Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Τα 200 ανθρωπάκια που υπερψηφίζουν την εξαθλίωση με προθυμία

Αρθρογράφος: Χρήστος Κυργιάκης
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, διακόσιοι περίπου βουλευτές και βουλευτίνες, έχουν πάρει εργολαβία την επιχείρηση «υπερψήφιση μνημονίων» στη Βουλή των Ελλήνων.
Όλοι τους πιστά κομματόσκυλα στον τσοπάνη-αρχηγό, σηκώνουν χωρίς δεύτερη σκέψη το χέρι τους και ψηφίζουν ότι η κομματική πειθαρχία επιβάλλει.
Αρκετοί από αυτούς, με δικές τους δημόσιες δηλώσεις, δεν γνωρίζουν καν τι ψηφίζουν, αφού δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τα μνημόνια.
Προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον ελληνικό λαό, μηρυκάζοντας φράσεις, ατάκες και ρητά στη θέση των ανύπαρκτων επιχειρημάτων αφού κάθε μέρα, εδώ και τέσσερα χρόνια τα αποτελέσματα της πολιτικής που υπερψήφισαν, για το καλό, υποτίθεται του λαού, τους διαψεύδουν.

Παλαιόκαστρο: Πανηγύρι Αγίας Παρασακευής


Πολύγυρος: ...και ΑΧΑΙΝΙΟ στο χέρι...


ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ...


ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Κατόπιν αιτήματος της μείζονος αντιπολίτευσης για έκδοση ψηφίσματος για την εν γένει κοινωνική αναταραχή και την προφυλάκιση Δημοτών του Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου σε σχέση με τη μεταλλευτική δραστηριότητα στις Σκουριές, το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου εξέδωσε ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ το παρακάτω ψήφισμα:
 ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ
Η συνεχιζόμενη κοινωνική αντιπαράθεση μεταξύ των κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη για το θέμα της επένδυσης στις «Σκουριές» η οποία δυστυχώς από μερίδα των διαφωνούντων εκφράζεται πολλάκις με χρήση βίας και προσβλητικών λεκτικών ακροτήτων προς κάθε κατεύθυνση, καταδεικνύει την επείγουσα ανάγκη μιας ψυχραιμότερης προσέγγισης του προβλήματος με απαραίτητο εργαλείο τον ειλικρινή και χωρίς προκαταλήψεις διάλογο μεταξύ των δύο πλευρών.

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΝΗ: "ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ"

Στην Ελλάδα του σήμερα που χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν και η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια και το άγχος έχει αγγίξει όλους τους Έλληνες, η εταιρεία Ελληνικός χρυσός κάνει αυξήσεις και καθημερινά προσλήψεις. Δίνοντας ελπίδα και ανάπτυξη στην περιοχή και όχι μόνο.
Δυστυχώς μια μειοψηφία η οποία κατευθύνεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στην εταιρεία και τους εργαζομένους με σκοπό το κλείσιμο της. Ενώ με την προπαγάνδα τους προσπαθούν να επηρεάσουν όλο και πιο πολλούς.  

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 2.000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Η διαθεσιμότητα των δυο χιλιάδων εκπαιδευτικών προαναγγέλλει τις αντιδραστικές αλλαγές στην τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση με ψευτοκατάρτιση και τζάμπα εργασία για την εργοδοσία.
Είναι μέρος του σχεδίου κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας για να διαμορφωθεί ένα κράτος πιο εχθρικό προς τους εργαζόμενους, αυταρχικό, ταξικό, στην υπηρεσία του κεφαλαίου.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΟΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ-ΙΣΑΪΑ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Ξεκινάει την Τρίτη 23 Ιουλίου η διάθεση των εισιτήριων για την μεγάλη συναυλία του ΑΟΠ στις 9 Αυγούστου με τον Μύρωνα Στρατή και τον Ισαια Ματιαμπα.
Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 Ευρώ και θα μπορείτε να τα βρείτε στα εξής σημεία:
1) Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου (ισόγειο Δημαρχείου)
2) Τιverious Cafe Bar Bistro 
3) Κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Vodafone Πολυγύρου (Στ. Δεας κ ΣΙΑ Ο.Ε)
Κερδίζετε από την προπώληση των εισιτηρίων τα εξής:
>2 Ευρώ φθηνότερη είσοδος στη Συναυλία
>2 Ευρώ έκπτωση στο ποτό σας την ημέρα της Συναυλίας με το απόκομμα στο Tiverious
>Διάφορα δώρα από τη Vodafone(δωρεάν πακέτα CU, κ.α.)
 Σε παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα ετών η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν (απαραίτητη η παρουσία συνοδού.)

Νέα δημοσκόπηση: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με δύο μονάδες