Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σιατίστης Παύλος: ''Το απαίσιο πρόσωπο του Ναζισμού''

Του Σεβ. Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου 

Όταν την «Χρυσή Αυγή» την χαρακτήριζα «μαύρη νύκτα» δεν έψαχνα να βρω δύο λέξεις για να εντυπωσιάσω.
Χρησιμοποίησα δύο λέξεις με στόχο να αποδώσω με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια αυτό που έβλεπα τότε με βάση την ιδεολογία, τις πρακτικές καθώς και την συνολική εμφάνιση του νεοναζιστικού μορφώματος, όσον αφορά την πραγματική ταυτότητα του και στάθηκα ιδιαίτερα απόλυτος και αυστηρός, όσον αφορά κάθε εναγκαλισμό της Χ.Α από χριστιανό η ιερωμένο.
Τότε κάποιοι θεώρησαν υπερβολικούς τους χαρακτηρισμούς μου, νομίζω πλέον ότι κανείς δεν εμφιβάλλει για την ακρίβεια των λέξων.

"Κελαηδούν" στελέχη της ναζιστικής συμμορίας για την εγκληματική της δραστηριότητα - Σενάρια απελπισίας από την ηγεσία της Χ.Α (Βίντεο)

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες πήραν μέρος στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που έγιναν σήμετα σε αρκετές πόλεις της χώρας
Εν τω μεταξύ, αρχίζουν να «κελαηδούν» πρώην και νυν στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης περιγράφοντας την εγκληματική δραστηριότητα της χρυσής Αυγής και δίνουν «ονόματα και διευθύνσεις».
Μέχρι τώρα υπάρχουν δυο καταθέσεις και αναμένονται σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες άλλες τρεις, ατόμων που γνωρίζουν πολύ καλά τις «υπόγειες» δραστηριότητες της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου.

...Το 25ευρο !!!


Πολύγυρος: Ηδύμελον


Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Χ. ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος κατέθεσε σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπης Κουτζαμάνη μηνυτήρια αναφορά (αριθμ. πρωτοκόλλου 6960/25.09.2013) κατά του Χρήστου Πάχτα, δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, των εκπροσώπων της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τα εγκλήματα που έχουν τελεστεί εις βάρος των κατοίκων της Χαλκιδικής και

Ο κ. Πάχτας φαντασιώνεται αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων και τις δημοσιεύει στη Διαύγεια


Ο ανεπιθύμητος στην Ιερισσό, δήμαρχος Αριστοτέλη, πραγματοποιεί συνεδριάσεις παράτυπα σε άλλο χώρο και δημοσιοποιεί αποφάσεις που δεν ελήφθησαν ποτέ.    Τι κοινό μπορεί να έχει μια φωτογραφική τροπολογία για την ανέγερση μιας ξενοδοχιακής μονάδας το 2004 με τα πρακτικά μιας συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου το 2013. Εκτός ότι και οι δυο περιπτώσεις εξελίσσονται στη Χαλκιδική, αφορούν το ίδιο πρόσωπο και χαρακτηρίζονται απο μια παρόμοια πρακτική. Τον κ. Πάχτα και - όπως προκύπτει- την παραποίηση δημόσιων εγγράφων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Μετά και την επικύρωση των αποτελεσμάτων από την Κ.Ε.Φ.Ε. ανακοινώνεται η σταυροδοσία των συμβούλων που εκλέγονται στην Συντονιστική Επιτροπή Χαλκιδικής.
1. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 49
2. ΜΑΓΙΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 48
3. ΓΕΡΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ 46
4. ΠΛΑΓΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 46
5. ΙΑΤΡΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 40

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής : Κάτω τα χέρια απ' τους αγωνιστές!

Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, που για μια ακόμα φορά εξομοιώνουν τον αγωνιζόμενο λαό της Χαλκιδικής με τους νεοναζί δολοφόνους του Π. Φύσσα, και 27 κάτοικοι της περιοχής καλούνται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ως ύποπτοι για «τέλεση αξιόποινων πράξεων».
Οι συμπολίτες μας ουσιαστικά κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στις μεγάλες κινητοποιήσεις που έγιναν στην περιοχή των Σκουριών και του Κάκαβου τους τελευταίους μήνες, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, ανάμεσα σε αυτές και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης !
Την ίδια στιγμή που έκαναν- και κάνουν- τα στραβά μάτια στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, φυλακίζουν και κατηγορούν αγωνιστές ως «εγκληματίες».

"ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ... ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ! - ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ

Είκοσι τρεις κάτοικοι του χωριού και 4 Θεσσαλονικείς έλαβαν κλήσεις για να εμφανιστούν την Παρασκευή ενώπιον της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης .
Την ώρα που οι απηνείς διώκτες του εγκλήματος εξαπολύουν – υποτίθεται – ανθρωποκυνηγητό κατά των ναζί, είναι οι Ιερισσίωτες πάλι που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Νόμο ως δυνάμει τρομοκράτες.
- "Εγκληματική οργάνωση" βαφτίζει το κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης στέλνοντας κλήση σε 27 κατοίκους για προκαταρκτική εξέταση
- Δεν είμαστε φορείς βίας, αλλά δέκτες της κρατικής βίας, απαντούν οι Επιτροπές Αγώνα χαρακτηρίζοντας "κατασκευασμένες" τις κατηγορίες και διαβλέποντας προσπάθεια συμψηφισμού με τις δολοφονίες και τα μαχαιρώματα των ναζιστών

ΙΕΡΙΣΣΟΣ- Εκδήλωση - ενημέρωση


Απαράδεκτη ανακοίνωση στοχοποίησης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική ανακοίνωση της συνδικαλιστικής ένωσης των "Ειδικών Φρουρών", η οποία σε Ειδική αποστολή, με λεξιλόγιο και ύφος "στρατιωτικού επιτρόπου" της μετεμφυλιακής περιόδου, κατηγορεί ψευδώς και ανυπόστατα την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ότι δήθεν επιτέθηκε "με καδρόνια" και "κτηνώδη ένστικτα" ενάντια σε ειδικό φρουρό, κατά την διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στην Δάφνη.