγγειακές Εξετάσεις στη Νέα Τένεδο


Δράσεις του Σώματος Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας του Δήμου Ν.Προποντίδας

Το Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας εντάσσεται στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ν.Προποντίδας, τις οποίες προσφέρει μέσω των εθελοντικών ομάδων των μελών της σε όλους όσοι τις έχουν ανάγκη.
Σκοπός μας είναι: Να στηρίξουμε όλες τις κοινωνικές ομάδες ανθρώπων που είναι ανασφάλιστοι και στερούνται ιατραφαρμακευτικής περίλθαψης, όπως άνεργοι και ενεργοί - άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Να βοηθήσουμε με την παροχή τροφίμων και ρούχων ανθρώπους που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης.

"Χτυπήματα"... πρώην πρωθυπουργών

===Έλληνας φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ φώναξε στον Παπανδρέου: "Ρε καραγκιόζη" (...μόνο). (Α,  πήρε και θέση υπέρ της απελευθέρωσης της μαριχουάνας, ο ΓΑΠ, για να ξελαμπικάρει το μυαλό του ίσως) 
===Έκαψαν το σπίτι του Κ. Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους. 
Διαφορετικά χτυπήματα, ο πρώτος συνηθισμένος σ' αυτά, ο δεύτερος όχι!

Ημερίδα Υγείας στον Ν. Μαρμαρά

Ο ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ‘Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’ σε συνεργασία με ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και υπό την αιγίδα του Δήμου ΣΙΘΩΝΙΑΣ
διοργανώνουν Ημερίδα Υγείας
την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και από ώρα 11.00΄
στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Σχολείου Ν. Μαρμαρά με τους παρακάτω εισηγητές και θέματα:

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ...


Ενημέρωση δημοτών για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε οικίες άπορων οικογενειών

Παρακαλούνται οι συνδημότες μας που έχουν υποστεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην κύρια κατοικία τους, λόγω οικονομικής αδυναμίας να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ, να δηλώσουν στο Δήμο μας τα στοιχεία τους, ώστε να συμπεριληφθούν στην κατάσταση που θα αποσταλεί στη ΔΕΗ με το αίτημα για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν είναι τα εξής:
α) αντίγραφο ταυτότητας
β) εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας
γ) πρόσφαρο λογαριασμό ΔΕΗ (σε περίπτωση που ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομά τους, χρειάζεται μία εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη της παροχής ή ένα μισθωτήριο συμβόλαιο)

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ..."ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"!

Στην εκπομπή Βαβέλ της TV SUPER, στις 03 Δεκεμβρίου, παραμονή Αγίας Βαρβάρας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, Πέτρος Στρατουδάκης, ο Γενικός Διευθυντής Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος και η Υπεύθυνη για το περιβάλλον Έμμυ Γαζέα, με συντονιστή τον κ. Σταθώρο απαντούσαν σε τηλεφωνικά ερωτήματα.
Σε μια μαραθώνια εκπομπή που απευθύνονταν κυρίως στους …αντιδρώντες!
Δυστυχώς όλοι αυτοί που διοργανώνουν ημερίδες κατά της επένδυσης Χρυσού και μιλούν για καταστροφές, που κάνουν πορείες και πήραν σβάρνα τις πόλεις και τα χωριά μιλώντας για «κρανίου τόπο» ήταν Απόντες.
Και το ερώτημα είναι απλό:

Χρυσή Αυγή: Ναζιστική «λεβεντιά»

Αριστερά: Η «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 132, Μάιος – Ιούνιος 2007)
 ξεχειλίζει από τη λατρεία της για το Χίτλερ και το ναζισμό.
Δεξιά: Ο λατρεμένος της Χρυσής Αυγής,
ο ναζί εγκληματίας Ρούντολφ Ες,
«κοσμεί» το εξώφυλλό της (Ιούλιος 2006)…
Του Νίκου Μπογιόπουλου

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής «Καιάδας» λέει ότι το κόμμα του δεν είναι ναζιστικό και για να αποδείξει την «δημοκρατική» καταγωγή του ιδίου καθώς και της ναζιστικής συμμορίας του δήλωσε ότι προέρχεται από μια οικογένεια που ο παππούς του πήγαινε τη δεκαετία του ’60 και αγόραζε τον «Ριζοσπάστη» από το περίπτερο… Μόνο που ο «Ριζοσπάστης», τη δεκαετία του ’60 (και του ’50, και τη μισή δεκαετία του ’70) δεν κυκλοφορούσε στα περίπτερα. Ήταν παράνομος… 

Υπεροχή ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα σημεία

"Λάθος το ευρώ, χάνουμε μια γενιά"


Τροπολογία ΚΚΕ για την εξάλειψη του αξιοποίνου των φερομένων ως αδικημάτων κατά τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Εξάλειψη του αξιοποίνου των φερομένων ως αδικημάτων κατά τις αγροτικές κινητοποιήσεις
1. Εξαλείφεται το αξιόποινο των αδικημάτων των άρθρων 290, 291, 292, 295, 330 και 334 παρ. 1 και 3 και 431 Π.Κ., των παραβάσεων του άρθρου 34 παρ. 12 και 12α του Ν. 2696/1999 όπως ισχύει, καθώς και των συναφών και συρρεόντων με τα πιο πάνω αδικημάτων και σχετιζομένων με αυτά, τα οποία φέρεται να έχουν τελεστεί μέχρι την ημέρα κατάθεσης στη Βουλή της παρούσας διάταξης εκ μέρους αγροτών κατά τη διάρκεια αγροτικών κινητοποιήσεων, όπως και από ιδιοκτήτες και οδηγούς αυτοκινήτων δημοσίας χρήσεως (φορτηγών και ΤΑΞΙ), καθώς και από συμμετέχοντες σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε σταθμούς διοδίων κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεών τους για την ικανοποίηση αιτημάτων τους.