Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Μάχη "σώμα με σώμα" για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis

Σχεδόν ισοδύναμα εμφανίζονται τα 2 κόμματα σε δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει η εφημερίδα "Επενδυτής".
Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει περιοριστεί μόλις στο 0,1% υπέρ της ΝΔ, ενώ στην καταλληλότητα του πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς αυξάνει έναντι του Αλέξη Τσίπρα στις 20% μονάδες. Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, το προσπέρασε το ΚΚΕ.

ANAΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ « ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΕΙΑ 2013»

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την στήριξη του Δήμου Σιθωνίας, Δημοτική ενότητα Μεταγγιτσίου, προκηρύσσουν και διοργανώνουν αγώνες στίβου με την επωνυμία «Μεταγγίτσεια 2013». Σκοπός των αγώνων αυτών είναι η ανάπτυξη του στίβου στο γραφικό και πανέμορφο χωριό, το Μεταγγίτσι Χαλκιδικής.
Παρακαλούμε και προσκαλούμε όλους τους φίλους του στίβου και του αθλητισμού γενικότερα, να έλθουν στο Δημοτικό Γήπεδο Μεταγγιτσίου, την Κυριακή 08/09/2013 (Απόγευμα), να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά, αγώνες στίβου στο γήπεδο του χωριού. Πάρετε τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας και ελάτε στο Μεταγγίτσι. Δώστε την ευκαιρία να αγωνιστούν ή ακόμα να παρακολουθήσουν τα άλλα παιδιά που θα αγωνίζονται.

Τα ληγμένα ...


Ο Χρήστος Πάχτας ανακοίνωσε ότι το νερό στο Νεοχώρι είναι ακατάλληλο για πόση


Συγκέντρωση κατοίκων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νεοχώρι Χαλκιδικής καθώς οι κάτοικοι κλήθηκαν από το τοπικό συμβούλιο προκειμένου ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρ. Πάχτας να τους ανακοινώσει ότι το νερό που πίνουν είναι ακατάλληλο και ότι πρέπει να αρχίσουν να πίνουν εμφιαλωμένο. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου στο νερό εντοπίστηκε μεγάλη συγκέντρωση αρσενικού. Εδώ και δεκαπέντε μέρες οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα στο νερό διαμαρτυρόμενοι για την μυρωδιά του.

Έναρξη Ακαδημιών Α.Ο.Πολυγύρου

Αγαπητοί γονείς,
Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά και ο Α.Ο.Πολυγύρου συνεχίζει  την προσπάθεια του, για μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης.
Από τις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τόσο οι εγγραφές αλλά και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων των Ακαδημιών  του Ομίλου.
Στο τμήμα JUNIOR , καθώς επίσης και στο τμήμα Κορασίδων προπονήτρια θα είναι η Κατερίνα Νούκαρη η οποία ανανέωσε την συνεργασία της με τον ΑΟΠ.. Η Κατερίνα είναι  Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Η ίδια έχει και επιτυχίες ως Αθλήτρια με την ομάδα του Ηρακλή. Πριν έρθει στον ΑΟΠ ήταν προπονήτρια στα τμήματα Ακαδημιών της ΜΕΝΤ.

Απόφαση Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ

Το  Γενικό Συμβούλιο  της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη σημερινή, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013, προγραμματισμένη συνεδρίασή του, έλαβε απόφαση για κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα, ενάντια στην πολιτική των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων που υλοποιεί ευλαβικά η Κυβέρνηση, καθοδηγούμενη από την Τρόικα, με στόχο τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των δομών του Κοινωνικού Κράτους.
Συγκεκριμένα, το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε παρατεταμένες, πολύμορφες, συγκρουσιακές αγωνιστικές κινητοποιήσεις που περιλαμβάνουν:

Κάλεσμα Αντιεξουσιαστικής Κίνησης - Πορεία στη ΔΕΘ (7-9-13)


Κάλεσμα επιτροπής αλληλεγγύης στους διωκόμενους του αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Ο αγώνας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική αποτελεί σύμβολο των όσων συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Πρόκειται για έναν αγώνα ενάντια σε μια ολοφάνερη καταστροφή που δεν αντέχει ούτε στην επιστημονική κριτική, ούτε στο δημόσιο διάλογο, ούτε στην κοινή λογική, ούτε στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Έναν αγώνα ενάντια σε ένα χαρακτηριστικό αναπτυξιακό έγκλημα που προβάλλεται ως απάντηση στην κρίση που γεννήθηκε εξαιτίας του ίδιου του μοντέλου της καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Όσοι υποκύπτουν στον εκβιασμό της κρίσης που προτείνει νέες καταστροφές, επιδιώκοντας την ατομική τους – πρόσκαιρη - επιβίωση, στην πραγματικότητα υπηρετούν τα συμφέροντα εθνικών και υπερεθνικών μεγαεταιριών, αδιαφορώντας για τις συνέπειες προς το κοινωνικό σύνολο.

Η Ένωση Νέων Αγροτών στον Άγιο Μάμα


Σε stand, στο γνωστό φημισμένο πανηγύρι του άγιου Μάμα Χαλκιδικής (30 Αυγ-4 Σεπ 2013), το οποίο φιλοξενεί συνήθως 1000 εκθέτες και δέχεται 200.000 επισκέπτες, η Ένωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής θα δίνει πληροφορίες για τους στόχους και τις δραστηριότητές της.
Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Χαλκιδικής κ. Παύλος Γιαλαγκολίδης είπε: Η Ένωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής, πιστή στο όραμα για Τοπική Ανάπτυξη με αυτάρκεια και βιωσιμότητα θέλει να συνεργάζεται με όλους τους τοπικούς φορείς, συλλόγους και δομές και δίνει το στίγμα της πραγματικής δουλειάς,

Έκδοση αδειών συμμετοχής στην παραδοσιακή θρησκευτική εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα


Μετά από 81 χρόνια συνεχούς λειτουργίας τηςεµποροπανήγυρη του Αγίου Μάµα σήμερα εκδόθηκαν οι απαιτούμενες από τον νόμο άδειες λειτουργίας!
Στον Άγιο Μάµα και στην αίθουσα της ΕΠΟΚΑΜ , σήµερα την 31 η του µηνός Αυγούστου του έτους 2013, ηµέρα Σάββατο και ώρα 5:30 π.µ.., συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Νέας Προποντίδας ύστερα από την υπ ’ αριθµ . πρωτ . 27997/30-8-2013 πρόσκληση του Προέδρου , η οποία επιδόθηκε και δηµοσιεύθηκε νόµιµα , σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 ( ΦΕΚ Α' 87). ∆ιαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία , δεδοµένου ότι από το σύνολο των τριάντα τριών µελών , βρέθηκαν παρόντα τα δεκαεπτά µέλη , ήτοι : 

Απόλυτα βέβαιο χτύπημα...

...Στην Ελληνική Κοινωνία από τους συγκυβερνήτες της συμφοράς!

Δεν έπρεπε... ;