Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Αυτήν την εικόνα βλέπουμε πολλούς μήνες στα κοιμητήρια των Σημάντρων

Αυτήν την εικόνα βλέπουμε πολλούς μήνες στα κοιμητήρια των Σημάντρων και απευθυνόμαστε προς πάσα κατεύθυνση! Από Δήμαρχο τους αντιδημάρχους το τοπικό συμβούλιο και Ιδίως στους κατοίκους των Σημάντρων, διότι η φώτο μαρτυράει πως κάποιοι εκεί εναποθέτουν σκουπίδια από τα σπίτια, βλέπουμε μπάζα, παλέτες, ρολά στορ, σωλήνες και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος!

Δεν είναι ο Σαμαράς ρατσιστής, ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος

Ο Αντετοκούνμπο ως παίκτης που κατάφερε να βάλει καλάθι στην επιτυχία, πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να δει αυτοπροσώπως τον πρωθυπουργό. Ως τον Μάιο που πέρασε ο Αντετονκούμπο δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας λαθρομετανάστης που δεν είχε κανένα δικαίωμα να πάρει την ελληνική ιθαγένεια. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, δεν γνωρίζει άλλη γλώσσα από τα ελληνικά, δεν ξέρει πού πέφτει η Νιγηρία, ακόμη και τα αγγλικά τα μιλάει με χαρακτηριστική ελληνική προφορά, αλλά δεν είχε δικαίωμα κατά τον κύριο Σαμαρά να πάρει ελληνική ιθαγένεια.

Πολύγυρος: 5/7 ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΩΝ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ"

Κώστας Τσαγγαρίδης - Αθηνά Ραφαέλα Μηλούση
Wonderful Life
(Μουσική και Τραγούδια Θετικής Ενέργειας)
Ο Κώστας Τσαγγαρίδης και η Αθηνά-Ραφαέλα Μηλούση πάνε κόντρα στη μιζέρια και την κατάθλιψη της εποχής μέσω της μουσικής. 
Το Wonderful Life αποτελείται από αισιόδοξα, θετικά, χαρούμενα ελληνικά και ξένα τραγούδια για να μας θυμίσει ότι, παρόλα τα προβλήματα, η ζωή είναι υπέροχη.
ΩΡΑ: 22:00

ΕΟΠΥΥ


Δ. Ιορδανίδης για την αποκομιδή απορριμμάτων στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Στα πλαίσια μίας πλήρους και ολοκληρωμένης ενημέρωσης, είμαστε υποχρεωμένοι να παραθέσουμε μία σειρά από ενέργειες που έγιναν από την πλευρά του Δήμου, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την τακτική και καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλο τον Δήμο Ν.Προποντίδας.
Ο λόγος που το κάνουμε δεν είναι φυσικά για να δικαιολογήσουμε την σημερινή πραγματικότητα, ούτε να αποποιηθούμε τις ευθύνες μας.
Ο λόγος που το κάνουμε είναι γιατί τελικά η κριτική και η “ενημέρωση” που γίνεται για το Δήμο Ν.Προποντίδας, προέρχεται από προσωπική εμπάθεια κάποιων που

Μουδανιά 2013: Γιορτή σαρδέλας

«Ο ρόλος των ιδιωτικών καναλιών στο κλείσιμο της ΕΡΤ»

Του Νίκου Μιχαλίτση, πρώην Διευθυντής Τεχνικών υπηρεσιών ΕΡΤ
Στις 11 Ιουνίου 2013 η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ, τη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Παρά την διεθνή κατακραυγή, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η μανία των «μεγάλων» ιδιωτικών καναλιών της Ελλάδας να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο την κυβερνητική απόφαση μέσα από τις ειδήσεις τους και τις ενημερωτικές εκπομπές. Δεν στάθηκαν όμως μόνον εκεί. Προσέφεραν όλα τα τεχνικά τους μέσα για να σβήσουν τη φωνή και την εικόνα της ελεύθερης και ανοιχτής ΕΡΤ που δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί, χάρις στην απόφαση των εργαζομένων να μην την αφήσουν να σιγήσει.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου η φιέστα της Θύελλα Στανού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ  σας ενημερώνει πως η προγραμματισμένη φιέστα για το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 που αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί  ακριβώς με το ίδιο πρόγραμμα την
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013   .
  +  Λαχειοφόρος Αγορά , κληρώνεται ένα ποδήλατο (τιμή λαχνού 1 ευρώ)
  + Συλλεκτικά μπλουζάκια (6 ευρώ)
                                                                          ΤΟ Δ.Σ

Αιχμάλωτοι της Eldorado Gold

Δ
ύο φιλήσυχοι οικογενειάρχες βρίσκονται στη φυλακή κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό των ορυχείων στις Σκουριές, τρεις άλλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 4.000 ευρώ ο καθένας, τέσσερις κατηγορούνται για επεισόδια στις διαδηλώσεις, εφτά έχουν προσαχθεί για παρακώλυση συγκοινωνιών και πολλοί έχουν κλητευθεί για λήψη DNA χωρίς να τους έχει δοθεί καμία εξήγηση. Άλλοι δεν μπορούν να πλησιάσουν τα σπίτια τους, αδέλφια δεν μιλιούνται μεταξύ τους και κολλητοί φίλοι έχουν γίνει εχθροί. Ιερισσός κατά των εξορύξεων, Στρατώνι υπέρ, Μεγάλη Παναγιά στη μέση. Το μίσος που δημιουργήθηκε μεταξύ των κατοίκων της περιοχής θα αργήσει πολύ να ξεχαστεί.