Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Δ. Βαρνάβας για Ά. Γεωργιάδη: Ξεκινά τη διάλυση των νοσοκομείων χωρίς κανένα επιστημονικό δεδομένο παρά μόνο το σκονάκι της τρόικας

Δήλωση του προέδρου της ΟΕΝΓΕ, Δημήτρη Βαρνάβα για τις σημερινές ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας
Ο υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης ξεκίνησε το εγχείρημα της διάλυσης Νοσοκομείων χωρίς να διαθέτει καμιά γνώση και χωρίς να βασίζεται σε κανένα επιστημονικό δεδομένο. Μόνο του εφόδιο είναι το «σκονάκι» που του έδωσε η τρόικα και το οποίο εκφωνεί στις συνεντεύξεις του λέξη προς λέξη: διαλύουμε μια δεκάδα Νοσοκομείων στην αρχή και απολύουμε 1250 εργαζόμενους, ενώ προχωρούμε ταχύτατα σε διάλυση αρκετών άλλων Νοσοκομείων στην περιφέρεια, απολύοντας μερικές επιπλέον χιλιάδες υγειονομικών.

Στις εκλογές επιμένουμε: ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. ...και "ξερό ψωμί"!


ΚΚΕ για τον «902»

Σε ανακοίνωσή του για τον «902» το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:
«Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους φίλους του σταθμού ράδιο – τηλεόραση "902 αριστερά στα FM" σχετικά με το σταθμό. Όπως γνωρίζετε, για δυο και πλέον δεκαετίες με το σταθμό "902" δώσαμε ένα σοβαρό και πολύμορφο αγώνα για ουσιαστική ενημέρωση του λαού, ώστε να ξέρει την αλήθεια, να διαμορφώνει άποψη μέσα στον κυκεώνα της στρέβλωσης των γεγονότων και της παραπληροφόρησης.
Ο σταθμός στήριξε τους αγώνες του λαού και της νεολαίας και συνέβαλε στην ψυχαγωγία και στον πολιτισμό. Στήριξε την πολιτική του ΚΚΕ για να απαλλαγεί ο λαός από την εκμετάλλευση, την καταπίεση, τη φτώχεια, το καπιταλιστικό σύστημα που τη γεννά.

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΚΑΒΟ...

Για ακόμη μια φορά η συγκεκριμένη μειοψηφία της βορείου Χαλκιδικής, αδιαφορώντας για την απόφαση του Συμβουλίου της  Επικρατείας που δικαίωσε την εταιρεία Ελληνικός χρυσός σε ότι αφορά το περιβάλλον, βγήκε ξανά στο δρόμο μαζί με τους γνωστούς αγωνιστές που προκαλούν  τα γνωστά επεισόδια.
Με την βοήθεια φυσικά, των βολεμένων οικολόγων από όλη την Ελλάδα οι οποίοι αφού λύσανε τα δικά τους προβλήματα, ήρθαν εδώ να μας  διαφωτίσουν  και  να αναστατώσουν  τους φιλήσυχους κατοίκους της περιοχής, ζητώντας το κλείσιμο του μεταλλείου.
Και αναρωτιέμαι, αν κάποιοι από εμάς πηγαίναμε στα μέρη τους  βρίζοντας και τρομοκρατώντας θα μας λέγανε καλώς τους ή  θα μας έδιωχναν;

ΚΘΒΕ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ

Η αντιπολεμική oυτοπία του Αριστοφάνη«Eιρήνη», είναι η καλοκαιρινή παραγωγή που παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε όλη την Ελλάδασε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. 
Πρόκειται για ένα έργο απόλυτα επίκαιρο, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Τρυγαίος) και ο Φάνης Μουρατίδης (Ερμής). Την παράβαση του έργου ερμηνεύει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
Η «Ειρήνη» θα παρουσιαστεί στην Χαλκιδική, στο Αμφιθέατρο Σίβηρης (Φεστιβάλ Κασσάνδρας), την Παρασκευή 9/08/13, στις 21.15 μ.μ.

Πάμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Πρώτη μέρα σήμερα, μετά από 6 σερί προπονήσεις με αρκετή ένταση-τρέξιμο ακόμα και βάρη, που οι ποδοσφαιριστές του κ. Παντελή Κοντούτσικου ξεκουράζονται καθώς έχουν ρεπό και ετοιμάζονται για την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας που ξεκινά από αύριο.Μια εβδομάδα που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και το πρώτο φιλικό της ομάδας μας την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Ορμύλιας με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Τέλος αξιοσημείωτη είναι η στελέχωση του προπονητικού τιμ με τον κ. Χρήστο Καρκαμάνη, ο οποίος ανέλαβε από την Παρασκευή χρέη προπονητή τερματοφυλάκων. Μια θέση που κατείχε και παλαιότερα όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Ριζά: Γιορτή ροδιού 2013


"Καλοκαιρινό παζάρι" με χειροποίητες δημιουργίες


ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...