Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Το ναζιστικό πρόσωπο της Χ.Α. (2 Βίντεο)

Νέα στοιχεία –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Αλφα, που παραθέτουμε σε βίντεο- προκύπτουν για την λειτουργία της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Δεκάδες βίντεο και εκατοντάδες φωτογραφίες καθώς και έντυπο υλικό τα οποία έχουν οι ανακριτικές αρχές φανερώνουν την δραστηριότητα της Χ.Α και τον ναζιστικό της προσανατολισμό.
Δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να αποδοθούν κατηγορίες και να διωχθούν ποινικά ο Μιχαλολιάκος και οι συν αυτό για τα κηρύγματα μίσους που κάνουν, για τις γενικές απειλές για «κρέμασμα» των αντιπάλων της Χ.Α. που εκτοξεύουν και για τα φασιστικά παραληρήματα που επιδίδονται οι νεοναζί.

Το πείραμα

Ποιος ελέγχει την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ; (στου κουφού την πόρτα...)

Το ερώτημα ποιος ελέγχει την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός έχει καταντήσει ρητορικό.
Νέα περιστατικά "εταιρικής κοινωνικής ευθύνης" βγαίνουν στο φως με την επιμονή των κατοίκων , σε πείσμα της "απραξίας" της κρατικής μηχανής (είτε λέγεται ΥΠΕΚΑ και επιθεωρητές περιβάλλοντος, είτε λέγεται Δήμος Αριστοτέλη, είτε Περιφέρεια αιρετή και μη, είτε Υπουργείο Υγείας - διεύθυνση δημόσιας υγείας, είτε Αστυνομία, είτε Λιμεναρχείο, είτε Δασαρχείο, είτε Εισαγγελία, είτε ...)

Εκλογές γιατρών Χαλκιδικής στο ΕΣΥ

Εκλογές έγιναν σήμερα, 9/12/2013, στους γιατρούς ΕΣΥ της Χαλκιδικής για την ανάδειξη εκπροσώπου στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πολυγύρου.
Από τα αποτελέσματα προέκυψε:
Κίτσιος 40 ψήφους (εκλέγεται εκπρόσωπος των γιατρών στη διοίκηση του Νοσοκομείου)
Γουγουλιάς 33 ψήφους 
Βρέθηκαν 3 άκυρα ψηφοδέλτια.

TΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ της ΚΟ του ΚΚΕ για την απαγόρευση της διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και την επανασύνδεση της παροχής στις λαϊκές οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Ο θάνατος δύο ανθρώπων, οι άθλιες συνθήκες που ζούνε χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά από τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και το στοιχείο που αναφέρει ότι το πρόβλημα βασανίζει περίπου 350.000 χιλιάδες εργατικές –λαϊκές οικογένειες, τονίζει την ανάγκη της λήψης επειγόντων μέτρων, μέτρων συγκεκριμένων που θα οδηγήσουν τόσο στην αποκατάσταση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος, όσο και στην απαγόρευση των διακοπών σε οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, λόγω των οξυμμένων οικονομικών προβλημάτων.

Το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση της Σμύρνης!

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο «Izmir», με τη συμμετοχή αρκετών χωρών και την έντονη παρουσία της Ελλάδας από επαγγελματίες του τουρισμού.
Το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort πρωτοστατεί για άλλη μια φορά, συμμετέχοντας στις πιο δημοφιλείς εκθέσεις, επιδιώκοντας να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας, για την αύξηση του Τουρκικού εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα και στη Χαλκιδική με ενέργειες,

Πάνος Καμμένος στην Βουλή των Ελλήνων προς τους Βουλευτές όλων των κομμάτων:

"Σας καλώ την Τετάρτη να ψηφίσετε την άρση της ασυλίας μου, γιατί τόλμησα να αναφέρω τον κύριο Πάχτα στις Σκουριές, γιατί πότιζε Αρσενικό τα παιδιά και γιατί λέει προκάλεσα σε ιδιωτική συζήτηση τους πολίτες να τον λιντσάρουνε."

Προς πώληση το Gerakina Beach

Προς πώληση οδεύει για δεύτερη φορά από την Εθνική Τράπεζα το ξενοδοχειακό συγκρότημα Gerakina Beach. Πρόκειται για ένα από τα δέκα καλύτερα θέρετρα της Χαλκιδικής, όπως χαρακτηρίζεται από τοπικούς τουριστικούς επιχειρηματίες, λόγω της θέσης του. Για όσους γνωρίζουν από Χαλκιδική, αρκεί να αναφερθεί ότι βρίσκεται στον Συνοικισμό Γερακινής στον Πολύγυρο.
Ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας προκήρυξε τον σχετικό διαγωνισμό για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος –πρόκειται για μονάδα τριών αστέρων, με δυναμικότητα 503 δωματίων ή 955 κλινών– θέτοντας ως ελάχιστη τιμή προσφοράς το ποσό των 17 εκατ. ευρώ.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Χαλκιδικής καταθέτουν εξώδικα στον ΟΑΕΕ


Ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό...

Όταν είσαι επικεφαλής ενός φορέα, στη Χαλκιδική, σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να προσπαθείς (άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι) να εκμεταλλευτείς τη θέση σου για να πάρεις το πολυπόθητο χρίσμα υποψήφιου Δημάρχου!
Δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό να ξοδεύονται χρήματα του φορέα που εκπροσωπείς για να κάνεις "προχρισματικές" ημερίδες, (με συμμετοχές 5-6 ατόμων, αφού όλοι έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι του...) στο Δήμο που προσπαθείς να πάρεις το χρίσμα και να παραβλέπεις ολόκληρο το νομό!!! Μόνο στο ...ροδόκηπο δεν έχει γίνει εκδήλωση ακόμα! Η υπόλοιπη Χαλκιδικής ας ...περιμένει!
Ευθύνη για ότι γίνεται έχουν και οι συνεργάτες του (διοικητικό Συμβούλιο) για αδικαιολόγητη ανοχή!
Η μαγκιά του συγκεκριμένου και οι πραγματικές του δυνατότητες θα φανούν αν έχει τα κότσια να παραιτηθεί από τη θέση-κλειδί που κατέχει και να διεκδικήσει το χρίσμα που τόσο πολύ επιθυμεί! 

Η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στο ΣΕΦ στην εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ (βίντεο)

Συνεδρίαση Π.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Τα θέματα που αφορούν την Χαλκιδική:

Οι χειροκροτητές του Σαμαροστουρναρικού προϋπολογισμού

Θύμιο, εμείς δεν θα χειροκροτήσουμε για τη "θηλιά" που μας βάλατε στο λαιμό...!
Τη φωτογραφία βρήκαμε στη SIBILLA

Ταμηλικές ανοησίες

Ταμήλος: "Είναι άδικο για ό,τι συμβαίνει να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν γνωρίζουν οι πολίτες ότι τα μαγκάλια είναι επικίνδυνα;"
-Το γνωρίζουν ανόητε, απλά το διακινδυνεύουν για να μην πεθάνουν από το κρύο! Εκεί τους οδηγούν τα μνημόνιά σας!

Βίντεο μαθητών: Μήπως τα Εξάρχεια δεν είναι αυτό που φαντάζεστε ή αυτό που σας αφήνουν να φανταστείτε;

Μία ταινία μικρού μήκους από το 5ο Λύκειο Εξαρχείων. "Μήπως τα Εξάρχεια δεν είναι αυτό που φαντάζεστε ή αυτό που σας αφήνουν να φανταστείτε"; 

Για τον προϋπολογισμό του 2014

Από την ιστοσελίδα του Βουλευτή Χαλκιδικής Ευθύμη Καρανάσιου που βρήκαμε μέσω facebook.
-Αυτά πιστεύει, αυτά υποστηρίζει ο βουλευτής μας!

Θεσσαλονίκη: Βιβλιοπαρουσίαση

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12 ώρα 6:30μ.μ.
ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ
IΟΥΛΙΑΝΑ 1965
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΑΛΑΒΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο πολιτικό-πολιτιστικό στέκι “ΙΣΚΡΑ”
στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό αμύντα 12

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εντός έδρας νίκη επι του Αίαντα Ευόσμου με 82-74 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής, κρατώντας το αήττητο(5-0) στην έδρα του για φέτος,ενώ πέτυχε την 6η νίκη σε 7 εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Αία. Οι αθλητές του Δημήτρη Μύθου έκαναν τραγικό ξεκίνημα(21-30 στο 13') και οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο μέχρι το 23'(37-48). Σε εκείνο το σημείο οι αθλητές μας έβγαλαν πολύ πάθος στο παιχνίδι τους,έκαναν το σκορ 66-57 στο 35', για να φτάσουμε στο τελικό 82-74 χωρίς να πιάσουμε καλή απόδοση σε γενικές γραμμές αλλά με πολύ πάθος και ευστοχία στο 2ο ημίχρονο. Σε ένα ακόμα αγώνα απών οι Μαυροματίδης και ο Ψευτογκάς. 
Επόμενος αγώνας τη Κυριακή(15/12,17.00) στην Ελευθερούπολη με τον τοπικό ΓΣΕ. Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Εδώ και ένα περίπου μήνα, οι Εμπορικοί και Επαγγελματικοί Σύλλογοι της Χαλκιδικής έχουμε αποφασίσει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με τον μόνο τρόπο που μας έχει μείνει την λαίλαπα που λέγεται ΟΑΕΕ. 
Όπως θα έχετε μάθει οι περισσότεροι, είτε από το Διαδίκτυο, είτε από τις ενημερώσεις των διαφόρων ομάδων που δραστηριοποιούνται εδώ και περίπου 6-7 μήνες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, υπάρχει μία πρωτοφανής κινητοποίηση σχετικά με τον ΟΑΕΕ, κάτι που τα διαπλεκόμενα κανάλια και ΜΜΕ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποκρύψουν.

Α΄Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής Απόλλων Αρναίας - Θύελλα Κρήνης 4-0

Συμμετοχή του Κτήματος Πόρτο Καρράς σε Φιλανθρωπικό Bazaar της οργάνωσης International Women’s Club, στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Tο Κτήμα Πόρτο Καρράς συμμετείχε στο Xριστουγεννιάτικο Βazzar της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης International Women’s Club (IWC) που πραγματοποιήθηκε την 1 Δεκεμβρίου 2013 στο Inter Expo Center στη Σόφια της Βουλγαρίας, με προσφορά κρασιών του Κτήματος.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 45 χώρες και περίπου 10.000 επισκέπτες και εθελοντές πολλοί εκ των οποίων ήταν μέλη διπλωματικών αντιπροσωπειών. Το γεγονός καλύφθηκε από τον βουλγαρικό τύπο και την τηλεόραση.