Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Βροχές και μπόρες!

Κάλεσμα της ΑΚ Θεσσαλονίκης σε πορεία στο Πολυτεχνείο


Διήμερο εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο, Στέκι νεολαίας "Σφεντόνα"


Στο δρόμο για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ε. της Ν.Δ. στο Δήμο Πολυγύρου

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΜΤΕ Δήμου Πολυγύρου,  Απόστολος Τζηρίτης, παραμονές των εκλογών απολαμβάνει το τσιπουράκι του στο ΚΑΦΕ-ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ με πολιτικούς του φίλους.
Το κυρίαρχο ερώτημα των υπόλοιπων θαμώνων του καφέ ήταν: "αν οι ..."συγκυβερνήτες" Πασόκοι μπορούν να πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές της Ν.Δ."

Από τις Επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας

...Ποιος τον κάλεσε και μια ποια ιδιότητα; 
(ο άνθρωπος νυστάζει γιατί δεν τον άφησαν στην ησυχία του;)

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...


Το μέλλον είναι εδώ!

Το πως αντιλαμβάνεται κανείς τις ακαδημίες ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα αρχίζει και τελειώνει στο πόσοι προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ένας ολόκληρος κόσμος υπάρχει, μοχθεί, αγωνιά και προσδοκά πίσω από την βιτρίνα ενός πιτσιρικά που κάποια στιγμή θα φορέσει τη φανέλα της ανδρικής μας ομάδας. Γονείς, προπονητής αλλά και διοικητικό συμβούλιο έχουν γίνει ένα στην προσπάθεια οι μικροί μας ποδοσφαιριστές να πάρουν όλα εκείνα τα στοιχεία-εφόδια που χρειάζονται σε έναν αθλητή-νέο στη μετέπειτα εξέλιξή του. Εξάλλου φέτος ήταν δέσμευση του καινούργιου συμβουλίου η αναδιοργάνωση των ακαδημιών σε όλα τα επίπεδα.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου

Συνεδριάζει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στις 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1) Έγκριση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Πολυγύρου για το έτος 2014 (Εισηγητής κ. Χ. Βορδός)
2) Έγκριση ετήσιου προγράμματος Δράσης Δήμου Πολυγύρου για το έτος 2014 (Εισηγητής κ. Χ. Βορδός)

ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;

Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Κάποτε ρώτησαν τον Γκέμπελς αν υπήρχαν κρεματόρια κι αν οι ναζί είχαν επιδοθεί στην εξολόθρευση των Εβραίων. Κι εκείνος απάντησε: «Αδύνατον, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το γνώριζα»! Η ιστορία του γκεμπελισμού είναι επομένως παλιότερη των αποβρασμάτων που την υπηρετούν. Η διαφορά πλέον είναι ότι ο γκεμπελισμός πέραν των παλιών μεθόδων, αξιοποιεί και νέες μορφές διάχυσής του, όπως για παράδειγμα αυτός ο παράλληλος και συχνά ανεξέλεγκτος κόσμος του διαδικτύου. Όποιος επιχειρήσει να σερφάρει τούτες τις μέρες της επετείου του Πολυτεχνείου στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει ότι είναι αδύνατον να μείνει ανέγγιχτος από τα βρομόνερα του γκεμπελισμού. Η προσφιλής ενασχόληση των διαδικτυακών «ΕΣΑτζήδων» είναι η διακίνηση της θεωρίας πως «δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο» και πως «οι νεκροί του Πολυτεχνείου είναι μύθος»…

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

Ποτέ το Πολυτεχνείο δεν ήταν πιο σύγχρονο και πιο επίκαιρο από σήμερα.
Το Νοέμβρη του ’73 δεν τον κατασκεύασαν τα «μίντια», δεν τον υποστήριξαν τα αστικά κατεστημένα και τα ιμπεριαλιστικά κέντρατης τότε ΕΟΚ και των ΗΠΑ. Αντίθετα, τον πολέμησαν και τον συκοφάντησαν λυσσωδώς.
Ο Νοέμβρης του ’73 δεν ξεκίνησε ως πλειοψηφικό λαϊκό ρεύμα. Αντίθετα, η κατάληψη του Πολυτεχνείου ήρθε ως συνέχεια καισταδιακή κορύφωση ενός φοιτητικού κινήματος, που έκανε την εμφάνισή του μέσα σε μαύρα αξεδιάλυτα σκοτάδια.
Το «Πολυτεχνείο» κατόρθωσε στην πορεία να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα στο λαό, γιατί κάποιοι είχαν την αποκοτιά να τολμήσουν το «αδιανόητο», μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή και κυριολεκτικά στη φωτιά.

Αιωνία τους η μνήμη...

Φτάνει πια... !

...Δεν φταίει η κριτική των σκιτσογράφων!

Τι είπε ο ανθρωπάκος! "Ξεραίνει το σκ@@ό του για να ζήσει!

Τρελούς μπορείς να τους πεις, ανίκανους όχι !

...Ξέρουν αυτοί τι κάνουν και που "βαρούν"! Δεν υπολογίζουν τίποτα!

Αυτομαστίγωμα ! Οι μανιακομνημονιακοί τα βλέπουν αυτά;


Ξεχάστε τη ...ζωή !


ΤΑΙΠΕΔ: Ζητήθηκε βελτίωση της προσφοράς για το ακίνητο στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας

Εξετάστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σε κοινή συνεδρίαση με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, ο φάκελος υποψηφιότητας για την αξιοποίηση του ακινήτου στον Αγ. Ιωάννη Σιθωνίας, που είχαν υποβάλει οι κ.κ. Ιωάννης και Γεώργιος Μεντεκίδης στις 08 Νοεμβρίου 2013. 
Αποσφραγίστηκε η οικονομική προσφορά, παρουσία του κ. Ιωάννη Μεντεκίδη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αφού έλαβε υπόψη το προσφερόμενο ποσό,

Νέο Δ.Σ. Πολιτιστικού Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Νέας Καλλικράτειας

Την Κυριακή 3/11/2013 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Νέας Καλλικράτειας και ανέδειξε το παρακάτω Διοικητικό Συμβούλιο.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Άννα Χαλκιά
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Πάτροκλος Τσιλόπουλος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευάγγελος Διαμάντης
ΤΑΜΙΑΣ : Χαρίκλεια Λιάκου