Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από τη Νεολαία Αγίου Προδρόμου


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πολυγύρου


Η Χαλκιδική στην Διεθνή Έκθεση "Travel Turkey Izmir"

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων "Silver Holidays" για δεύτερη χρονιά στην Έκθεση τουρισμού της Σμύρνης από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου.
Τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γρηγόρης Τάσιος.
Η Σμύρνη με 4 εκατομμύρια πληθυσμό και καθημερινή αεροπορική σύνδεση μέσω Κωνσταντινούπολης με το αεροδρόμιο "Μακεδονία", μπορεί να προσθέσει ακόμη περισσότερους Τούρκους επισκέπτες στην Χαλκιδική.

Ο Καμμένος στη Βουλή για την άρση της ασυλίας του (για το ..."λιντσάρισμα Πάχτα")

Ακόμη 50 μπλε κάδοι ενισχύουν το δίκτυο ανακύκλωσης συσκευασιών στο Δήμο Πολυγύρου

Ακόμη 50 μπλε κάδοι τοποθετούνται στον Πολύγυρο και σε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου ενισχύοντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών, που υλοποιεί από τα μέσα του Ιουνίου ο Δήμος Πολυγύρου, με στόχο την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών.
Η μεγάλη ανταπόκριση κατοίκων και επισκεπτών, που μεταφράζεται σε αύξηση του όγκου των ανακυκλώσιμων υλικών, αλλά και τα πολλαπλά αιτήματα πολιτών για τοποθέτηση περισσότερων μπλε κάδων κυρίως στην παραλιακή ζώνη του Δήμου, αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για την παραχώρηση από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ακόμη 50 κάδων.

Κουτσούμπας: Άμεσα να υπάρξει δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ

«Πρέπει να πάψει η κοροϊδία. Για να υπάρξει πραγματική ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών χρειάζεται άμεσα να υπάρξει δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, να καταργηθούν οι φόροι που υπάρχουν στα τιμολόγια, να μην υπάρξει καμιά διακοπή ρεύματος και βεβαίως να υπάρξει άμεση επανασύνδεση, όπου έχει συμβεί αυτό μέχρι σήμερα, για τις λαϊκές οικογένειες, για τους ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν».

Κατασκευή παιδικής χαράς στο νησί της Αμμουλιανής.

Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου : «Ανάπλαση Παλαιού Ελαιοτριβείου και Κατασκευή Παιδικής Χαράς της Δημοτικής Κοινότητας Αμμουλιανής του Δήμου Αριστοτέλη που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2013 με συνολικό προϋπολογισμό 196.759,75€ . 
Υπογράφτηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αριστοτέλη και της αναδόχου τεχνικής εταιρείας, για την κατασκευή σύγχρονης Δημοτικής Παιδικής Χαράς στη Δ.Κ. της Αμμουλιανής. Η εκτέλεση των εργασιών του έργου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. 
Πιο συγκεκριμένα, το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει: 

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ''ΓΕΜΑΤΑ'' ΧΕΡΙΑ...


ΧΡΥΣΟΣ-ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ vs ΚΥΑΝΙΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Άλλη μια καναδική εξορυκτική εταιρεία (Buffalo Gold Ltd) χρεωκόπησε και άφησε πίσω τα τοξικά της απόβλητα στη Σαρδηνία
Άλλη μια καναδική εταιρεία εξόρυξης χρυσού χρεοκόπησε και έφυγε, χωρίς καν να αρχίσει την αποκατάσταση του κατεστραμμένου περιβάλλοντος, τα έξοδα της οποίας φορτώθηκε η τοπική κοινωνία. Έφυγε αφήνοντας πίσω της απολυμένους, απλήρωτους και άνεργους τους εργάτες της, να κάθονται μαζί με την υπόλοιπη τοπική κοινωνία πάνω σε καθημερινά περιβαλλοντικά προβλήματα και πάνω σε μία ωρολογιακή οικολογική βόμβα μεγατόνων, έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

Ραγδαία επιδείνωση του ..."καιρού"


Τι είπε πάλι ο μαλακοπέρδουλας!

Μ. Ταμήλος, βουλευτής ΝΔ: "Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλεία και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο"!

Διήμερο εκδηλώσεων στον Άγιο Μάμα


Όπου φτωχός κι η μοίρα του!


Τι άλλο θ' ακούσουμε!!!


Γυμναστική και απόκριες !!!


Νόαμ Τσόμσκι: Οι κάτοικοι στη Χαλκιδική αντιστέκονται ηρωϊκά

* Δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ η εγγενής ανάγκη του καπιταλισμού να καταστρέφει. Στις πρόσφατες αναλύσεις σας έχετε εστιάσει στην περιβαλλοντική καταστροφή. Κατά ποια έννοια;
Νομίζω ότι απειλείται η αξιοπρεπής ανθρώπινη επιβίωση. Τα πρώτα θύματα είναι, όπως συνήθως, οι πιο αδύναμοι και πιο ευάλωτοι. Αυτό κατέστη σαφές ακόμη και στη σύνοδο για την κλιματική αλλαγή που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Βαρσοβία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως η κατάσταση θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς.

Η γιαγιά ξέρει...