Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Δήμος Πολυγύρου: "Μνηστήρες της Πηνελόπης"

Στη σειρά των αναρτήσεών μας "Μνηστήρες της Πηνελόπης" συνεχίζουμε σήμερα με τον Δήμο Πολυγύρου
Να επαναλάβουμε πως η ανάρτηση, συνολικά αποτελείται, από καθαρά πολιτικές εκτιμήσεις που προκύπτουν από την εμπειρία του συντάκτη και τις πληροφορίες του ή και από φήμες που "κυκλοφορούν" στο Δήμο.
Στο Δήμο Πολυγύρου, λοιπόν, όπως και  σε όλους τους Δήμους του Νομού  μας, άρχισαν οι συζητήσεις – βολιδοσκοπήσεις  για τις επερχόμενες εκλογές  στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
Ο σημερινός  δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος,

Οφειλόμενες απαντήσεις σε "μνηστήρες" του Δήμου Αριστοτέλη

Κάποιες οφειλόμενες απαντήσεις σε σχόλια επώνυμα και μη από τον συντάκτη των αναρτήσεων "Μνηστήρες της Πηνελόπης" και ειδικότερα του Δήμου Αριστοτέλη!
Τονίζοντας με ιδιαίτερη έμφαση τον κίνδυνο της "εσωστρέφειας" (για τους "μνηστήρες") όπως πολύ σωστά έγραψε στο ιστολόγιο "ΙΕΡΙΣΣΟΣ" επώνυμος σχολιαστής.

1. Προς τον κ. Τόλη Παπαγεωργίου την απάντηση ως προς την ουσία των αιτιάσεών του την έδωσε η Respentza και παράλληλα ικανοποίησε το αίτημά του για ανάρτηση του e-mail του που έστειλε στην Respentza. Απλά θέλω να του πω, ως συντάκτης του κειμένου «Οι μνηστήρες της Πηνελόπης του Δήμου Αριστοτέλη», ότι οι πληροφορίες που είχαμε ήταν αξιόπιστες για το σύνολο του κειμένου και πιστεύω ότι και στις εκτιμήσεις που κάνουμε θα επαληθευτούμε.

Ευχαριστήριο της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου

Το Δ.Σ της Νίκης Πολυγύρου ευχαριστεί θερμά τους αδερφούς Ζήση για την ευγενική χορηγία τους σε οικοδομικά υλικά και την πολύτιμη βοήθεια τους στην κατασκευή και την αποπεράτωση ενός σημαντικού για την ομάδα μας έργου.

Δεκαπενταύγουστος στον Πολύγυρο: Πάμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Την Τετάρτη το βράδυ 14 Αυγούστου, αλλά και την Πέμπτη το μεσημέρι 15 του μηνός, στον προαύλιο χώρο στο εξωκλήσι της Παναγίας το Δ.Σ. της ομάδας διοργανώνει μια βραδιά, με λαϊκή ορχήστρα και τους ποδοσφαιριστές μας να σερβίρουν ποτό και φαγητό, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας τα οποία από αρχές Σεπτεμβρίου επαναλειτουργούν σε νέες βάσεις και όπως πάντα εντελώς δωρεάν για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές...
Πάμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Στήριξη Ομπάμα σε Σαμαρά για να συνεχίσει την πολιτική της κοινωνικής καταστροφής

Οι δεσμεύσεις Σαμαρά στον πρόεδρο των ΗΠΑ ξεπερνούν τους «yes man» και την παλιάς κοπής υποτέλεια. Πίσω από τις γενικόλογες και γεμάτες υποκρισία δηλώσεις του τύπου «δεν είναι λύση η λιτότητα», υπάρχει η «αποφασιστική προώθηση» των καταστροφικών «αναγκαίων μεταρρυθμίσεων», για την οποία μίλησαν τόσο ο Ομπάμα όσο και ο Σαμαράς.
Κυβέρνηση και αστικά ΜΜΕ υπερπροβάλλουν την τοποθέτηση του Ομπάμα «κατά της λιτότητας», ενώ είναι το ΔΝΤ, στο οποίο οι ΗΠΑ παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, που έχει επιβάλλει μαζί με την ΕΕ όχι απλά «λιτότητα» αλλά ένα συνολικό σφαγείο των εργατικών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...


Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νέας Καλλικράτειας διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 11 Aυγούστου 2013 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και ώρα 9.30π.μ. εως 13.00