Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος (Φυσικών Προσώπων)

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους του άρθρου 62 του ΚΦΕ (φυσικά πρόσωπα), παρατείνεται ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου ως εξής:
Για τα ψηφία: 1 και 2 έως και την 22η Ιουλίου 2013,
για ψηφία: 3 και 4 έως και την 29η Ιουλίου 2013,
για τα ψηφία: 5 και 6 έως και την 5η Αυγούστου 2013,
για τα ψηφία: 7 και 8 έως και την 12η Αυγούστου 2013,
για το ψηφίο: 9 έως και την 26η Αυγούστου 2013
και για το ψηφίο: 0 έως και την 30η Αυγούστου 2013.

"Επειδή πρόκειται περί συνειδητού κομμουνιστού ...δέον όπως εκτοπισθή εις νήσον Γυάρον..."

Γελοίες αποφάσεις ενός γελοίου κράτους!

Η μελλοντική τεχνολογία θα κάνει ασφαλή την εξόρυξη χρυσού, εκτιμά καναδή βουλευτής

Την εκτίμηση ότι η σωστή επιλογή στο θέμα της εξόρυξης χρυσού είναι να περιμένουμε ώστε να αναπτυχθούν καλύτερες τεχνολογίες στο μέλλον διατυπώνει η βουλευτής του καναδικού κοινοβουλίου και επικεφαλής των Πράσινων, Ελίζαμπεθ Μέι, η οποία επισκέπτεται την Ελλάδα ως προσκεκλημένη των «Οικολόγων Πρασίνων».
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η Μέι τόνισε: «Αν εξορύξουμε χρυσό με την υπάρχουσα τεχνολογία θα καταστρέψουμε τον τουρισμό, την γεωργία και την αλιεία. Το βασικότερο ενδιαφέρον μου αφορά το κατά πόσο η εξόρυξη χρυσού μπορεί να συνυπάρξει με άλλες αναπτυξιακές δραστηριότητες που αφορούν τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή, την προβολή της ιστορίας ενός τόπου.

Οι "ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ" της τρόϊκας...


Ο Αντώνης Σαμαράς για την συγκυβέρνηση

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Ενα ακόμη "παράθυρο στη δημοκρατία", έστω και σπασμένο!!!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Ο κοινωνικός ρατσισμός και το... καλύτερο εργαλείο του, η τραμπουκοτρομοκρατία καλά κρατούν στην Ιερισσό. 
Τελευταίο... επίτευγμα της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών, το σπάσιμο της τζαμαρίας του καταστήματος, που ανήκει στην πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ιερισσού κ. Ζωής Γατά, που εκλέχτηκε με το συνδυασμό του Χρ. Πάχτα.

Πρόσκληση σε εκδήλωση


ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο μικρόνοας  μανιοκαταθλιπτικός Βοναπαρτίσκος  της φασίζουσας ακροδέξιας και  ο υπόδικος « πλήρους» ευθύνης (ποινικής ;) εταίρος!
 ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
  •  Η φασιστική μεθόδευση του κλεισίματος της ΕΡΤ εύλογα κυριάρχησε στην εσωτερική πολιτική ζωή, αποδεσμεύουσα εξελίξεις και έγινε πρώτο ζήτημα στην παγκόσμιαεπικαιρότητα .
  • Αποσύνθεσε την τρικομματική κυβέρνηση και με την σχεδόν βίαιη εκπαραθύρωση Κουβέλη οδήγησε εσπευσμένα σ ένα νεοπλασματικό κυβερνητικό μόρφωμα της φασίζουσαςακροδεξιάς και του ενοχικού Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ.

Ενημερώσεις και δράσεις από την Ένωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής.

Η Ένωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής οργάνωσε σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Αγ. Μάμα Χαλκιδικής στο χωριό Άγιος Μάμας Δήμου Προποντίδας, ενημέρωση ενδιαφερομένων για τα Ελληνικά Αρωματικά Φυτά στις 24/6/2013, με συντονιστή τον κ. Δημήτριο Μιχαηλίδη και κεντρική εισηγήτρια την Δρ Ελένη Μαλούπα, υπεύθυνη για τα Ινστιτούτα Φυτικής του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Βορείου Ελλάδος.
Τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νέων Αγροτών Χαλκιδικής (Παύλος Γιαλαγκολίδης, Βαγγέλης Μισαηλίδης & Χάρης Βρούσης) συμμετείχαν σε τηλεοπτική εκπομπή του ΔΙΟΝ TV στις 25/6/2013, στην Κατερίνη με τον Δημοσιογράφο κ. Γιάννη Τσιμπονίδη, η οποία θα προβληθεί στην ΔΙΟΝ TV το Σάββατο, 29 Ιουν 2013, στις 19.30, στην εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λαϊκής Συσπείρωσης Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑΣ ΚΑΠ 26-6-2013

«ΓΙΑ  ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ από το ΥΠΑΑΤ & την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ για την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΕΑΣ Κ.Α.Π. 2014-2020 »
 Στάχτη στα μάτια  της φτωχομεσαίας αγροτιάς προσπαθούν να ρίξουν για μια ακόμη φορά σχετικά  με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ από κοινού το Υπουργείο Αγρ.Ανάπτυξης και άλλοι φορείς. Από κοντά και η Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας, που συμμετείχε και χαιρέτισε σχετική ημερίδα «ενημέρωσης» για τη νέα ΚΑΠ 2014-2020.

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ?

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Θα δώσετε κάποια λύση για τη διακοπή της συνεχιζόμενης τυφλής ρατσιστικής βίας και τρομοκρατίας σε βάρος των μεταλλωρύχων;;;
Μεγαλώνει η λίστα των ρατσιστικών επιθέσεων στην Ιερισσό σε βάρος κατοίκων που εργάζονται στα μεταλλεία. Χθες το βράδυ έγινε ακόμη μια επίθεση με μπογιά σε αυτοκίνητο εργαζομένου. 
Πρόκειται για την 8η συνολικά επίθεση, που καταγράφεται μέσα σε διάστημα λιγότερο των 2 μηνών, χωρίς να συμπεριλάβουμε άλλους εμπρησμούς και άλλες επιθέσεις με πέτρες,

Με προσωρινή διαταγή