Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Πουλικάκος, Απολαύστε τον!

ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Μέλη της γραμματείας της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Προποντίδας και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική Κ. Ιγγλέζη, πραγματοποίησαν σήμερα (Τρίτη 1/10/13) επισκέψεις σε φορείς του δήμου.
Αναλυτικά:
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά επισκέφθηκε την έδρα του δήμου Ν. Προποντίδας και συζήτησε με τον δήμαρχο κ. Ιορδανίδη για τα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο. Στην συζήτηση, διαπιστώθηκε για ακόμη μία φορά ότι το κεντρικό και μεγάλο πρόβλημα είναι ο οικονομικός στραγγαλισμός της Τ.Α. που έχει σαν συνέπεια την δυσκολία παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες και την διακοπή πολλών έργων στον δήμο.

Θεσσαλονίκη 05/10: Συναυλία για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική εκδήλωση στον Πολύγυρο


Οι άγνωστοι επενδυτές του mega project στον Πολύγυρο

Η τουριστική επένδυση-μαμούθ, που σχεδιάζεται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, αποτελεί, τους τελευταίους μήνες, ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης της βορειοελλαδίτικής κοινωνίας. Και ίσως όχι άδικα, καθώς το φαραωνικού μεγέθους τουριστικό συγκρότημα, του οποίου -όπως θέλουν οι πληροφορίες- ο προϋπολογισμός σε πλήρη ανάπτυξη υπολογίζεται ότι θα αγγίξει το αστρονομικό ποσό των 900 εκατ. ευρώ, έχει μία πολύπαθη ιστορία.
Πριν υποβάλει αίτηση στο Invest in Greece η, ευρέως άγνωστη, κοινοπραξία ελληνικών εταιρειών (Litsos Group) και σχημάτων κινεζικών και κορεατικών συμφερόντων, οι εταιρείες Cryst Regal και Haluron Energy, ζητούσαν από την πολιτεία να ανάψει το «πράσινο φως» για τη δημιουργία ενός «πράσινου» πολυτελούς θερέτρου.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής Καρανάσιος στο Δήμο Σιθωνίας

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας παραβρέθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής, ΝΔ, Ευθύμης Καρανάσιος, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Ιωάννη Τζίτζιο και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου Σιθωνίας αλλά και για τον μακρόπνοο αναπτυξιακό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής που αφορά όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

Μήνυμα Ευθύμη Καρανάσιου για την παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη στην Τρίτη ηλικία.

Για τη φετινή παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, και τη διαπίστωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν και οι ηλικιωμένοι συμπατριώτες μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, θεωρώ χρήσιμο να συναισθανθούμε όλοι μας τη σημασία της συνύπαρξης των νεότερων, με τους μεγαλύτερους.
Μέσα στη σκληρή οικονομική πραγματικότητα, στα σπίτια εκείνα στα οποία συγκατοικούν ηλικιωμένοι με νεότερους είναι σίγουρα τα πιο ευλογημένα, τα πλουσιότερα σε συναισθήματα. Ο ρόλος του παππού και της γιαγιάς στο ελληνικό σπίτι ενισχύθηκε περισσότερο από άλλοτε, τώρα.

Τουριστική έκθεση TOP RESA στο Παρίσι

Μια ακόμη προβολή του πράσινου δυναμικού των ξενοδοχείων  της Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε στην έκθεση TOP RESA (23-27/09/2013) στο Παρίσι, η οποία απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.
Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής συμμετέχοντας μέσω του Ινστιτούτου Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας ως εταίρος στο έργο ShMILE II: "From the experimentation to the diffusion of Ecolabel in the Mediterranean", συμμετείχε με stand μαζί με εκπρόσωπους φορέων του τουρισμού από τη Γαλλία, Ιταλία και Ιορδανία.

Η μειοψηφία του Δ.Σ. του Δήμου Πολυγύρου ζητάει έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. για συζήτηση και λήψη απόφασης για την "Επέκταση μεταλλευτικής δραστηριότητας στην Β.Α.Χαλκιδική"


Απόλλων Αρναίας - Ελπίδα Βραστών 2-0

Η ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Συγκλήθηκε σήμερα η συντονιστική επιτροπή Χαλκιδικής στην οδό Κασσάνδρας 19 στα Νέα Μουδανιά και εκλέχθηκαν έπειτα από ψηφοφορία των 7 εκλεγμένων μελών το τριμελές συμβούλιο. 
Πρόεδρος : Μάγιατζης Αθανάσιος 
Γραμματέας : Ιατρού Ευστράτιος
Ταμίας : Χατζηνικολάου Δημήτριος

Η Ν.Δ διέγραψε τον Π. Σαράκη γιατί ανέλαβε συνήγορος του Η. Κασιδιάρη

Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, μέλος της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής, ανέλαβε να υπερασπιστεί τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Για το λόγο αυτό η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της διέγραψε τον Παύλο Σαράκη από μέλος του κόμματος.
Η ανακοίνωση της Ν.Δ.:
"Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος".

Ναζιστικό μουσείο το σπίτι του χρυσαβγίτη Παππά (φωτογραφίες)

Ένα μικρό ναζιστικό μουσείο θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το σπίτι του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, στο προάστιο Ανατολή των Ιωαννίνων, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από ειδικό κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.
Το βράδυ της Κυριακής έγινε αυτοψία στους χώρους του σπιτιού του Παππά από τον εισαγγελέα και άνδρες της κρατικής Ασφάλειας.

Μικρο... πταίσματα βουλευτικά !!!


Στην επικαιρότητα και το διαρκές "ξήλωμα" της ζωής μας...