Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Διασκέδαση στον Πολύγυρο, 6&7/12/2013

Φλιπεράκι

Τάσος Κανταράς: "Να παραιτηθούν Χατζηδάκης και Τσαυτάρης"

Σχόλιο του ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ μέλους της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου για θέματα Αγροτικής Πολιτικής
"Αντί οι κ.κ Χατζηδάκης και Τσαυτάρης, να ερίζουν, για το αν θα πίνουν εισαγόμενο γάλα πέντε η έξι ημερών, ας ρίξουν μια ματιά στην κατεστραμμένη από τις πολιτικές τους ελληνική κτηνοτροφία, ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους για την κατάσταση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της χώρας και ας κάνουν μια χάρη στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, που βρίσκεται σε απόγνωση και που θα τους ευγνωμονεί. 
Να παραιτηθούν άμεσα οι ίδιοι και μαζί η πιο ξενόδουλη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος!"

Ανακοίνωση Δασαρχείου Πολυγύρου

Από το Δασαρχείο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι όσοι κάτοικοι της Δ.Ε. Πολυγύρου δικαιούχοι καυσόξυλων για το έτος 2013 δεν πλήρωσαν ακόμη, μπορούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο με την αστυνομική τους ταυτότητα την Τετάρτη 4/12/2013, από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ., για να πληρώσουν το ανάλογο ποσό. (64,32 ευρώ)
        Η προθεσμία αυτή είναι τελική και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση για την πληρωμή των καυσόξυλων. Όσοι κάτοικοι δεν προσέλθουν θα θεωρηθούν μη δικαιούχοι και η αίτησή τους θα απορριφθεί.
          Η παραλαβή των καυσόξυλων από το δάσος θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 15/12/2013 μετά από συνεννόηση με το Δασαρχείο στα τηλέφωνα : 2371021684, 21685 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ Συκιάς


Πολύγυρος, Διανομή δωρεάν τροφίμων

Από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 2-12-2013 ξεκινάει η διανομή δωρεάν τροφίμων στους δικαιούχους του Δήμου Πολυγύρου .
Στο Δ.Δ Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί από το ισόγειο της κατοικίας του κ.Γεωργίου Γκλάβα (περιοχή Δασαρχείου)
Στα υπόλοιπα Δ.Δ. του Δήμου η διανομή θα γίνει από τα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα.
Σε Α φάση θα ολοκληρωθεί η διανομή ΤΥΡΙΟΎ τύπου ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ

… γιατί οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη

Συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στο «ACTION 24»

Άντε να παίρνουν σειρά και τούτοι!


To “Διεθνές Πανεπιστήμιο για την Υγεία των Λαών” στην Ιερισσό.

Συμπαραστέκεται κι αυτό τους κατοίκους της Χαλκιδικής
Από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη το Διεθνές Πανεπιστήμιο για την Υγεία των Λαών (International People’s Health University-IPHU) του οποίου συνδιοργανωτές είναι η Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και το Κέντρο για την Παγκόσμια Υγεία του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (Centre for International Health, University of Bologna), με θέμα “Ο αγώνας για την υγεία στην Ευρώπη”

Αλληλεγγύη για τους κατοίκους της Χαλκιδικής από το Λαϊκό Κίνημα Υγείας του Καναδά

To Λαϊκό Κίνημα Υγείας του Καναδά στέλνει θερμό χαιρετισμό στις κοινότητες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες αντιστέκονται σε εταιρείες εξόρυξης. Εμείς στην ΡΗΜ του Καναδά είμαστε αλληλέγγυοι μαζί σας, κυρίως ενάντια σε εξορυκτικές δραστηριότητες που έχουν την νομική και οικονομική τους βάση στον Καναδά.
Αναγνωρίζουμε ότι η ιστορία της χώρας μας βασίζεται στον αποικισμό των εδαφών των αυτοχθόνων πληθυσμών, με πρωταρχικό σκοπό την εξόρυξης πόρων. Αναγνωρίζουμε ότι η δυναμική αυτή συνεχίζεται και σήμερα, τόσο σε αυτόχθονες επικράτειες στη χώρα μας και όσο και αλλού σε όλο τον κόσμο.