Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΔΕΔΥ στην Πανελλαδική Συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή που οργανώνει η ΟΛΜΕ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο  Δημόσιο να συμμετέχουν την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 στην Πανελλαδική Συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή που οργανώνει η ΟΛΜΕ στα γραφεία της (Ερμού και Κορνάρου 2) ενάντια στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το Λύκειο.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. διαπιστώνει ότι η έναρξη του νέου σχολικού έτους βρίσκει τη δημόσια εκπαίδευση:
  • Με δραματική μείωση (33% από το 2009) των δαπανών της.
  • Με 16.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εξαθλιωμένους οικονομικά και εργασιακά, οι οποίοι βιώνουν τη μόνιμη πλέοναπειλή της απόλυσης και του νέου αυταρχικού πειθαρχικού δικαίου.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ 2013

ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΕΙΑ 2013

Παρουσία του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ κ.Πτολεμαίου Παπαμιχαήλ, εκπροσώπων του Δήμου Σιθωνίας και πλήθους κόσμου διεξήχθησαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου «Μεταγγίτσεια 2013» στο γήπεδο Μεταγγιτσίου την Κυριακή 8/9, με σκοπό την διάδοση του στίβου και την προσέλκυση μικρών παιδιών στον αθλητισμό γενικότερα.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων διεξήχθησαν τα αγωνίσματα: 50 μέτρα, 80 μέτρα, 80 μέτρα εμπόδια,1000 μέτρα, 1000ψμέτρα Βάδην, ακοντισμός, σφαιροβολία, λιθοβολία και Kids’ athletics (αγόρια-κορίτσια).

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ο στόχος για «πρωτογενές πλεόνασμα» που αναμασά η κυβέρνηση, όπως και ο στόχος της επαναδιαπραγμάτευσης με νέο «κούρεμα» που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν σε νέα αντιλαϊκά μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης. Σε κάθε περίπτωση, είτε με τις συνταγές της κυβέρνησης, είτε με τις συνταγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η επόμενη μέρα για το λαό θα είναι μια από τα ίδια.
Η φιλολαϊκή διέξοδος απ' τη βαθιά καπιταλιστική κρίση βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση απ' την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η 3η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα

Ένα τριήμερο γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις, γεύσεις από εκλεκτά τοπικά προϊόντα, και ημερίδες γύρω από αγροτικά θέματα έζησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Γαλάτιστας στην 3η Γιορτή Κτηνοτροφίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου στις 6, 7, και 8 Σεπτεμβρίου 2013.
Επιχειρήσεις, φορείς, σύλλογοι και  συνεταιρισμοί παρουσίασαν τη δουλειά  τους, τα προϊόντα τους, τα γεωργικά και κτηνοτροφικά μηχανήματά τους στηρίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.

«Μεταγγίτσεια 2013»

Παρουσία του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣκ. Πτολεμαίου Παπαμιχαήλ και παραγόντων του Δήμου Σιθωνίας,  εκτελέστηκαν αγώνες στίβου στο γήπεδο Μεταγγιτσίου χθές Κυριακή 8/9, με σκοπό την διάδοση του στίβου στα απομακρυσμένα χωριά και την προσέλκυση μικρών παιδιών στον αθλητισμό γενικότερα. Εγιναν τα αγωνίσματα: 50μ, 80μ, 80μΕμπ.,1000μ, 1000μ Βάδην, ακοντισμός, σφαιροβολία, λιθοβολία   kaαι kid’ athletics.(αγόρια-κορίτσια)

78η ΔΕΘ: Προσαγωγές ανηλίκων ... !

...με τα χέρια στο κεφάλι λες και επρόκειτο για αιχμαλώτους πολέμου!
Εκατόν εννέα άτομα προσήχθησαν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των προληπτικών προσαγωγών που διενήργησε η ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ.

ΠΑΟΚ Ανοβέρου: Επίθεση στην Χρυσή Αυγή

Άλλος ένας ΣΦ ΠΑΟΚ, αυτήν την φορά από το Αννόβερο απαντάει και επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή αποκαλώντας τα μέλη της «αποβράσματα» και «αμόρφωτους» ενώ στην ανακοίνωση του αναρωτιέται που είναι η Χ.Α. όταν στα γήπεδα ακούγεται το αντεθνικό σύνθημα «Βούλγαροι».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδας μας, συνήθως σαν σύνδεσμος παίρνουμε επίσημα θέση και λέμε την άποψή μας. Στο συγκεκριμένο θέμα Κάτσε δεν είχαμε σκοπό να παρέμβουμε μιας και θεωρούμε πως το πρόβλημα είναι καθαρά εσωτερικό της ομάδας μας.

78η ΔΕΘ: Ο Χαλκιδικιώτης Κανταράς με τον Αλέξη Τσίπρα

Φωτο από left.gr

Οι Χαλκιδικιώτες υποδέχονται τον Σαμαρά στην ΔΕΘ


«Επιστρέφουμε χάρη στην… επένδυση χρυσού»!

Την εμπειρία τους από την εργασία τους στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης της Ελληνικός Χρυσός αφηγούνται τέσσερις φοιτητές, που μάλιστα κατάγονται από περιοχές του δήμου Αριστοτέλη, όπου οι κάτοικοι τους απασχολούνται κατά την πλειοψηφία τους στα μεταλλεία.
Η επιστολή των φοιτητών:

Είμαστε φοιτητές, νέοι άνθρωποι και μένουμε όλοι στο Δήμο Αριστοτέλη. Τον τελευταίο μήνα βρεθήκαμε στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στα πλαίσια του προγράμματος θερινής απασχόλησης. Άνθρωποι πρόθυμοι μας υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Επιστήμονες καταρτισμένοι μας εξήγησαν όλες τις διαδικασίες. Εργαζόμενοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους μαζί μας. Δουλέψαμε κοντά τους για έναν μήνα και αποφασίσαμε να μοιραστούμε τη σχετική εμπειρία και την άποψή μας.

Εναρξη Ακαδημιών ΑΟΠολυγύρου - Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος καλεσμένος του ΑΟΠ

Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά και ο Α.Ο.Πολυγύρου συνεχίζει την προσπάθεια του, για μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης.
Από τις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τόσο οι εγγραφές αλλά και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων των Ακαδημιών του Ομίλου.
Στο τμήμα JUNIOR , καθώς επίσης και στο τμήμα Κορασίδων προπονήτρια θα είναι η Κατερίνα Νούκαρη η οποία ανανέωσε την συνεργασία της με τον ΑΟΠ.. Η Κατερίνα είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Η ίδια έχει και επιτυχίες ως Αθλήτρια με την ομάδα του Ηρακλή. Πριν έρθει στον ΑΟΠ ήταν προπονήτρια στα τμήματα Ακαδημιών της ΜΕΝΤ.

Ποια κυβέρνηση θα κάνει ‘’βιώσιμο’’ το χρέος;

Ξεφυλλίζοντας τις εφημερίδες της Κυριακής στις 8/9/13, βρίσκεται κανείς μπροστά σε μια ευχάριστη είδηση: Βρέθηκε η λύση ή μάλλον οι λύσεις στο ελληνικό δράμα!
Ο πιο παραστατικός τίτλος είναι αυτός της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας η οποία παρουσιάζοντας στο εξώφυλλο την τρισέλιδη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, του αποδίδει την εξής φράση κλειδί: ‘’Έχουμε τη λύση που θα δεχτούν και οι δανειστές’’.
Έτσι το πρώτο που αφήνεται να εννοηθεί ως παλαιόθεν συμφωνημένο από τους πάντες, είναι ότι το πρόβλημα συνίσταται σε  μια διαφορά που υπάρχει αφενός μεταξύ αυτών που είναι στην πείνα, στην ανεργία, στην κατάθλιψη και την προπαγανδιστική καταφρόνια του κάθε γκαιμπελίσκου της κυβέρνησης και αφετέρου των δανειστών.

Ο ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 78ης ΔΕΘ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 & το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη, στo πλαίσιo της 78ης ΔΕΘ.
Το πρόγραμμα είναι  το ακόλουθο:

Νίκη Πολυγύρου - Αετός Βαρβάρας 0-1 (αγώνας κυπέλλου ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Σε έναν αγώνα που η Νίκη δεν ήταν κατώτερη από τον αντίπαλο της, η ομάδα γνώρισε την ήττα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις καθώς η ομάδα μας έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ  πριν καλά καλά συμπληρωθούν 5 λεπτά αγώνα από μια στημένη φάση στην οποία φάουλ είδε (μόνο) ο επόπτης. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς ουσιαστική αντίδραση για τη Νίκη, η οποία ναι μεν πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΑΠΕΙΛΕΙ" ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Μεγάλη πλάκα έχουν αυτοί οι απίθανοι πολιτικοί καραγκιόζηδες της κυβέρνησης με επικεφαλής τον Σαμαρά. Καθώς έχουν ταμπουρωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν και να έρθουν σε επαφή με πραγματικούς ανθρώπους, συναναστρέφονται αποκλειστικά μόνο τους αυλοκόλακες , τα τρωκτικά και τους πράκτορες. Το αποτέλεσμα είναι να μην έχουν πλέον καμία σχέση με την κοινωνία, τις ανάγκες της και την οργή της. Έφτασε έτσι το πρωθυπουργικό περιβάλλον στο εξαιρετικά διασκεδαστικό σημείο να διοχετεύει στα φερέφωνά του στα μέσα ενημέρωσης "πληροφορία" ότι ο Σαμαράς θα κάνει... πρόωρες εκλογές τον Μάιο γιατί είναι βέβαιος ότι θα τις κερδίσει!

Μήνυμα με αποδέκτες όλους τους ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής.

Από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σημάντρων
Φίλοι αγρότες , σκεφτείτε το μέλλον μας, σκεφτείτε τα παιδιά μας και ας  μην επιτρέψουμε τον κατήφορο που έχει πάρει η ελιά Χαλκιδικής  να συνεχιστεί!  Ας σκεφτούμε ότι το προϊόν  με τα μοναδικά χαρακτηριστικά στο κόσμο που παράγουμε με πολύ κόπο  γίνεται πλούτος στα χέρια των λίγων!!
Πολλοί δεν γνωρίζουν την παραγωγική διαδικασία και όσα υποφέρουμε. Παραγωγοί με χιλιάδες δέντρα έχουν φτάσει σε σημείο απόγνωσης και σκέφτονται να αλλάξουν καλλιέργεια για να τους μένει ένα «μεροκάματο» σε σχέση με το κεφάλαιο που διαθέτουν.  Όλοι παραδεχόμαστε  ότι τα καλά χρόνια της ελιάς έχουν περάσει χωρίς κανένας μας να καταφέρει να πλουτίσει .

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης στην έναρξη της 3ης Γιορτής Κτηνοτροφίας, στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής

Τη σημασία της ανάπτυξης  του αγροτικού τομέα για την  έξοδο της χώρας από την  κρίση τόνισαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, και Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, κατά την έναρξη της 3ης Γιορτής Κτηνοτροφίας, που διοργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής το τριήμερο 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο Τάσος Κανταράς για την εκδήλωση της γιορτής κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα !

(από το fb, οι επισημάνσεις δικές μας)

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...!


ΚΑΜΩΜΑΤΑ

Ο Αγιος Ν Μαρμαρα ξαναχτυπησε παλι.
Αυτη τη φορα αποκαλεσε τον Πολιτιστικο Λαογραφικο συλλογο "Προικοννησο" Κουρελου. Ο Πολιτιστικος συλλογος "Προικοννησος" εχει τα εξης τμηματα και προσφερει συνεχως στο χωρο του νεου μαρμαρα πανω απο 50 χρονια.
-Τεσσερα τμηματα παραδοσιακων χορων
-Τετραφωνη μικτη χορωδια
-Διδασκαλια κιθαρας
-Τμημα ζωγραφικης
-Τμημα αγιογραφιας
Κατα καιρους υπαρχει θεατρικη ομαδα.

Μεταγραφές στον Σ.Α. Στρατωνίου

Ο Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την απόκτηση των:
Τσαλκιτζή Θωμά (21,2-3) που την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στο NCAA στο CENTRAL MICHIGAN UNIVERSITY και παλαιότερα στον Ηρακλή,ενώ έχει αγωνιστεί και σε όλες τις ''μικρές'' εθνικές ομάδες.
Δελίδη Μιχάλη(19,2-3) με υποσχετική από τον ΓΣ Κερατέας, που αγωνίζοταν τα τελευταία 2 χρόνια στο Λαύριο.
Παναιρλή Χρήστο(19,4-5) από τον ΑΟ Παλαιοχωρίου.
Αντίθετα αποχώρησε με υποσχετική στον Απόλλων Αρναίας ο Θεόφιλος Κοτζαγιάννης, αφού δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω στρατιωτικού.

ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑ...


ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Πάει και αυτό!
Το πανηγύρι με τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ τέλος για φέτος.
Ήρθε ο πρωθυπουργός και ένα σωρό άλλοι, τον υποδέχτηκε «πλήθος» κόσμου που έσταζαν μελί (ήρθε ο αρχηγός), τα είδαμε στα πλάνα της τηλεόρασης, και όταν ανέβηκε ο πρωθυπουργός στο βήμα, όσοι παρακολούθησαν την ομιλία του, ασχέτου θρησκείας, έκαναν τον σταυρό τους από αυτά που άκουσαν.
Όχι ότι δεν περίμεναν να ακούσουν τις συνηθισμένες μπούρδες που ακούγονται ΚΑΘΕ χρόνο από την Δ.Ε.Θ.
Το περίμεναν και με το παραπάνω.

ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Βίντεο)

"Άρωμα" femen είχε η προβοκάτσια στο Στρατώνι
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της προβοκάτσιας, που έκαναν νωρίτερα στο Στρατώνι, οι 3 ξένες ακτιβίστριες, που σύμφωνα  και με σχόλια των αποστολέων τους σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν Γερμανίδες δημοσιογράφοι (ως γνωστόν οι γερμανοί είναι φίλοι μας...)!!!
Τώρα, τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή, που για να την κάνεις σωστά και αμερόληπτα χρειάζεται να φοράς SOSούδικο μπλουζάκι, να παίρνεις στιγμιότυπα κόσμου και εργοστασιακών εγκαταστάσεων χωρίς να έχεις ζητήσει άδεια πρώτα και στο τέλος μια εκ των 3 δημοσιογράφων να βγάζει το μπλουζάκι της σε για να... προβάλει σε κοινή θέα, τι είδους δημοσιογραφικές "ανησυχίες" κρύβονται κάτω απ' αυτό, είναι ένα ζήτημα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση και φυσικά εξηγήσεις.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Τα αντανακλαστικά και τη ψυχραιμία των κατοίκων του Στρατωνίου επιχείρησαν να δοκιμάσουν πριν από λίγη ώρα 3 γυναίκες, μάλλον αλλοδαπές, οι οποίες μπήκαν στο χωριό με ενδυμασία "αγώνα" και συμπεριφέρθηκαν με ασέβεια προς τους κατοίκους.
Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του blog, στην προκειμένη περίπτωση το μείζον δεν είναι ότι μπήκαν στο Στρατώνι φορώντας τα SOSουδικα μπλουζάκια (αυτό είχε ξανασυμβεί και στις 26 Μαΐου με επισκέπτες αλληλέγγυους των αντιδρώντων για τη συναυλία της Ιερισσού, που ήθελαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία του ιππόκαμπου), το κυριότερο είναι ότι είχαν σκοπό και προκάλεσαν τον κόσμο με τη συμπεριφορά τους τραβώντας τους πλάνα με τις κάμερες τους στα καλά του καθουμένου και χωρίς να ρωτήσουν προηγουμένως, αν θέλει κάποιος να πάρει μέρος στην... αποστολή τους.

ΣΥΡΙΑ...


Πόσους Πολίτες Εξυπηρετεί ένας Δημόσιος Υπάλληλος;

Το 2009, όταν άρχισε η μεγάλη σπέκουλα εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, έγινε και μια απογραφή - αν θυμάστε.
Τα αποτελέσματα της απογραφής (απ' όσο ξέρω) ποτέ δεν ανακοινώθηκαν  επισήμως.
Όσοι ψάχναμε τότε να δούμε  τι στο διάολο συμβαίνει, πήραμε στοιχεία από το διαδίκτυο και - διαιρώντας τον αριθμό των κατοίκων με τον  αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων - εντοπίσαμε τα εξής εκπληκτικά:

Συγκέντρωση και πορεία κατά των μεταλλείων , Θεσσαλονίκη 7/9/13

Η συνέντευξη Δημήτρη Κουτσούμπα στον Τύπο της Κυριακής

Υπάρχει η αίσθηση  ότι ξεκινάει ένα «καυτό» φθινόπωρο  με πολλά ανοικτά μέτωπα, στην Οικονομία   (φόροι, βιωσιμότητα χρέους), στην Κοινωνία (κινητικότητα, απολύσεις), αλλά και στη διεθνή σκηνή, στη γειτονιά μας, με την κρίση στη Συρία. Εκτιμάτε ότι αυτό το καυτό φθινόπωρο μπορεί να προοιωνίζεται πολιτικές εξελίξεις;
«Το ζητούμενο είναι ο λαός να βάλει τη σφραγίδα του στις όποιες πολιτικές εξελίξεις προκύψουν, ενοποιώντας την πάλη του ενάντια στη φοροληστεία, τις απολύσεις, την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, με την πάλη για ριζικές αλλαγές προς όφελός του. Χωρίς αναμονή και προσδοκία για δήθεν λύσεις «από τα πάνω», όπως αυτή που υπόσχεται η κυβέρνηση για μια ελάφρυνση του χρέους ή η αξιωματική αντιπολίτευση για ένα κούρεμα του χρέους. Αποτελούν δύο όψεις του ίδιου αντιλαϊκού νομίσματος, που θα το ξαναπληρώσει πανάκριβα ο λαός».

Δήμος Αριστοτέλη: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τοπικής Κοινότητας Βαρβάρας»

===Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τοπικής Κοινότητας Βαρβάρας», προϋπολογισμού 412.000,00€.
===Ξεκινά άμεσα η εκτέλεση των εργασιών του έργου.
Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αριστοτέλη και της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τοπικής Κοινότητας Βαρβάρας».
Η εκτέλεση των εργασιών του έργου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Η συνολική προθεσμία περάτωσης κατασκευής όλου του έργου καθορίζεται σε εννέα μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Πολύγυρος: Πρότυπο Κέντρο εκμάθησης αγγλικής γλώσσας


Ο Καρανάσιος για την αποκατάσταση της γέφυρας Στανού- Μελισσουργού

Ο βουλευτής Χαλκιδικής – ΝΔ- Ευθύμης Καρανάσιος, κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς: Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εσωτερικών και Οικονομικών με θέμα: αποκατάσταση γέφυρας Στανού-Μελισσουργού.
Με στόχο την οριστική διευθέτηση του προβλήματος ο κ. Καρανάσιος, ζητά την δρομολόγηση και ολοκλήρωση όλων εκείνων των απαραίτητων διαδικασιών που θα συμβάλλουν στην  αποκατάσταση της γέφυρας.
 Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης.

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...