Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Πολύγυρος: Σεμινάριο με θέμα: Μέθοδοι Βιώσιμης Διαχείρισης για την Ελαιοκαλλιέργεια


Παράταση Υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ ενστάσεων σε Κοζάνη, Έδεσσα, Κατερίνη, Πολύγυρο και Φλώρινα

Από το Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της EKXA ΑΕ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Παρατείνεται με απόφαση της ΕΚΧΑ ΑΕ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ ενστάσεων από τους κατοίκους εσωτερικού έως την 15η Νοεμβρίου 2013 στα Τοπικά Διαμερίσματα Κοζάνης, Έδεσσας, Κατερίνης, Πολυγύρου και Φλώρινας.
Η Ανάρτηση κτηματογράφησης στους παραπάνω προ-Καποδιστριακούς ΟΤΑ ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου 2013 και η εν λόγω προθεσμία είναι καταρχήν δίμηνη, αλλά κατόπιν σχετικών αιτημάτων των αντίστοιχων Δήμων και άλλων τοπικών φορέων για παράταση της, αποφασίστηκε η χορήγηση ολιγοήμερης παράτασης.

Αγωγός μεταφοράς νερού από εγκαταστάσεις αρσενικού σε υφιστάμενη δεξαμενή της Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας

Ανακοινώνουμε στους δημότες μας ότι προχωρούν  με εντατικό ρυθμό οι εργασίες της  κατασκευής του αγωγού μεταφοράς νερού από εγκαταστάσεις αρσενικού σε υφιστάμενη δεξαμενή της Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας.
Αντικείμενου  του έργου είναι η κατασκευή  αγωγού μεταφοράς παροχής νερού 100 κ.μ./ώρα, συνολικού μήκους 4.800 μέτρων περίπου, από τις υφιστάμενες  εγκαταστάσεις αποαρσενικοποίησης στην υφιστάμενη δεξαμενή Ν. Τρίγλιας, με αξιοποίηση όλων των υφιστάμενων έργων που έχουν ήδη κατασκευαστεί (αντλιοστάσια, αγωγός Φ 160 από PVC 10atm, δεξαμενή), καθώς και η προμήθεια κι εγκατάσταση του απαραίτητου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επεξεργασίας λυμάτων της Ιερισσού

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων της Ιερισσού οι επείγουσες εργασίες για τον εκσυγχρονισμό του βιολογικού καθαρισμού της Ιερισσού με προϋπολογισμό 61.500,00€
Το συγκεκριμένο έργο επιλέχτηκε με ιδιαίτερη προσοχή και σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες για την διαχείριση των λυμάτων και την περιβαλλοντική ασφάλεια.
Oλοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή της Ιερισσού το οποίο περιλαμβάνει την αποκατάσταση και σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.
Η εκτέλεση του έργου αφορά τον εκσυχρονισμό του βιολογικού με φυσικό αντικείμενο εργασιών:

Ν. Τένεδος: Με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 25/10/2013 το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone με την εξέταση της Α’ ομάδας κατοίκων.

Οι συμμετέχοντες εξετάσθηκαν σε σακχαρομέτρηση, σπειρομέτρηση, καρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, οξύμετρο από τον κ. Καλύβα Παναγιώτη, επισκέπτη υγείας.
Σύμφωνα με τον κ. Π. Καλύβα «σκοπός του προγράμματος είναι να γίνει η πρόληψη και η βελτίωση της υγείας ατόμων όπου βρίσκονται σε περιοχές που δεν μπορούν να ελέγξουν άμεσα την κατάσταση της υγείας τους».

Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ για τη μήνυση Ιγγλέζη κατά ιστολογίων

Σχόλιο της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ σε σχέση με την υπόθεση που φαίνεται στην εικόνα μας:
Η Αριστερά και τα στελέχη της Αριστεράς ποτέ δεν  κατέφευγαν σε τέτοιου είδους αντιμετώπισης παρόμοιων περιστατικών! 
Τέτοιες περιπτώσεις αντιμετωπίζονταν πάντα πολιτικά και σπάνια δικαστικά (και μόνο για θέματα ηθικής τάξης) .
Μας βρίσκει αντίθετους η μήνυση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική, Κατερίνας Ιγγλέζη, εναντίον ιστολογίων της Χαλκιδικής, για μία αναδημοσίευση.

Δυστυχώς δεν κάθεται στον καναπέ ...κοιμάται στον καναπέ!

...και δυστυχώς δεν υπάρχει ΗΓΕΤΗΣ που να μπορεί τουλάχιστον να τους ξυπνήσει, όχι να τους σηκώσει από τον καναπέ! 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΒΟΤΣΗ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΟΠ (ΒΟΛΛΕΫ)


Ο Θησαυρός της Κασσάνδρας