Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΣ ''ΚΟΒΟΥΝ'' ΤΑ ΧΕΡΙΑ...


Καταγγέλλουν την εργοδοσία

Το σωματείο μας καταγγέλει την εργοδοσία της εταιρείας EXPRESS SERVICE , η οποία έχει δέκα μήνες απλήρωτο το προσωπικό της, ασκεί τεράστια τρομοκρατία στους εργαζόμενους και μάλιστα τις επόμενες μέρες πηγαίνει σε υπογραφή νέας επιχειρησιακής σύμβασης με 30% μείωση στους μισθούς. Τονίζουμε ότι το επιχειρησιακό σωματείο έχει σοβαρές ευθύνες και λειτουργεί στη πράξη σαν εχθρός των εργαζομένων και σύμμαχος της εργοδοσίας . Σε αυτή του τη προδοτική στάση το επίχειρησιακό – εργοδοτικό σωματείο έχει τη στήριξη της ξεπουλημένης συμβιβασμένης πλειοψηφίας του ΕΚΘ .

Μουδανιά: Ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδική

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος «ΜιΛαΡεΣι» σε συνεργασία με την «Επιτροπή Αγώνα Ν. Μουδανιών» σας καλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης που οργανώνει 
στην κεντρική πλατεία Ν. Μουδανιών την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 στις 20:30. 
(σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο κλειστό θέατρο) 
 Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επιστημονική και αντικειμενική ενημέρωση σχετικά με τις συνέπειες της εξόρυξης στην υγεία, τη γεωργία, τον τουρισμό και την τοπική οικονομία.

Η παρουσία σας είναι  ιδιαίτερα σημαντική.  
 Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο νομό μας, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από το κράτος η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, καθώς και την αμήχανη απόκρυψη του μεγέθους της αλήθειας που μεταδίδουν τα ΜΜΕ

Tο 2011 είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για το χαράτσι γιατί το θεωρούσε παράνομο! Αλλά το 2013.... το ψήφισε!!!!

Ο Βουλευτής Αχαΐας Αθ. Νταβλούρος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μέλος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος, το 2011 ως πολίτης είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο Πατρών (αρ.απόφασης 4513/11) και ζητούσε να μην γίνει προσωρινή διακοπή στο λογαριασμό του, προκειμένου να μην πληρώσει το χαράτσι, το οποίο θεωρούσε παράνομο.
Ο ίδιος με την βουλευτική του ιδιότητα το 2013 το ψήφισε, αναγκάζοντας εκατομμύρια Έλληνες να το πληρώσουν.