Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο 39ο Φεστιβάλ (VIDEO)

Γήπεδο Τούμπας, 22/9/13


Ποιοι θρέψανε το Φασισμό;

ΟΙ «ΑΛΛΟΙ» ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Σκεπτόμενος Πολίτης
«Carthago delenda est» («Να καταστραφεί η Καρχηδών», Κάτων ο Τιμητής)
Να εξαφανισθούν «οι άλλοι» δηλ. οι εχθροί μας. Αξίζει να σκεφθεί κανείς τη θέση που παίρνουν απέναντι στις «άλλες» παραγωγικές δραστηριότητες, οι «οικολόγοι» και οι συνοδοιπόροι τους, σε αντιδιαστολή με τους υπέρμαχους της ανάπτυξης και της μεταλλευτικής επένδυσης. 

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2-1

Για το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας η ομάδα του Πολύγυρου ηττήθηκε από τον Π.Ο.Τρίγλιας και τέρματα 2-1.
Το τέρμα της ΝΙΚΗΣ πέτυχε ο Καραγκιοζίδης και ισοφάρισε την ομάδα της Τρίγλιας η οποία είχε προηγηθεί. Στη συνέχεια του αγώνα η ΝΙΚΗ έμεινε με εννιά (9) παίχτες λόγω αποβολών (η μία με δεύτερη κίτρινη και η άλλη απ' ευθείας κόκκινη) και δέχθηκε το δεύτερο τέρμα.

Πρώτο θΑΙΜΑ

Ας αφήσουμε κατά μέρος τα περί δεοντολογίας, αν μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό μπορεί να έχει πρωτοσέλιδο έναν νεκρό άνθρωπο. Άλλες φορές μπορεί και άλλες όχι. Το ερώτημα είναι αν το Πρώτο Θέμα μπορεί να έχει πρωτοσέλιδο τον νεκρό της συμμορίας της Χρυσή Αυγής και από κάτω για ξεκάρφωμα τον τίτλο «Δεν ξεχνώ τον φασισμό». Ο λόγος είναι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα στην πραγματικότητα δεν ξέχασε ποτέ τον φασισμό. Τον παρουσίασε πρώτο τραπέζι πίστα, τον απενοχοποίησε και τον πρόβαλε όσο μπορούσε.

Στις κερκίδες του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου


Γκάλοπ της METRON ANALYSIS


Το σκουλήκι...


Εκδήλωση στο "Χώρος Τεχνών - μικρό θέατρο Πολυγύρου"


Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά τη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίασή του, αποφάσισε τη συνέχιση των αγωνιστικών καιαπεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα,καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους, οι οποίοι υφίστανται εδώ και τέσσερα χρόνια τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα καταδικάζονται κατά χιλιάδες σε διαθεσιμότητα και απόλυση.

"Να σταματήσουν πολιτεία και κυβέρνηση να συμπεριφέρονται σαν όργανα της εταιρείας"

Από: Χρυσές αυτ-απάτες

 Στιγμιότυπα από την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στον Σταυρό, την 20-09-2013 ,  με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα, με  φορτηγό της μεταλλευτικής εταιρείας . 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την ομιλία του Δημάρχου Βόλβης , ΓΑΛΑΜΑΤΗ Δημήτριου.
"Φίλες και φίλοι μπροστά σε όλα αυτά εδώ και καιρό οι τοπικές μας κοινωνίες μπροστά στην απειλή μιας μη αναστρέψιμης καταστροφής, αυτό-οργανώθηκαν  , ενημερώθηκαν από ανεξάρτητα επιστημονικά ιδρύματα και επιστήμονες  και δίνουν και δίνουμε έναν δυναμικό και δίκαιο αγώνα .

Πολύγυρος, Ημερίδα: Το Νέο Λύκειο