Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Ο Μιχελάκης στον Εμπορικό Σύλλογο Μουδανιών


Κατασχέσεις καταθέσεων για χρέη προς το Δημόσιο

Μητρώο Τραπεζικών Λογαριασμών θα δίνει πληροφορίες για τους φορολογουμένους
Διαδικασίες-εξπρές όσον αφορά την κατάσχεση καταθέσεων από τις τράπεζες για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, αλλά και τη δημιουργία Συστήματος Μητρώων Τραπεζικών Λογαριασμών στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων προβλέπει, μεταξύ άλλων, νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή. Το νομοσχέδιο, το οποίο παρουσιάζουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ», ρυθμίζει πλήθος εκκρεμοτήτων του επικαιροποιημένου Μνημονίου σχετικών με τις αποκρατικοποιήσεις, τους ελεγκτές βεβαίωσης εσόδων κ.λπ., ενώ εμπεριέχει και τη ρύθμιση για τη δήλωση των τόκων καταθέσεων.

Μειωμένη έως 70% υπολογίζεται η φετινή παραγωγή ελιάς στη Χαλκιδική


Δεν έχουν πληρωθεί από το 2010 οι παραγωγοί.
Σημαντικά μειωμένη, πάνω από 70%, υπολογίζεται ότι θα είναι φέτος η καλλιέργεια επιτραπέζιας ελιάς στο νομό Χαλκιδικής, λόγω ακαρπίας, αλλά και συνεπεία των άσχημων καιρικών συνθηκών, που ακόμα και σήμερα πλήττουν την περιοχή. 
Μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι παραγωγοί με το κυκλοκόνιο και μεγάλες περιοχές δεν είχαν καθόλου ανθοφορία, ενώ όσα δέντρα παρουσίασαν έστω και λίγη, δεν κατάφεραν τελικά να καρποδέσουν, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών του Μαΐου. 
Η περσινή παραγωγή στη Χαλκιδική ξεπέρασε τους 80.000 τόνους, έναντι 65.000 τόνων το 2010, ενώ οι παραγωγοί στο νομό είναι περισσότεροι από 19.000, με τον αριθμό αυτό ν' αυξάνει συνεχώς από την ένταξη νέων καλλιεργητών. Υπολογίζεται δε ότι καλλιεργούνται πάνω από 300.000 στρέμματα ελιάς.

Δημοσκόπηση της ΜΡΒ

Στην εκτίμηση ψήφου τα ποσοστά έχουν ως εξής:

Κασιδιάρικα

Θανάσης Καρτερός - ΑΥΓΗ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι γνωστός θαυμαστής του Χίτλερ. Είναι επίσης, πράγμα εντελώς ταιριαστό με τις γαβ-γαβ ιδέες που κουβαλάει, όχι μόνο θεωρητικώς αλλά και πρακτικώς θιασώτης της βίας -όλοι είδαμε την πρότυπη ναζιστική συμπεριφορά του απέναντι στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου. Είναι, τέλος, ο δεύτερος τη τάξει στη Χρυσή Αυγή -με τέτοιο άριο παράστημα και τέτοια προσόντα δεν ήταν δυνατό να μην αναδειχτεί σε υπαρχηγό του Μιχαλολιάκου.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΠΡΟΣ Κ. ΜΙΧΕΛΑΚΗ

Στρατώνι 06 Ιουνίου 2013,
Κύριε βουλευτά,
Οι συνθήκες που επικρατούν ίσως και λόγω δικών σας ευθυνών μας αναγκάζουν να ξανασυστηθούμε.
Είμαστε εργάτες. Είμαστε μεταλλωρύχοι. Δουλεύουμε σε στοές και κάτω από αντικειμενικά αντίξοες συνθήκες για να βγουν στην επιφάνεια πολύτιμα μέταλλα με μεγάλη αξία στο εμπόριο. Έτσι ζούμε τις οικογένειες μας. Έτσι είμαστε σε θέση να είμαστε συνεπείς απέναντι στα χαράτσια και τους φόρους που έχετε βάλει από τα σπίτια μέχρι και στους μπαξέδες μας.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κ.Υ. Χαλκιδικής κατά της επένδυσης χρυσού


Το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το “Bigger’s Better Event Πυγμαχίας”


Το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του Olympic Hall ένα σημαντικό γεγονός ,το “Bigger’s Better Event Πυγμαχίας” στις 5 Ιουλίου 2013.  
Οκτώ από τους παγκόσμιους μαχητές των βαρέων βαρών, από  διάφορες σχολές πυγμαχίας, ανά τον κόσμο θα βρίσκονται στο Porto Carras Grand Resort για ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα το βράδυ της 5ης Ιουλίου 2013 για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.  
 1. Steffen Kretschmann - Γερμανία 
2. Vlasis Apostolakis - Ελλάδα 
3. Alexander Kartozia - Γεωργία

Τούμπα το ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής (...για άλλη μια φορά!)

Το γράψαμε από χθες (ΕΔΩ), σήμερα έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση των όσων γράφαμε: Παραιτήθηκαν οι οχτώ (!!!) από τους δεκαεπτά υποψήφιους για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής στις εκλογές που θα γίνουν αύριο στη Χαλκιδική!!!
Οι παραιτηθέντες καταγγέλλουν ότι ακολουθούνται "...παλαιοκομματικές πρακτικές που οδήγησαν το κίνημα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα"!
Η επιστολή της παραίτησής τους:

Ο Πολυγυρινός σκιτσογράφος ΚΑΛΙΟ στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Στο καρφί"

Να συγχαρούμε τον Πολυγυρινό σκιτσογράφο ΚΑΛΙΟ γιατί σήμερα σκίτσο του βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Στο καρφί"!
-Μπράβο Δημήτρη, σου ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Από την παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Ζωγραφάκη στην Αθήνα

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γ. Ζωγραφάκη, "ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ - Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΚΡΗΤΩΝ (ΤΑΓΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ)" στην Αθήνα, την περασμένη Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στην αίθουσα της Παγκρήτιας Ένωσης. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Παγκρήτια Ένωση και τον Σύλλογο Χαλκιδικιωτών Αθήνας "Ο Αριστοτέλης", η διοίκηση του οποίου δραστηριοποιήθηκε έντονα.
  Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρέτισαν οι πρόεδροι Παγκρήτιας

Και είναι να τους χρησιμοποιεί ως δεκανίκια...

...Δηλαδή τι νόμιζε Βενιζέλος και Κουβέλης, ότι ο Σαμαράς τους ήθελε για συγκυβερνήτες; 
Λάθος εκτίμηση! Μόνο οι ίδιοι δεν το κατάλαβαν! Για ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ τους ήθελε και τους θέλει και ...δεκανίκια είναι!

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Μιχελογιαννάκης γράφει μαζικά μέλη

Ακόμα δεν έγινε επίσημα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχελογιαννάκης και άρχισε τα Πασοκικά του κόλπα. Στέλνει τους ανθρώπους του και εγγράφονται μαζικά στην οργάνωση αυτή ώστε να ελέγξει την εκλογή των αντιπροσώπων για το επικείμενο συνέδριο.
Βέβαια, οι σύντροφοι, μόλις αντιλήφθηκαν την φάμπρικα που έστησε ο Μιχελογιαννάκης, συνεδρίασαν και εξέδωσαν μια ανακοίνωση καταπέλτη εναντίον του και μάλιστα ομόφωνα.
Διαβάστε την:

Όπως λέει και το γνωστό άσμα...

"...Πού είναι η Παιδεία σας, γαμώ τα Υπουργεία σας..."

Ο λαός στην ήττα, η αριστερά στην κυβέρνηση;

Παναγιώτης Μαυροειδής
Υποχρεούμαστε να αναπτύξουμε το εγχείρημα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με επίγνωση πως για να έχει ‘’αξία χρήσης’’, πρέπει ακριβώς να βελτιώσει αποφασιστικά εκείνα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν διακριτό και αναγκαίο ρεύμα.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί έκφραση μιας συγκεκριμένης αναγκαιότητας, η οποία μας υπερβαίνει όλους (οργανώσεις, ρεύματα, αγωνιστές), αλλά και ταυτόχρονα μας ‘’δεσμεύει’’.
Χρειαζόμαστε ΚΑΙ ένα μεγαλύτερο διευρυμένο αντικαπιταλιστικό πόλο ΚΑΙ ένα ισχυρότερο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα με αναβαθμισμένη μαχητική ικανότητα που θα συνεπαίρνει τις πιο πρωτοπόρες πολιτικά και κινηματικά δυνάμεις.
Να συγκεντρώσουμε λοιπόν την προσοχή μας σε θέματα που σχετίζονται με τη διπλή αυτή αναγκαιότητα και έχουν ανοίξει στη συζήτηση.

Πολύγυρος: Τελική φάση Τραμπολίνο Β. Ελλάδας 2013


Πολύγυρος: Γιορτή Γυμναστικής 2013


ΤΟ SOS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Από την 6η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία της Θεσσαλονίκης. 7 Ιουνίου 2013
(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)

ΤΑ ΑΛΕΞΙ- ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ...

...Επίσκεψη Τσίπρα Αλέξανδρου στη Λωρίδα της Ιερισσού
 Σκεπτόμενος Πολίτης
 «Και με τι ακριβώς ασχολείστε;» (Βασίλισσα Ελισάβετ Β', απευθυνόμενη στους Μπητλς)
 Ήρθε σαν τον κλέφτη, επισκέφθηκε μόνον τους «κλέφτες και αρματωλούς» της Ιερισσού κι έφυγε πάλι σαν τον κλέφτη. Η νέα εμφάνιση του επικεφαλής του αυτοαποκαλούμενου ΣΥΡΙΖ«Α» και οι αλγεινές εντυπώσεις που άφησε, διέλυσαν κάθε αμφιβολία. Το πολιτικό αυτό μόρφωμα στηρίζει (καλύτερα ας πούμε υποκινεί) τα θλιβερά φαινόμενα που έχουν πιά οριοθετηθεί και απομονωθεί στην περιοχή της Ιερισσού.