Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Προκλητικός και χυδαίος "βουλευτής"

Τερατοσκορπίσματα-Τερατομαζέματα

Ποια από τα στοιχεία που αξιοποιεί η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για να ‘’κοντύνει’’ τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, προέκυψαν ξαφνικά και αποτελούν νέα δεδομένα για να μπορέσει να γίνει κάτι που δεν μπορούσε χθες;
Κανένα απολύτως!
Με ένα ψάξιμο αρχάριου στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς σε πέντε λεπτά όχι μόνο τις 32 υποθέσεις που στάλθηκαν στον εισαγγελέα, αλλά 1.032 και ορισμένες αρκετά σοβαρότερες που ‘’ξεχάστηκαν’’.
Η ελληνική κοινωνία θα χρωστάει πολλά στον Παύλο Φύσσα, αν και νεκρός πλέον από το μαχαίρι της Χρυσής Αυγής, για όσα βγαίνουν σήμερα στη φόρα για τη δράση των ναζιστών. Πολύ περισσότερα θα οφείλει για τη μεγάλη δημοκρατική αφύπνιση.
Οι δολοφονίες ωστόσο και η δράση της ΧΑ δεν ξεκίνησαν τώρα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Ξημερώματα Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου εκλάπη μέσα από μάντρα με υλικά οικοδομής στην περιοχή της Νέας Τρίγλιας, μεγάλο (τετραξονικό) φορτηγό, φορτωμένο με ξύλα, τύπου Mercedes 3535, χρώματοςπορτοκαλί (με «κουκούλα» καρότσας επίσης πορτοκαλί χρώματος), και πινακίδες κυκλοφορίας ΧΚΒ 9553. Παρακαλείστε θερμά, όσοι προσέξατε ένα τέτοιο όχημα στην περιοχή σας ή γνωρίζετε κάτι για την τύχη του, να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη του οχήματος, στο τηλέφωνο 6976-019549.
Είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθεί το όχημα, καθότι δεν είναι και ασφαλισμένο κατά της κλοπής.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΕΥΓΕΙ … ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΕΠΑΝ)ΕΡΧΟΝΤΑΙ …

Του Θωμά Καπλάνη*
Η  αιφνίδια  σύλληψη  του  γενικού  γραμματέα  και  του  1/3  της  κοινοβουλευτικής  ομάδας  της  Χρυσής  Αυγής  ξάφνιασε  πολύ  κόσμο.  Είναι  πράγματι  εντυπωσιακό  να  οδηγούνται  με  τέτοιο  τρόπο  στη Δικαιοσύνη  κατά  τη  διάρκεια  της θητείας τους  κάποιοι που έχουν εκλεγεί άμεσα από το  λαό.  Εάν έχουν διαπράξει αυτά  για τα  οποία κατηγορούνται θα  πρέπει  να  τιμωρηθούν  με  τις αυστηρότερες  ποινές  που προβλέπει για τα  συγκεκριμένα  αδικήματα  ο  νόμος.
 Η  κίνηση  αυτή  - με  τις  όποιες  πολιτικές  προεκτάσεις  συνεπάγεται -  έρχεται  να  προστεθεί  σε  μια  σειρά  ενεργειών  εκ  μέρους  της  κυβέρνησης  που  έχουν  σαν  στόχο  να  δημιουργήσουν  στον  πολίτη  ένα  αίσθημα  ασφάλειας  και  εφαρμογής  του  νόμου  προς  κάθε  κατεύθυνση.  Και  είναι  αλήθεια  ότι  σε  ένα  βαθμό  έχει  βελτιωθεί  η  εικόνα  των  μεγάλων  πόλεων  σε  σχέση  με  την  κατάσταση  που  επικρατούσε  πριν  από  2 – 3  χρόνια.  Είναι  κάτι  που  η  κυβέρνηση το  πιστώνεται.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΨΙΜΟ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Στη χώρα του ΠΟΤΕ, έρχεται ολοταχώς ο χειμώνας, και παρόλο το «τροπικό» (λόγο πολιτικής κατάστασης) κλίμα της, ήρθαν οι μέρες που οι ιθαγενείς θα χρειαστούν πετρέλαιο, η ξύλα, για να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους.
Οι τιμές του πετρελαίου την προηγούμενη χρονιά, οδήγησαν τον κόσμο στο να κάψει ότι είχε, από καυσόξυλα, μέχρι παλιά ξύλα, κουφώματα (το διαβάσαμε και αυτό) και ότι άλλο θα μπορούσε να τους ζεστάνει, και να σκεφτεί κανείς ότι ΔΕΝ έκανε και καμιά βαρυχειμωνιά!
Οι άλλοι, οι τυχεροί, οι προσωρινά έχοντες μπόρεσαν και έβαλαν πετρέλαιο….

Το Porto Carras Grand Resort σε workshop του ΕΟΤ στο Μιλάνο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το workshop που διοργάνωσε το γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 με θέμα “Tα city breaks Αθήνα και Θεσσαλονίκη”. Το κεντρικό θέμα της παρουσίασης ήταν «Γνωρίζουμε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη παίζοντας».
Το Porto Carras Grand Resort παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την προβολή των τουριστικών του προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και για την ευγενική χορηγία κρασιών του Κτήματος Πόρτο Καρράς.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 120 άτομα μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, tour operators, ταξιδιωτικά πρακτορεία και άλλοι φορείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Νίκη της Δημοκρατίας