Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Στη ρωγμή του χρόνου

Σύλλογος νεφροπαθών Ν. Χαλκιδικής: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Χαλκιδικής προκηρύσσει Γεν. συνέλευση των μελών του Συλλόγου και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής σύμφωνα με το αρθρ. 13 του καταστατικού.
Ως ημερομηνία Γενικής συνέλευσης και αρχαιρεσιών ορίζεται η Παρασκευή 26/7/2013 ώρα 11:00 π.μ..
Σε περίπτωση μη απαρτίας ορίζεται νέα ημερομηνία η Παρασκευή 2/8/2013 ώρα 11:00 π.μ. σύμφωνα με το αρθρ. 20 του καταστατικού.

ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ

Τί κάνατε πάλι; Ποιούς πήγατε και βάλατε μέσα; Είστε απόλυτα σίγουροι πως ταιριάζουν με το προφίλ του Τρομοκράτη που θέλετε να χτίσετε; Είναι αυτοί οι άνθρωποι όντως οι παρολίγον δολοφόνοι παύλα εμπρηστές παύλα μισός ποινικός κώδικας που τους έχετε φορτώσει;
Ο νεότερος, τεχνίτης-ναυπηγός, από οικογένεια ναυπηγών, στα γνωστά –δεν ξέρω να τα έχετε ακούσει- Καρνάγια της Ιερισσού. Αυτά τα οποία πρόλαβε και κατέγραψε σε ντοκιμαντέρ η κλειστή σήμερα ΕΡΤ, γνωστά για την πατροπαράδοτη τεχνική, η οποία περνά από γενιά σε γενιά μαστόρων, και που έκανε επιστήμονες να σηκώσουν τα χέρια ψηλά με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητά της.

ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΛΑ...


43ος Διάπλους Τορωναίου 2013 - Εκκίνηση (βίντεο)

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες δόθηκε σήμερα 13-7-2013 ώρα 8 π.μ.   από  την ακτή του ξενοδοχείου Παλλήνη   της Καλλιθέας η εκκίνηση  του 43ος Κολυμβητικού Διάπλου Τορωναίου Κόλπου  απόσταση 26 χιλ. Τους αγώνες διοργανώνει κάθε χρόνο η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων  Νικήτης ο ‘ΣΙΘΩΝ’.
Η άφιξη του πρώτου κολυμβητή αναμένεται στην παραλία της Νικήτης στις 2 μ.μ.
Φέτος συμμετέχουν 22 κολυμβητές. Οι 20 επιλέχθηκαν από  60 αιτήσεις και οι δύο συμμετέχουν με δικά τους έξοδα ( πληρωμή του σκάφους συνοδείας).
Οι συμμετέχοντες είναι:

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ...


Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους κατοίκους της Χαλκιδικής


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21:30
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ
 Ο μεγάλος δημιουργός μας ταξιδεύει στα τραγούδια του, που τόσο αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε. Μαζί του θα είναι η Παναγιώτα Νικολάου και ο Νίκος Καρακαλπάκης. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου και το φωνητικό σύνολο «Θαμυριάδες».
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος διέγραψε μια λαμπρή πορεία στο ελληνικό τραγούδι που συνεχίζεται ως τις μέρες μας. Έχει συνεργαστεί με όλους τους σημαντικούς στιχουργούς της χώρας μας.  Τραγούδια του ερμήνευσαν οι μεγαλύτεροι Έλληνες τραγουδιστές. Μερικές από τις πολλές επιτυχίες του: