Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - Π.Ο.Ν. Μουδανιών 0-3

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου η ΝΙΚΗ ηττήθηκε από τον Π.Ο.Ν. Μουδανιών και τέρματα 0-3.
Η ομάδα των Μουδανιών έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα η οποία μπορεί να κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ'  Εθνικής.
Η ομάδα του Πολύγυρου ...απλά χρειάζεται δουλειά ακόμα.

Πολύγυρος: Αναρτώνται τα κτηματολογικά στοιχεία

Η διαδικασία αρχίζει τη Δευτέρα
Ξεκινά η ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Κτηματολόγιο.
Η ανάρτηση αφορά την πόλη του Πολυγύρου, έχει διάρκεια δύο μηνών για τους κατοίκους εσωτερικού και τέσσερις μήνες για τους κατοίκους εξωτερικού και ξεκινά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου. 
Στο πλαίσιο της ανάρτησης έχουν ήδη αποσταλεί ταχυδρομικά στις διευθύνσεις των δικαιούχων αποσπάσματα από τους Κτηματολογικούς Πίνακες και τα Διαγράμματα, για τα δικαιώματα που έχουν δηλώσει, με σκοπό να ελέγξουν την ορθότητα της καταγραφής και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν Αίτηση διόρθωσης/ ένσταση.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τους Παιδικούς Σταθμούς

Τα στοιχεία που ανακοινώνει η κυβέρνηση, σχετικά με τον αριθμό των παιδιών που δε θα γίνουν δεκτά σε παιδικούς σταθμούς για τη φετινή χρονιά με βάση το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, δεν αποτυπώνουν ούτε στο ελάχιστο την πραγματική κατάσταση και το μέγεθος του προβλήματος. Αποσιωπά το γεγονός ότι έχει εκ των προτέρων απορρίψει δεκάδες χιλιάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών, αυστηροποιώντας τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα και μάλιστα με κριτήριο το οικογενειακό εισόδημα του 2011. Επιπλέον κρύβει ότι ακόμα περισσότερα παιδιά μένουν εκτός, λόγω της έλλειψης προσωπικού και υποδομών, της υποχρηματοδότησης, των απολύσεων εργαζομένων, της αδυναμίας χιλιάδων οικογενειών να πληρώσουν τα τροφεία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ “ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΕΙΑ 2013”

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την στήριξη του Δήμου Σιθωνίας (Δημοτική ενότητα, αθλητικοί-πολιτστικοί σύλλογοι Μεατγγιτσίου Χαλκιδικής), προκηρύσσουν και διοργανώνουν  αγώνες στίβου με την επωνυμία «Μεταγγίτσεια 2013». με  σκοπό την ανάπτυξη του στίβου στην ορεινή Χαλκιδική,  με τους εξής όρους :

Επίσκεψη Καρανάσιου στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκιδικής

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής – Νέα  Δημοκρατία, Ευθύμης Καρανάσιος πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκιδικής, σήμερα Παρασκευή 23 /8/ 2013.
Στη συνάντηση που είχε με τον  Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Παναγιώτη Στογιώργη, ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Ταμείου, για την κατάσταση των λιμανιών της Χαλκιδικής και το σχεδιασμό των έργων που κρίνονται αναγκαία στις λιμενικές εγκαταστάσεις του νομού μας.

Αργύρης Λαφαζάνης: "Να τελειώνουν επιτέλους τα παραμύθια που καταστρέφουν τον Τουρισμό της Χαλκιδικής."

Απάντηση του Αργύρη Λαφαζάνη  στην  Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, σχετικά με τα μεταλλεία χρυσού στην Β.Α.Χαλκιδική. Την ερώτηση της Ιγγλέζη μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ. Την τηλεοπτική τους αντιπαράθεση για το ίδιο θέμα ΕΔΩ.
Τρεις διαφορετικές απόψεις διατυπώνονται από τους αντιδρώντες στα μεταλλεία, όσον αφορά την προοπτική συνέχισης των εργασιών:
     Οι πρώτοι απαιτούν να κλείσουν τα μεταλλεία πλήρως και άμεσα. Με αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε  καμμία συζήτηση. Αυτοί θα συνεχίσουν να συζητούν με την μονή Εμμαούς και την μονή Βατοπεδίου για την “ανάπτυξη” της περιοχής. Το άσχημο είναι ότι αυτοί είναι πολύ λίγοι και δεν φθάνουν για να υιοθετήσει ο καθένας μιά από τις 2000 οικογένειες ανέργων.
     Οι δεύτεροι “προγραμματίζουν” να συνεχίσουν να λειτουργούν τα μεταλλεία,για ένα διάστημα, με την σημερινή παραγωγική διαδικασία και να κλείσουν όταν δεν θα είναι βιώσιμα. “Όταν δεν θα έχουν κέρδος” λέει η κ. Ιγγλέζη.

"Κουμπάρε", φέρε (πλαστό) μεταπτυχιακό για να μπορούμε να δικαιολογήσουμε τον διορισμό σου!

Φανταστείτε τι γίνεται με τα πλαστά πτυχία και μεταπτυχιακά σε μικρότερης σημασίας θέσεις του Δημοσίου!!!

Είναι φοβερός...!


Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκιδική

Συνελήφθη την 20.08.2013 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 45 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, στην οικία του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: