Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ

Κύριοι Βουλευτές της κυβέρνησης Σαμαρά , ως σύλλογος των διοριστέων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ 2008, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι φέτος για τέταρτη  χρονιά (!) αδιόριστοι, αναρωτιόμαστε αν συνεχίζουμε  να υπάρχουμε στον περίφημο σχεδιασμό της κυβέρνησής σας για τον διορισμό που αξιοκρατικά δικαιούμαστε ως εκπαιδευτικοί  - διοριστέοι, με ΦΕΚ διορισμού στα χέρια μας μέσω του «σκληρού Α.Σ.Ε.Π.» από το 2009 (!);
  Η έννοια της αξιοκρατίας μήπως έχει χαθεί πλέον παντελώς από το λεξιλόγιο και την αντίληψη αυτής της κυβέρνησης μπροστά στις επιταγές του ΔΝΤ και της Τρόικας;

Όποιος δεν μπορεί να εξοφλήσει τα χρέη του προς το Δημόσιο θα μπορεί να εκχωρεί ακίνητο για συμψηφισμό

Όποιος δεν μπορεί να εξοφλήσει τα χρέη του προς το Δημόσιο θα μπορεί να εκχωρεί ακίνητο ή ακίνητα που έχει στη διάθεσή του και να γίνεται συμψηφισμός των οφειλών με την αξία του ακινήτου που θα αποτιμάται κατά περίπτωση βάσει ειδικής μεθοδολογίας, όπως προβλέπει το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων. Με αυτόν τον τρόπο οι οφειλέτες θα αποφεύγουν τις ποινικές διώξεις και τη φυλακή. 

Πολύγυρος: ΒΙΝΥΛΙΟ από 10/10


Ψωμί ΚΑΙ δημοκρατία ή μνημόνια ΚΑΙ φασισμός

‘’Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό στην Ελλάδα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο και ειδικά αυτούς που μιλάνε για έξοδο από ΕΕ και ΝΑΤΟ’’.
Πρόκειται για δήλωση του Πρωθυπουργού, από την αυλή του υπερ-ατλαντικού αφεντικού του, στις ΗΠΑ, στις 1/10/2013.
Σε ποιούς αναφέρεται άραγε ο Πρωθυπουργός;

Στο μυαλό κάποιου από τους 425.990

Έναυσμα ήταν το σοκ μιας δολοφονίας ενός ανθρώπου… Ενός Έλληνα πια, αν κάτι αλλάζει αυτό στην αφαίρεση μιας ζωής της διπλανής πόρτας – μια μεσοτοιχία είμαστε όλοι από τον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι την Εκάλη, απ’ την παραβαρδάριο ζώνη μέχρι το Πανόραμα. Είχες που είχες τις αμφιβολίες σου από παλιά αλλά έλεγες και λίγο ζοριλίκι δε βλάφτει, εδώ που φτάσαμε… Τώρα όμως έσφιξε το στομάχι σου.

Ο Χίτλερ μαθαίνει για τη σύλληψη των χρυσαυγιτών

Διαρκές το έγκλημα


Στη φυλακή ο αρχιναζιστής