Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Κάτι μας απέμεινε κι εμάς

Εφέτη ειδικό ανακριτή ζητεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών για τις Σκουριές

Σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών Θεσσαλονίκης ζητεί ο προϊστάμενος της τοπικής Εισαγγελίας Εφετών Παναγής Γιαννάκης, με σκοπό να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής ο οποίος θα αναλάβει την ποινική διερεύνηση της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός», τον περασμένο Φεβρουάριο στις Σκουριές.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός διαβίβασε έγγραφο αίτημα προς την προϊσταμένη της τριμελούς διοίκησης του Εφετείου Άννα Μιχαλοπούλου, κάνοντας επίκληση στη σπουδαιότητα της υπόθεσης.

Απάντηση των εργαζομένων στη ΕΤ3 στην Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Προς την Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη
Αγαπητοί Ανώνυμοι Φίλοι και Πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη
Στοιχειώδης ευαισθησία και δημοκρατική συνείδηση θα επέβαλε στο κείμενο της συκοφαντικής καταγγελίας σας (Ρ: ΕΔΩ) για τους εργαζόμενους απολυμένους της ΕΡΤ3, να συνοδευόταν από ένα έστω ονοματεπώνυμο. Έτσι για να νομιμοποιείται η κατανοητή αγωνία σας να αποδομήσετε μία μεγαλειώδη συναυλία που περιείχε πάνω από όλα ψυχή και ανθρωπιά.
35 χιλιάδες άνθρωποι δεν συγκεντρώθηκαν κάτω από τον έναστρο ουρανό, ένα κρύο βράδυ για επικοινωνιακούς λόγους. Και πολύ περισσότερο δεν συγκεντρώθηκαν καθοδηγούμενοι από καμία σκοπιμότητα, επιχειρηματική και κοντόφθαλμη. Συγκεντρώθηκαν για να διεκδικήσουν την ζωή τους. Το μέλλον μίας πανέμορφης περιοχής και το δικαίωμα να μην ορίζουν συμφέροντα και ισχυροί του χρήματος, το οξυγόνο και τον τόπο μας.

Με το Βιολοντσέλο ...

... στο δρόμο για την εκκλησία!  (Άτιμα μνημόνια...)

Οδηγίες από την Π.Υ. ΣΤΑΓΙΡΩΝ-ΑΚΑΝΘΟΥ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σταγίρων - Ακάνθου με αφορμή την αυξανόμενη χρήση πηγών θέρμανσης λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και τα πολλαπλά συμβάντα πυρκαγιών που αντιμετώπισε τον περυσινό χειμώνα συμβουλεύει τους κατοίκους του Δήμου Αριστοτέλη, με μέτρα και μεθόδους που συνηγορούν στην ελαχιστοποίηση των πυρκαγιών που μπορεί να προέλθουν από ξυλόσομπες, τζάκια, σόμπες πετρελαίου και άλλες πηγές θέρμανσης.
Συγκεκριμένα :

Εκδήλωση για τις διώξεις αγωνιστών του αγώνα ενάντια στα μεταλλεία


Βίντεο της ΚΝΕ για τη Χρυσή Αυγή

Στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο «Σωτηρία» για φακελάκι των 50.000 ευρώ

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγείται την Τρίτη ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Σωτηρία» που πιάστηκε επ' αυτοφώρω με φακελάκι 50.000 ευρώ, ποσό το οποίο απαιτούσε από τη διοίκηση του νοσοκομείου, προκειμένου να ακυρώσει τις αντιδράσεις του σωματείου, στην παραχώρηση οικήματος του νοσοκομείου, σε Ίδρυμα Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
Ο 45χρονος συνδικαλιστής συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.

Οι δράκουλες ξαναχτυπούν...


(Αμετ)ανόητοι ...της Δημοκρατίας


Ο άρχοντας της μίζας


ΑΝΤΑΡΣΥΑ SPRIDER STORES: Η «ανάπτυξη» Σαμαρά-Βενιζέλου έφυγε νύχτα

Αφού τα αφεντικά της SPRIDER STORES προσπάθησαν να κάψουν την επιχείρησή τους και να ρίξουν την ευθύνη σε «κουκουλοφόρους», τελικά «έφυγαν νύχτα» αφήνοντας στο δρόμο 800 εργαζόμενους.
Πρώτα όμως, εφάρμοσαν όλες τις συνταγές της άθλιας κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: έκαναν μαζικές απολύσεις, μειώνοντας στο μισό το προσωπικό μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια. Υποχρέωσαν τους εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με εξευτελιστικούς μισθούς. Έφτιαξαν πανελλαδικό εργοδοτικό σωματείο και κατά περίπτωση (όπως πχ στην Πρέβεζα) παρεμπόδιζαν τους εργαζόμενους να μπουν στο χώρο εργασίας.