Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

6 βραβεία Great Taste Awards για τα Προϊόντα Μαριάννας


Νέα Γωνιά,
Με υπερηφάνεια και ιδιαίτερη χαρά η Οικογένεια Καζάκη, γνωστή για τα Προϊόντα Μαριάννας που παράγει στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής, ανακοινώνει την κατάκτηση 6 βραβείων στον διαγωνισμό Great Taste 2013 – τον μεγαλύτερο και αυστηρότερο διαγωνισμό τροφίμων παγκοσμίως, με περισσότερους από 400 κριτές και χιλιάδες ώρες «τυφλών» δοκιμών.
Ο διαγωνισμός Great Taste αφορά αποκλειστικά και μόνο τη γεύση των προϊόντων, χωρίς καμία αναφορά στη συσκευασία ή τη μάρκα τους. Για παράδειγμα, στους κριτές σερβίρεται ένα ντολμαδάκι ή ένα κομμάτι τυρί ή ένα κομμάτι πίτα, χωρίς το περιτύλιγμα ή το βάζο τους. Δοκιμάζουν, συζητούν και ξαναδοκιμάζουν πριν απονείμουν στο κάθε προϊόν 1, 2 ή 3 αστέρια. Κάθε προϊόν δοκιμάζεται από τουλάχιστον 12 κριτές.

Αγρυπνία στο Μετόχι Οσίου Γρηγορίου στο Νέο Μαρμαρά


Εκδηλώσεις Πανσελήνου 2013 - ΙΣΤ΄ ΕΠΚΑ

Με την ευκαιρία της καθιερωμένης ετήσιας διοργάνωσης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εκδηλώσεων τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία σε όλη την επικράτεια της χώρας μας, η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει στον εορτασμό του θεσμού προβάλλοντας σε τέσσερις αρχαιολογικούς χώρους αρμοδιότητάς της, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013.
Συγκεκριμένα:

ΝΙΚΗ σε λίγες μέρες και Διαδυκτιακά

Σε λίγες ημέρες και μετά από προσπάθειες πολλών μηνών το επίσημο site της Νίκης επιστρέφει. 
Ανανεωμένο και πλήρως ενημερωμένο το www.nikipoligirou.gr θα είναι σε θέση να ενημερώνει τους φιλάθλους μας για όλα τα θέματα γύρω από την ομάδα. Εδώ θα μπορεί κανείς να βρει αρχείο αγώνων και αποτελεσμάτων προηγούμενων ετών, στατιστικά παιχτών φωτογραφικό υλικό και πολλά άλλα. Η Νίκη πρωτοπορώντας στα αθλητικά δρώμενα του Νομού και όχι μόνο, είναι από τα λίγα ερασιτεχνικά σωματεία που παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης από facebook με την επίσημη σελίδα της, από youtube με το επίσημο κανάλι της και σε πολύ λίγο και από το web...
iΠάμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Νίκος Γαλάνης: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Πρώτα απ’ όλα θέλω να αποποιηθώ την ιδιότητα του μεταλλωρύχου και να μιλήσω με την άλλη πλευρά του αγροκτηνοτρόφου. Το να έχεις διαφορετική γνώμη είναι δικαίωμα του καθενός.
Το να μην διστάζεις να καταστρέψεις χιλιάδες επαγγελματίες – αγροκτηνοτρόφους, για να πετύχεις το σκοπό σου είσαι επικίνδυνος και αναφέρομαι, σε όλους αυτούς που κατά διαστήματα βγαίνουν στα κανάλια και προκειμένου να ματαιώσουν τη μεταλλουργία χρυσού και σε προέκταση να πετύχουν  το κλείσιμο του μεταλλείου δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν ως επιχειρήματα τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να λέτε ότι με τη μεταλλουργία χρυσού θα μολυνθεί το γάλα, το τυρί, το κρέας, το λάδι, η ελιά και το μέλι. Αν ήσασταν καταναλωτής θα παίρνατε τα προϊόντα που ανέφερα ή θα πηγαίνατε στο διπλανό ράφι.

ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών για τις κατασχέσεις σπιτιών

Η κυβέρνηση συνολικά και ο κ. Στουρνάρας ειδικότερα με την υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής, αφού έχουν αφαιμάξει την πλειοψηφία της κοινωνίας μέσα από τη μείωση μισθών και συντάξεων, χαράτσια και έκτακτους φόρους που γίνονται μόνιμοι και έχοντας στείλει εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, είναι έτοιμοι να πάρουν και τα σπίτια.
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην τολμήσει να αγγίξει τις κατοικίες πετώντας οικογένειες στο δρόμο. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι μια νέα «σεισάχθεια»  με την  πρόταση που έχει από καιρό καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

3ημερο camping Νέων ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

Το πρόγραμμα του camping
Πέμπτη 22 Αυγούστου
Επίσκεψη στους 4 πολιτικούς κρατούμενους του κινήματος ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις φυλακές Διαβατών
Παρασκευή 23 Αυγούστου
Εκδήλωση – συζήτηση στη Μεγάλη Παναγία 8 μ.μ
“Η πρόταση της αριστεράς για παραγωγική ανασυγκρότηση, μια οικονομία για την κοινωνία και όχι για τα κέρδη των λίγων”
Σάββατο 24 Αυγούστου
Πρωινή πεζοπορία στον Κάκαβο
“Μόνο όταν συναντήσεις το βουνό αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της καταστροφής που συντελείται”
Εκδήλωση – συζήτηση στην Ιερισσό 8μ.μ
Φυσικοί πόροι και δημόσια αγαθά, ο αγώνας ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις
Θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι
Κυριακή 25 Αυγούστου
Συνέλευση νέων ΣΥΡΙΖΑ – συζητάμε για τις μάχες που έρχονται